reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Koreczku poprawiaj, poprawiaj :) napewno sie uda!

Baasiu jesli ten park blisko to pewnie bedzie nioslo glos i wysluchasz calutkiego koncertu ::) zazdroszcze, pod warunkiem, ze Nicolaskowi to nie bedzie przeszkadzac ;D

przestalo padac po poludniu i po obiadku poszlysmy na nasz rytualny spacerek,
codzienne jedzenie buleczek we Flerynce przenioslysmy do srodka, gdzie bylo cieplutko i pomyslalam, ze bedzie mi brakowac tego codziennego parasolkowania ::)
na placu zabaw byly pustki, bo piasek mokry, ale za to wszystkie slizgawki i karuzele byly nasze ;D
chlopcy mieli sterowany samochodzik i ogladalysmy rajdzik glosno kibicujac i piszczac ;D
tylko jakos golebie sie pochowaly i nie bylo kogo karmic :)

aha i bylam tez w sklepie firmowym Gerbera, znow nakupilam deserkow, a 12 soczkow 175ml jablko-winogron bylo po 5 zl ::) (termin spozycia do konca listopada)

jeszcze tylko godzinka, przyjdzie tatus i bede miala chwilke dla siebie ;D

Witajcie dziewczynki. :)
No i mam weekend. Prawdziwy, sobotnio-niedzielny weekend!! :laugh: :laugh:

Po wczorajszym "kuszeniu" przed komputerem do niewiadomo której, miałam rano problem ze wstaniem z łóżka.... padnę chyba dzisiaj jak niemowlę. :p

Ineczko współczuję zachowania Milenki. Pewnie oczne ząbki wychodzą?? :(

Joanko wiedziałam! Pan promotor napewno zachwycony Twoją pracą, dlatego łaskawie w trybie natychmiastowym odpisał Tobie na meila... :laugh:
Zdrówka dla Twoich "smarkaczy". Kuba (ODPUKAĆ) na razie trzyma się dzielnie, chodzi bez problemów do przedszkola. Powiedziałabym nawert, ze chętnie! puk puk żeby nie zapeszyć no i nie dostał gratisu na dzień dobry ;), z czego jestem bardzo zadowolona :)

Gosiczko ja tez łacze sie z Tobą w bólach swędzącego cialka... niestety wiem jak to jest okropnie bleeee oby to uczulenie szybciutko sobie poszło. A tak wogóle to od czego???? masz jakies przypuszczenia? ( może od grzybów??)

Czytałyście ogłoszenie???? Nie będzie bb przez dwa dni.... buuuuuu chyba popadnę w depresję....

Miłego wieczorku. Ide czytać dalsze wątki

Dobry wieczor :)
Dziekuje Wam za troske - uczulenie powoli przechodzi, mniej swedzi, ale szyja dalej wyglada paskudnie. Podejrzen co do alergenu nie mam - nie zmienialam ostatnio kosmetykow ani nie jadlam nic nowego. Ot, z powietrza sie wzielo.

baasia pisze:
Zapomnialam jeszcze napisac, ze obok nas w Roundhay parku jest dzisiaj ( a moze jutro ??? ) koncert Robbiego Williamsa- mowie wam co sie dzieje pelno policji, zatrzesienie samochodow - masakra podobno ma byc 180,000 fanow ::)

mój mężuś troche pośpiewa tam u Was ;D

nooooo zapomniałam wam pisać :p ;D

Ineczko biedna Ty z tą marudką nocną :( :( :( :(

a na co takiego ładnego potrzałas, że Tobie szkiełka popękały ??? ;D ;D ;D ;D

Aniulka co to sa gratisy ?? w ogóle to wiem ale nie kumam o co chodzi z tymi przedszkolnymi ::) ::) ::)

gosia ja mam cały dekoldzik wysypany :p :p :p
najgorzej jak się podrapie
na szczęście nie jest to uporczywe
chyba mam to z powodu burzy hormonalnej :p

A ja dzisiaj prawie gratis dostalam  w drogerii krem do twarzy :) bo zostal tylko miesiac przydatnosci i sprzedawali je po 1grosz :) takie zakupy to ja moge robic, bo ten krem zejdzie mi w 2 tygodnie :)

reklama
Do góry