reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dobranoc!!!!

Jutroprzeczytam to co napisalyscie.Jula od 2h nie moze zasnac i musze wkroczyc do akcji..usypiania.

Do jutra.

Dobry wieczór :)
Oczy mi się kleją, ale nie mogłam do Was nie zajrzeć, jak komputer wolny ;) Jacek ogląda ten serial "Lost". Leci druga seria :)
Byliśmy dziś na zebraniu w przedszkolu. A Sara z Robertem zostali u babci. Babcia miała dziś w domu przedszkole, bo dziewczynki szwagierki też były, z tego zresztą samego powodu co i nasze ;)
Na szczęście mój synuś jeszcze przed moim wyjściem grzecznie sobie zasnął i dokładnie na 15 minut przed naszym powrotem się obudzł :) W ogóle miał dziś fajne spanie.
Na zebraniu było nawet nawet :) W porównaniu z poprzednim przedszkolem nie zdzierają tak z rodziców, co mnie mile zaskoczyło. Pani od Sary wydaje się sympatyczna i wygląda, że ma dobre podejście do dzieci :D.
Dzień był miły i ciepły. Szkoda tylko, że niedługo się to ciepełko skończy ::)
Jeżeli chodzi o pieluchy, to ze względu na ten wkład, mają taki jakiś zapaszek, ale mnie to aż tak nie przeszkadza. A jestem bardzo wrażliwa na zapachy
Wszystkim zakatarzonym maluszkom życzę zdrówka :)

anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
Witam

My juz po spacerku,zakupach i teraz Antek poszedl na swoja druga drzemke.
Poszlismy tez przetestowac nasza droge do przedszkola.
Zajmuje nam okolo 20 minut w jedna strone, czyli przed praca bede musiala wychodzic conajmniej godzine szybciej :p
Troche mi sie to nie usmiecha,bo lubimy z Antkiem spac ::)
No coz,mam tylko nadzieje,ze tatus bedzie odbieral synalka ::) bo po calym dniu pracy na bank mi sie nie bedzie chcialo tyle dreptac ;D
Anineczka gdziezbym ja ci kazała Antosia na ramie wozic :o przecież są takie fajne siodełka dla dzieci na rower :)
Joanno Mk hmmm niewiem o jaki zapach Ci chodzi. Ja czuje tylko mocz ;)

Anineczka a rowerem??? byłoby szybciej.
Kurka rowera sie jeszcze nie dorobilam ;D
A pozatym chyba bym sie bala z Antkiem na ramie ;D ;D
Siwa cos chcialas dodac ?? ;D ;D

jasne ze chciałam i nawet dodalam i nie wiem czemu sie nie uazało ??? cenzura czy co cholera ???

chcialm dodac ze mogłabys Antosia wozic w takim specjalnym foteliku na bagażnik :)

siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
Witam

Zajmuje nam okolo 20 minut w jedna strone, czyli przed praca bede musiala wychodzic conajmniej godzine szybciej :p
No coz,mam tylko nadzieje,ze tatus bedzie odbieral synalka ::) bo po calym dniu pracy na bank mi sie nie bedzie chcialo tyle dreptac ;D
Anineczka gdziezbym ja ci kazała Antosia na ramie wozic :o przecież są takie fajne siodełka dla dzieci na rower :)

jasne ze chciałam i nawet dodalam i nie wiem czemu sie nie uazało ??? cenzura czy co cholera ???

chcialm dodac ze mogłabys Antosia wozic w takim specjalnym foteliku na bagażnik :)
;D ;D ale sie cytujemy ::) ::) ;D ;D
No musze cos pomyslec,a ty juz tak jezdzilas?
Bo ja sie troche boje,,ze mi sie Antek wysypie z fotelika,albo ja sie wysypie na kamieniu i wtedy Antek sie wysypie z fotelika ::)

anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
Witam

Bo ja sie troche boje,,ze mi sie Antek wysypie z fotelika,albo ja sie wysypie na kamieniu i wtedy Antek sie wysypie z fotelika ::)

no to jeszcze ja się dosypie. Te foteliki na rower maja zapięcia jak foteliki samochodowe wiec Antek nie wylecie... no chyba że sie wysypiesz na trawkę :laugh: :laugh: :laugh:

Aniulka pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
siwasek pisze:
anineczka pisze:
Witam

no to jeszcze ja się dosypie. Te foteliki na rower maja zapięcia jak foteliki samochodowe wiec Antek nie wylecie... no chyba że sie wysypiesz na trawkę :laugh: :laugh: :laugh:
Wybaczcie ;D ;D ;D ;D
Nie moglam sie powstrzymac :laugh: :laugh: Musialam sobie zacytowac ;D ;D
Okey, to sie nad tym zastanowie. Antek w foteliku, w plecaku pampersy i reszta zaopatrzenia i jazda do przedszkola ;D

reklama
Dobranoc Dziewczyny.

Uciekam spać bo jutro muszę wstać z godzinę wcześniej czyli o 5 i jechać gdzieś sie wykąpać, czyli do rodziców, którzy siedzą na wsi, bo tam też muszę odstawić małego.... Ale namotałam.

Do jutra.

Do góry