reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dobrywieczor

Anatol juz spi,maz pojechal odwiezc kolege, a ja w koncu zasiadlam do Was.
Dzis byla piekna pogoda,nawet powiedzialabym,ze lekki upal.
Odwiedzilismy dzis kuzyneczke i jej Juleczke bo niedlugo wyjezdzaja do Polski.

Caly czas wydawalo mi sie ze dzis sroda, i jak mi powiedzieli,ze piatek to oniemialam ;D
Przeciez we wtorek wizytacja mi sie szykuje pod postacia tescie,a ja mam chate w wielkiej rozsypce ::) ;D :p
Oj jutro wielkie porzadki,oj wielkie ::) ::)

P.S. czy bb sponsoruje respiratory na czas od 15 do 17 wrzesnia??
Musze sie w takowy zaopatrzyc ;D ;D

Aniulko , aaa to ty juz sie zaopatrzylas ?? ;D ;D

Dzisiaj kupilam sobie za meza pieniazki kuferek do maniciure i pediciure ;D
Komus zrobic paznokietki ???
Zaznaczam,ze zaden mistrz ze mnie :p

Dobry wieczór.

Dziś kilka razy próbowałam siadać do forum i za każdym razem coś lub ktoś (zazwyczaj taki mały ledwo chodzący) skutecznie mi w tym przeszkadzał.

Teraz też mąż siedzi nade mną jak kat i chyba zbyt długo nie zabawię...

Wszystkim chorutkim i zakatarzonym dzieciakom i wysypanym mamom życzę zdrówka, a tym niewyspanym spokojnej nocki.

Mel a gdzie Twój mąż będzie spiewał u tych Angoli? Może jako support przed Robbim? Albo w ogóle go zastapi, w końcu są podobni ;D - nikt się nie kapnie.

reklama
Melanie pisze:
a na co takiego ładnego potrzałas, że Tobie szkiełka popękały ??? ;D ;D ;D ;D
mam poliweglany takie jak Ty, ktore nie maja prawa pekac, jak plastiki i pojawily mi sie ryski przy srobkach, optyk podejrzewal, ze musialam je smazyc za szyba samochodu, ale ja tylko w nich chodzilam rowniez w upal ma sie rozumiec ::)

anineczka pisze:
Dzisiaj kupilam sobie za meza pieniazki kuferek do maniciure i pediciure ;D
Komus zrobic paznokietki ???
Zaznaczam,ze zaden mistrz ze mnie :p
Anineczko zacznij cwiczyc na mezu i Antosiu ;D

Milenka sie uklada spac, maz pojechal na siatkowke a ja wcinam kolacje delektujac sie bb, ja nie wiem jak ja wytrzymam taki przymusowy odwyk ::)

Do góry