reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc :)

u nas tez kolejny sloneczny dzien :) tylko nie wiem czy isc na spacer czy nie ??? wczoraj bylismy i Niki znowu ma taki katar, ze ciezko sobie z nim poradzic :p ja juz jestem zdrowa 8)

Joanna MK pisze:
Koreczku moze Karioka ma racje i Pan promotor ma chec na wiecej spotkan z Toba ;)
A tak na powaznie to zyczymy zeby jednak udalo Ci sie obronic jak najszybciej.

Martusia a dlaczego robiliscie badania?Czy cos Cie wczesniej zaniepokoilo?Zyczymy zeby kolejne badania wyszly dobre i zeby Sandrusia byla zdrowa jak rybka.

Karioka fajnie ze masz super sasiadow a twoja coreczka pokrewna dusze...(pokrewna dusza kojarzy mi sie z Ania z Zielonego Wzgorza..hihihihi)fajnie ze Sara czuje sie dobrze w zerowce :)

Ineczko jak jest chlodniej to wlasniec zakladam malemu dluzsze spodnie i problem rozwiazany, a wiecie, ze Niki nigdy nie mial rajstopek- chyba dlatego, ze u nas jest cieplejszy klimat i jakos rajstopy kojarza mi sie z dziewczynami ;D

Edytka to ja ci tez troche podesle ;)

reklama
Witam rowniez.
Chyba na calym swiecie dzis slonce swieci...u mnie tez ;D
No i trzeba bedzie isc na spacer.
Antek przed chwila walna czolem o lawe ::)
Zrobilo sie wgiecie w czole,a traz wyszla mega sliwa ::) ::)
Ja juz niedaje rady :p Poduszki czas montowac ;D ;D ;D

Baasia, ja powiem Ci szczerze,ze nawet nie widzialam tutaj rajtuz dla chlopakow.
Ale Antek nosi i z kazda wycieczka do Polski przywoze sobie zapas.
A fakt,nic seksownego rajty i kalesony ;D ale cieple :laugh:

I ja witam :)
U nas też słoneczko, więc spacerek na bank. Zresztą ja i tak mam codzienne wyjście czy chę czy nie. O 13-stej odbieram Sarę z przedszkola
Fakt, rajtuzki może nie sexi, ale ciepłe :)
Biedny Antoś Ciocia Karioka śle buziaka w tą śliweczkę :-* :-* :-* Niestety siniaki, ranki itp nie ominą naszych malców, choćbyśmy niewiadomo co robiły ::)
Mówię a sio katarom :-* Niki dużo zdrówka :-*
Joanno MK mam to szczęście do sąsiadów.Czasem znajdzie się jakiś jeden maruda, ale większość jest fajna
Martusia zmartwiłaś mnie tymi wynikami Sandrusi. Ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, bo jak wiesz Sara ma też problemy z nerkami. Muszę też właśnie zrobić jej badanie moczu, bo coś się jej pogorszyło i muszę w końcu umówić się z naszą nefrolog, która przyjmuje w Katowicach. Więc nie prędko ta wizyta będzie ::) Marta nie wiem czy wiesz, ale przy tego typu infekcjach towrzyszy również brak apetytu. Dziecko może też być niespokojne itp. :( .Życzę aby Sandrusia szybciutko wyzdrowiała i żeby nie miała żadnych powikłań. :)

karioka pisze:
Siwasku kliknęłam i co?
Karioka dorzucilas swoje 5 groszy ;)

Siwasku no tak Robin Hood pochodzil z tych rejonow ;D

Baasiu powiem Ci,ze nie zaszkodzi. A niewiem jak w Anglii , ale tutaj w zeszlym roku jednego dnia bylo -8 stopni (Irole byli w szoku :o ze tak niska temperatura moze nawiedzic ich kraj ;D ;D ;D )
A przy takiej temp. to juz chyba czas na rajty ;D

Dziekuje Karioko za calusy. Na szczescie duzo placzu nie bylo ::)

czesc Wrzesnioweczki ;D
pogoda u nas wspaniala i juz planuje trase dzisiejszego spacerku ;D
w nocy mielismy cierpien zabkowych ciag dalszy :( i dotlenienie dobrze nam zrobi ;D

moze zapoluje u pani doktor na skierowanie na badania przed szczepieniem jak sie uda ;D
teraz czekam z obiadkiem az sie corcia obudzi

bylam dzis w lumpiku i kupilam sobie na cd maly kursik jezyka farncuskiego po angielsku ;D
kiedys udalo mi sie tez za 1zl kupic kurs wloskiego, ale na kasecie ::)
zeby mi sie tylko chcialo kiedys do tego przysiasc, pewnie dopiero przed samym wyjazdem na jakas wycieczke ;D

reklama
Do góry