Czesc
u nas tez kolejny sloneczny dzien tylko nie wiem czy isc na spacer czy nie ??? wczoraj bylismy i Niki znowu ma taki katar, ze ciezko sobie z nim poradzic ja juz jestem zdrowa 8)
Ineczko jak jest chlodniej to wlasniec zakladam malemu dluzsze spodnie i problem rozwiazany, a wiecie, ze Niki nigdy nie mial rajstopek- chyba dlatego, ze u nas jest cieplejszy klimat i jakos rajstopy kojarza mi sie z dziewczynami ;D
Edytka to ja ci tez troche podesle
u nas tez kolejny sloneczny dzien tylko nie wiem czy isc na spacer czy nie ??? wczoraj bylismy i Niki znowu ma taki katar, ze ciezko sobie z nim poradzic ja juz jestem zdrowa 8)
Joanna MK pisze:Koreczku moze Karioka ma racje i Pan promotor ma chec na wiecej spotkan z Toba
A tak na powaznie to zyczymy zeby jednak udalo Ci sie obronic jak najszybciej.
Martusia a dlaczego robiliscie badania?Czy cos Cie wczesniej zaniepokoilo?Zyczymy zeby kolejne badania wyszly dobre i zeby Sandrusia byla zdrowa jak rybka.
Karioka fajnie ze masz super sasiadow a twoja coreczka pokrewna dusze...(pokrewna dusza kojarzy mi sie z Ania z Zielonego Wzgorza..hihihihi)fajnie ze Sara czuje sie dobrze w zerowce
Ineczko jak jest chlodniej to wlasniec zakladam malemu dluzsze spodnie i problem rozwiazany, a wiecie, ze Niki nigdy nie mial rajstopek- chyba dlatego, ze u nas jest cieplejszy klimat i jakos rajstopy kojarza mi sie z dziewczynami ;D
Edytka to ja ci tez troche podesle