reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka pisze:
Ineczko Łukaszowi spuszczam spodenki ile się da... Na razie jest ciepło, ale jak zrobi się chłodniej to kocykiem go przykrywam. Na rajstopki moim zdaniem jeszcze jest za ciepło.
kocyk u nas odpada, bo Milenka gestykuluje nozkami zbyt energicznie ;D
albo bawi sie kocykiem w akuku i wszystko jest zakrywane tylko nie nozki
a na wozkowy ochraniacz jest za wczesnie moim skromnym zdaniem ;D

reklama
Anineczko głowa do góry, zmień proszek i się nie martw na zapas. Miejmy nadzieję, że ta lekarka, u której byliście miała rację i to zwykłe wysuszenie skórki i po dobrym nawilżaniu wszystko się unormuje.

ja mam taki fajny kocyk zapinany na zamek błuskawiczni i z jednym brzegiem zapinanym na napy. Tworzy się z niego taki spiworek. Mogłabym wkładac w to Łukasza zanim przejdziemy do spiworka. Na razie zdarzyło mi się chyba ze dwa razy że przykrywałam Łukaszowi nóżki zwykłym kocykiem, i to w czasie snu.

Ineczko a ile u Was w dzień jest stopni, ze już pod spodenki rajstopki chcesz zakładac???

edyta27 pisze:
Anineczko głowa do góry, zmień proszek i się nie martw na zapas. Miejmy nadzieję, że ta lekarka, u której byliście miała rację i to zwykłe wysuszenie skórki i po dobrym nawilżaniu wszystko się unormuje.
o własnie! pewnie Edzia ma rację

NIo tio nie mam pojecia Ineczko ;D
Moze namiocik na wozek uszyj Milence? ;D ;D
Hmmm...to ja glosuje za rajstopkami ;D ;D

Edytko dzieki,chyba sama sie teraz staram zdolowac ::) ;D
Jutro piore wszystkie jego rzeczy w starym proszku...tylko kto mi to wyprasuje ;D ;D

JA JA JA!!!!!
Wyślij do mnie prirytetem ;D ;D ;D
Same stwierdziłyście, że mi szybko poszło a było tego duuuuużooo ::) ::) ::) ;D to już zaczynam wierzyć, że jestem Mistrzynią Deski ;D

Przed chwilą była u mnie sąsiadka, że ją zalewamy aż jej po ścianie woda cieknie - damn it :mad: :mad: :mad: Skąd niby?

Ok,kobitki, czekam na przesyłki. ;D
A tą sąsiadkę to pierwszy raz w zyciu widziałam. Jeszcze babsko zadzwoniło, na szczęście mi dzieciaka nie obudziła, ale trzeba jej przyznać, że była całkiem miła i nie było po niej widać żadnej złości. Ja to bym od razu opieprzała ::)

Aniulka pisze:
oooooooEdzia, pędź do łazienki i sprawdzaj rury...

Gdzie je sprawdzać jak one pochowane?
Oj, chyba będziemy mieli problem, dziś już nic nie załatwimy, ale jutro musimy zadziałac, bo kobiecie tynk odpadnie i będziemy musieli jej remont robić.

reklama
Do góry