reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

anineczka ostatnio pisała: co masz zrobic dzisiaj zrób po jutrze. bedziesz miała dwa dni wolnego ;D ;D ;D ;D

Gosiczko no to chyba do lekarza musiałabyś sie wybrac.... a może to jakas zakaźna choroba???

Jeszcze cos chciałam napisac ale zapomniałam co :p ;D ;D

A ja dostałam dzisiaj @ i jem za dziesięciu.... znowu mam apetyt na nie wiem już co....

reklama
Gosiszko mysl,mysl co chcialas powiedziec. ;D
Edytko u mnie tez sterta prasowania,ale jakos od przyjazdu z Polski mam lenia :p
NIc mi sie nie chce, a juz za tydzien tescie beda i MUSZE sie wyrobic ze wszystkim ::)
Jezuu musze odstawic ten prszek i zobacze co z Antkiem. Ale juz za wczasu znalazlam numer do Kliniki alergologicznej,choc mam nadzieje,ze mi sie nie przyda.
Pani doktor poradzila,zebysmy sie postarali o karty GP wtedy nie bedziemy placic za wizyty u niej.
BO tak to 40 euraczy ciagnie ::)

No i tak: Antek juz spi, mezulka niema i co tu robic?? ::)
Cos w TV bedzie fajnego??

Ineczko ja jeszcze nic nie robie z golymi noziami. ;)
A jak bedzie przyzimnawo to naciagne na nogi tylko, spiworek
Mysle,ze nie glupi pomysl ?? ::) Hieh sama niewiem ;D

Ineczko Łukaszowi spuszczam spodenki ile się da... Na razie jest ciepło, ale jak zrobi się chłodniej to kocykiem go przykrywam. Na rajstopki moim zdaniem jeszcze jest za ciepło.

Antek jak narazie to tylko czasami smiga w rajtach bez spodni w domku,ale Aniulka ma racje. Kocyk to dobra rzecz.
Aniulko Antek dostaje codziennie wapno ::) No nic poobserwuje go jeszcze pare dni i zobacze.
Wiem,ze Joankowej Majka ma chyba AZP. Jak juz sobie odpocznie od promotora to zapytam jak Maja to przechodzila. ;)
Edytka Na wspolnej juz leci :laugh:

reklama
Do góry