reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Zeby to sie tak dalo !! Jak sie nic nie odzywam to nic nie daje jeszcze wiecej pali potrafi 2 paczki dzienie jak jest dobry dzien ;D ;D ;D

reklama
No mój też potrafi nieźle zakurzyC... a jeszcze jak ma stresujący dzień w pracy... to lepiej przeciągi w domu robić bo prawie jeden od drugiego pali

No to robi identyko jak kazdy Dobrze ze ja nie pale Chociaz sie czuje jak bym palila w tym dymie ;D ;D ;D

Kobitki z mila checia bym jeszcze posiedziala ale padam ze zmeczenia.Obejrze sobie jeszce JERREGO SPRINGERA na CLUBIE i spadam w kimonko!! Ale dzieki za propozycje.
Kociak a ty masz racje ,na sile nikt sie nie oduczy musi sam przestac.Moze jak dzidzi sie urodzi to go to zmobilizuje? Pozyjemy zobaczymy.Mam nadzieje ze w koncu musie uda i bedziesz miala spokoj.Trzymam kciuki.

Moze jak jeszcze troche mu lat przybedzie to zrozumi ze juz mu nie wolno palic Pozniej sa nazekania ze sie meczy i nie ma sily na nic albo ze go serce boli Ale serce to znowu od kawy ::) ::)

Beacia Ty jak taki wiatr przed burzą: Wpadnie powieje, powieje( zdasz relacje z tego co zrobiłaś) i ucichnie.... ;D ;D

reklama
Chyba chłodno.

No i Kociak, znowu same zostałyśmy.... wszystkie panie poszly chyba sobie bo żadna się nie odzywa :(

A my wyrabiamy normę... ;)

Do góry