reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Cześć babki :laugh: Ja jem to co przed ciążą i to na co mam ochotę. Nie odmawiam sobie zapiekanki tudzież innego niezdrowego jedzonka. Nie wcinam tego ciągle ale od czasu do czasu lubię takie niestrawności ;D

Co do ciuchów to kupiłam jedne spodnie letnie białe cienki dżins z dużą ilością streczu w rozmiarze 42, które rosną ze mną 2 bluzki bawełniane,1 większą białą bluzę z kapturkiem i jedną sukienkę. Po mamie odziedziczyłam dwie bluzki z kołnierzykiem lniane jedną z długim i jedną z krótkim rękawem. No i mam 2 sukienki na naramkach; Jedną jeszcze z pierwszej ciąży i drugą nową wyjśćiówkę za 49 zł. To cała moja garderoba ciążowa ;D ;D

musze przyznac ze dzieki wam jakos to przetrwałam i jak moj faci wrocił z pracy to mnie strasznie korciło zeby wziac od niego fajeczke ale on wlazła na nasze rozmowki przeczytał ze zadna z was nie pali to powiedział ze mam brac z was przykład i postarac sie nie palic tak wiec teraz jak on chce zapalic a ja jestem u niego[ bo niemieszkamy razem] to wychodzi na balkon

My Cię tu przypilnujemy! miało być ;)
Ja miałam komunię dziecka w maju i musiałam zakupić trochę rzeczy wyjściowych,
no i ślub 3 maja

reklama
Do góry