reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kociak przepis spacjalnie dla Ciebie: (właśnie zjadłam cos takiego, po tym co tu przeczytałam ślinka mi poleciała)

1/2 sałaty (wybierz liście ze środka, te mniejsze sa mniej gorzkie, dobrze umyj sałate ciepłą wodą i podrzyj ją na małe kawałki i do miski)
1-2 pomidorki (sparzone wrzatkiem świetnie sie obieraja ze skórki, pokrojone kawałki)
1 śmietana 12 do 18%
2 łyżeczki cukru (wymieszane ze smietaną)
odrobinka octu (j,w.)
Koperek

można dodac rówież sól i pieprz oraz rzodkiewki potarte, szczypiorek albo cebulkę i co tylko przyjedzie do głowy i pasuje (lub nie)

i nie powiesz, że nie lubisz sałaty ;)

POLECAM SERDECZNIE !!!

mój mąż zrobił dzisiaj na obiad spagetti, jak on cos zrobi to jest mniamuśne i tak pięknie podane, palce lizać
za często nie robi obiadków ale jak juz cos upichci mmmm....

Kociak jak nie lubisz na kwaśno i ostro to nie dodawaj octu ;D

A ja lubię gorzką kawkę z dużą ilością smietanki ;D

Tego octu w ogóle nie czuc, bo tylko odrobinkę sie daje - kilka kropli,
można zastapić cytrynką ale nie za duzo

reklama
Moj patryk tez stara sie robic tak zeby ladnie wygladalo i smakowalo tylko jakos czasu nie ma na to ;)

Do góry