reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej dziewczynki.

Ja dziś od 11 walczyłam z Maćkiem, bo zwykle po 10 zasypia a dziś ledwo siedział, oczy mu się zamykały ale spać nie mógł - 5 razy podchodziłam, nawet byłam z nim na deszczau na spacerze, zmokłam jak kura, a on był zachwycony deszczem i ani myślał spać. w końcu po spacerze padł przy cycku po 13, ciekawe ile pośpi.

U nas też pogoda brzydka - ciepło ale pada, a ja nienawidzę jak pada. Tęsknię za upałami - serio, serio ;D.
Mąż cały tydzień do pracy na 14 więc ja znowu całe popołudnie sama, tym razem na rodzinkę nie ma co liczyć, pogoda do duszy i nie wiem co będziemy z Maćkiem robić ??? Teście się zapowiedzieli ale oni to długo nie nasiedzą...

Maksiu uważaj na siebie chłopie - żywe sreberko mamie rośnie. Mati to samo, ucieka przed jedzeniem, ale duzy i silny chłopak więc może sobie na to pozwolic.

Witaj Iza25 czekamy na więcej informacji o Tobie i Twojej dzidzi. Martusia udzieliła Ci szybkiego kursu wklejania i poruszania się po forum, mam nadzieje, że dasz radę, choć początki bywają ciężkie.

Karioka świetnie, że wypoczynek się udał. Czekamy na dalsze relacje, szczególnie fotorelacje ;D

Właśnie się jakiś promyczek przebija przez chmury i od razu mi lepiej.

reklama
czesc dziewczyny mam do was pytanie czy jest to mozliwe zeby przy spirali zajsc w ciaze ???

jest to dla mnie wazne
jak uspie mala to postaram sie wpasc
moze znajde troche czasu dzisiaj martyna jest taka przypela ze nie moge nawet isc do wc ;/

marta xz tego co rozmawialam z lekarzami to moze miec to po mnie ja tez mam lub mialam refluks
jak bylam mala to mama tez miala takie ze mna poblemy a pozniej jak bylam sytarsza to sama olalam i moze to byc to
napewno9 wiem ze jak skonczy sie problem z martynka to musze ja sie isc przebadac ::)

Pozdrowienia dla Aniulki ;D :D :laugh: ;) :) ;D :D :laugh: ;) :)

Ja wolę tradycyjne książki od tych drukowanych samemu, więc "język dwulatka" kupię sobie w księgarni, a co mi tam, raz zaszaleję :p

Kociak pisze:
czesc dziewczyny mam do was pytanie czy jest to mozliwe zeby przy spirali zajsc w ciaze ???

jest to dla mnie wazne
jak uspie mala to postaram sie wpasc
moze znajde troche czasu dzisiaj martyna jest taka przypela ze nie moge nawet isc do wc ;/

Chyba już kiedyś opowiadałam dziewczynom historię mojej kuzynki, która po piątym dziecku założyła sobie spiralę i ..... zaszła w ciążę (jescze w niej jest), a spirali nie mogli znaleźć... Nie wiem jak to się skończyło, może już ją znaleźli, a może lekarz ją oszukał i wcale nie założył, ale nie sądzę ::)

Ineczka pisze:
Aguula Twoj maly krasnalek jest sliczny ;D bardzo sie zmienil przez te 10 miesiecy, wydoroslal, ale blysk w oku ciagle ten sam ;D
w mundurku mu do twarzy, moze kiedys mundurowym bedzie ;)
a mamusia zakochana, zapatrzona w synka swoimi pieknymi duzymi oczami bezkonkurencyjnie ::)
Dawidek slodziak niesamowity, a najsmaczniejsze sa jego zgrabne nozki, palce lizac ;D

Dziekuje Ineczko. I dziekuje wszystkim pozostalym Wrzesnioweczkom za mile slowa  :) :) :)

O tym blysku w oku juz wiele slyszalam  ;) Lobuziak z niego niesamowity  :)
A o jakim mundurku "mowisz"? Na ktorym zdjeciu jest w mundurku? Aaaaa, moze to zdjecie w dresiku bialo-niebieskim?

Kangruki, nawet nie masz pojecia jak mi szkoda tego Twojego Maksia. No i jeszcze ostatnio ciagle cos niemilego sie Tobie przytrafia. Zycze spokoju w koncu i duzo dobrego.

Witam nowa Wrzesniowke. Hej, Hej! Ja tez nowa  :) ;)

Edytko, wyslalam do Ciebie ponownie kilka zdjec  :) mam nadzieje, ze tym razem je otrzymasz.

A tak w ogole to padam dzisiaj na twarz ze zmeczenia. Po 7 wyjechalam do Olsztyna a wrocilam dopiero przed 21  :( Korki okropne na 7, objazdy, no i ciagle jakies wypadki - co sie dzieje na tych drogach?
Gdy wrocilam moje dziecko juz spalo, wiec widzialam sie z nim dzisiaj tylko przez pol godzinki - rano. :(

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i zycze milego wieczoru  :)

a ja poprostu wymiękam z tym moim niby facetem dzisaj jak tam do niego zajechałam to mu powiedzałam od siebie oczywisxcie pzry tym sie poryczałm nawrzeszczałam ale mi teraz lżej dupek jeden juz drugi tydzien nie pzryjedza do darii :mad:

Co do Grooszkowego postu, Potwierdzam  ;D
Dwa razy dane mi było umówić się na randkę z Grooszką i za każdym razem niosłą pod pachą jakąś wypasioną ( czyt, grubaśną) knigę.
Co za mól !!!

Podziwiam Grooszko Twój zapał, mi po całym dniu literki skaczą tango i kankana... co często widać w moich postach... ::)

Jeśli chodzi o ksiązki na temat wychowania dzieci, kupowałam przy Majce a i tak swoje typowe dla każdego wieku odchylenia przechodziła- i przechodzi. Obecnie udaje mi się przetrwać jej bunt z tytułu muśnięcia dojrzałości ( ;D ) dzięki sąsiadkom, któe mają dzieci w podobnym wieku. majka cały dzień odegra swoją rolę Scooby doo i w domu jest już aniołem.

Edziu, no coś Ty, ja uwielbiam deszcz, ale pod warunkiem że jest to pora wiosenna lub letnia. Deszcz jesienny przyprawia mnie o depresję i zwykle mam ochotę na mięso, taki ze mnie drapieżnik wyłazi !  ;) ;D  albo zapasy na zimę gromadzę  ::) Wracając do letniego deszczyku, spacer w takowym i to na plaży woooow, uwieeeelbiam  ::) :laugh:

U nas po staremu, nowością jest mój pierwszy od dawna słomiany wieczór. Piotrek w ramach rehabilitacji postanowił umówić się z kolegą, któy ma firę budowlaną w sprawie podreperowania swojego CV, a konkretnie w celu uzyskania uprawnień konstruktora, musi w swojej knidze wykazać dodatkowych kilka dni przepracowanych jako inżynier budowlany, jako że mój małż i facet który opier@#%@%la ekipę budowlaną to kompletna skrajność, i do pracy takiej Piotrek nigdy nie pójdzie, staż musi sobie załatwić lewy...nie żeby nie pracował na budowie, owszem dane mu było drzeć japęna Polskich Pracownikó Budowlanych w Polsce a nie w Uk i z podziwu wyjśc nie mógłd jacy to rodacy potrafią być "kulturalni i pracownici" rzucił więc tę parszywą robotę i od tamtej pory a minęło lat 6 siedzi za biurkiem i rysuje w komputerze swoje projekty. No ale żeby z tego rysowania kasa byłą sensowna musi mieć uprawnienia, a żeby mieć te uprawnienia musi przepracować odpowiednią ilośc godzin na budowie itd....

Ale nudami Was zasypuję...ale u nas serio, nic się nie dzieje...  ::)

czekam na to spotkanie wrocławskie jak jamnik i to mnie trzyma przy optymizmie.

Aguula, jaka cudna z Ciebie panna młoda ( była  ;)) a Dawidek sama słodycz, sam czysty i dziecięcy uśmiech, jak ja uwielbiam dziecięcą szczerość

Tak sobie myślę ,że dzieci w wieku naszych bąbli są najfajniejsze,  takie już samodzielne, mądre i pocieszne a jednocześnie cudownie posłuszne i mało wymagające

Grooszko, no jak my mogłyśmy się nie spotkać w tym Auchan ???  :-[ zła jestem na siebie jak nie wiem co że jednak nie zadzwoniłam, coś mi przeczucie mówiło że powinnam, ale miałam w głowie Twoje plany... ::)

edyta to mnie pocieszylas ::) ::) ::) jak bym nie miala wiecej problemow ale wiem ze napewno mialam zakladana spirale i mi przeszkadzala przez jakis czas 2 miesiace tem bylam u gina i bylo z nia wszytsko oki
a mam teraz takie objawy jak z martynka w ciazy juz mi sie okres spoznia 15 dni
ciagle zmeczona chodze co 10 minut do ubikacji zaczelam wiecej jesc i jest mi zle
i faldka mi sie zrobila na dole ::) ::)

reklama
Do góry