reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kociaku, ja też zapominałam, i zwykle budziło Piotrka donośne k#Q#!$a mać co kilka dni, i po czasie nauczyłsię wiedzieć, że znów zapomniałam " wziąść pigułkę" I ...rety, olśniło mnie kiedy odświeżałam pamięc i oglądnęłam setny raz Seksmisję. Tym razem jako doświadczona mama i konieta stanęłam w obronei praw kobiet, nawet tych pozbawionych faceta....
wracając do tematu...po tym jak padło w filmie słąwne" weź pigułkę" uświadomiłąm sobie że w mojej prywmitywnej komóce jest opcja " przypominacz" i ta własnie komóka codziennie o 22:00 czy tego chcę czy nie, czy śpię, czy jem, czy jestem na BB drze się w niebogłosy " weź pigułkę" i dopóty się drze, dopóki jej nie połknę, piguły rzecz jasna  ;D

W skrócie, może spróbujesz wykorzystać komórkę   :laugh:

Miyu, no wstręny jest ten okres u Majki... :p :p :p :p a zaczął się rok temu i końca nie widać...
również liczę na cud poprzedszkolny.

aguula pisze:
A o jakim mundurku "mowisz"? Na ktorym zdjeciu jest w mundurku? Aaaaa, moze to zdjecie w dresiku bialo-niebieskim?
Aguula tak, wlasnie to zdjecie mialam na mysli, wygladal jak maly marynarz ;D
a Twoje zdjecia ze slubu bajkowe,
i sliczniusie brzusie na laczce ;D

Kociak
, moze plasterki by sie u Ciebie sprawdzily, albo zastrzyki co 3 miesiace?

moj ma dzis siatkowke, ale co tak sama bede siedziala :)
dobrej nocki ;D

reklama
A JA DOPIERO mogłam usiąść spokojnie ::)
Marcel jak zwykle niezmordowany, po kim on ma tyle energii?/
Ineczka pisze:
Aguula
a Twoje zdjecia ze slubu bajkowe,
i sliczniusie brzusie na laczce ;D
podpisuje się pod Twoim postem Ineczko :laugh:

Kociak czyżbyś była nastepna po Melanie???
gratulować czy nie??/ 8)

Do góry