reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aaaaaaaaaaaaa, wiecie co? Ja też uciekam.

Ciężko jest mi się od forum oderwać, ale idę spać.
Dobrej spokojnej nocki życzę.

Moja siostra jest mama chrzestna Milenki i jakby mogla to napewno by mi ja na spacery porywala i wogole pokazywala by jej kobiecy swiat, ale mieszka 50km od nas i widujemy sie co jakis czas przez kilka godzin, wtedy jednak rozpieszcza moja mala pszczolke ile sie da ;D

Aguula Twoj maly krasnalek jest sliczny ;D bardzo sie zmienil przez te 10 miesiecy, wydoroslal, ale blysk w oku ciagle ten sam ;D
w mundurku mu do twarzy, moze kiedys mundurowym bedzie ;)
a mamusia zakochana, zapatrzona w synka swoimi pieknymi duzymi oczami bezkonkurencyjnie ::)
Dawidek slodziak niesamowity, a najsmaczniejsze sa jego zgrabne nozki, palce lizac ;D

helo kobitki
już prawie 3 godziny jestem na nogach:D
mój łosiński wczoraj cierpiał w kołnierzu usztywnianym, kazałam mu go zdjąć bo szliśmy na obiadek do restauracji, ale stwierdził że za bardzo go boli
potem w domu jednak zdjął bo mu było niewygodnie, przez jakiś czas pamiętał że go boli, a potem się zapomniał i ruszał głową we wszystkie strony, dopóki mu uwagi nie zwróciłam, że chyba jednak nic mu nie jest
cały wieczór stękał żeby mi udowodnić że jest jednak pokrzywdzony
boshe
ale dziś rano Maksik wstał i przy łóżku mamy taki mały telewizorek na małym stoliczku w kształcie trójkątu (taki z ikei co prawie każdy ma) i się rąbnął o niego centralnie o kant
i uderzył się w kącik oka, krew mu leciała, żyłki w oku popękały i ma spuchnięte powieki
i chyba znowy nas czeka wizyta u okulisty, boję się żeby mu się nic nie stało z okiem
eh
miłego dzionka

Dobry...
Ja podobną akcje miałam wczoraj Mati wyrżnął w kant stołu też właśnie wycelował w górną powiekę, naszczęście nie rozciął, szybko przyłożyłam lód i nie napuchło ma tylko taką czerwoną kreskę.
Dziś idzimy zobaczyć krzesełko do karmienia trochę późno ale jakoś do tej pory dawałam radę bez, tyle że już mi się znudziło chodzenie z jedzeniem za nim bo w bujaku już nie bardzo chce siedzieć :/
Miłęgo dzionka, jeszcze tu zajrzę ;D

Kangurki ,Kociaku, ucałujcie swoje maleństwa od ciotki Joanki

Grooszko, nic się nie bój, Olafek jest w najlepszych rękach, musze Cię jednak uprzedzić, że jeśli nie pójdziecie do Dr. G. prywatnie to małe są szanse, że Olafek, jeśli już, będzie przez nigo operowany. U nas tak było, otóż G. operuje tylko swoich pacjentów z Żelaznej... Ale ten chirurg, który zajął się KRzysiem był wcale nie gorszy i sama widziałaś efekt operacji, prawie zero śładu.

Nie martw się kochana, a jeśłi masz jakieś pytania odnośnie zabiegu, znieczulenia i reakcji po narkozie, śmiało pytaj.

Hej :)

Wczoraj bylismy na zakupach i duzo kasy wydalismy :p  ale kupilismy co chcielismy :D
Sandra usnela w aucie w drodze do domku i jak dojechalismy to ja tylko rozebralam i polozylam brudaska do lozeczka i nawet sie nie obudzila :) przespala tak do polnocy  i wstala na kolacje ;) zjadla i poszla spac dalej, ale pozniej co chwile sie budzila, krecila sie i usnac nie mogla wiec jak zwykle wyladowala w naszym lozku i w koncu udalo jej sie zasnac (na mamy cyckach :)) i spalismy razem do 7 :) a teraz wali pilotem po kojcu :p :p

Pogoda u nas fatalna :( zimno i pochmurno. Spacer odpada bo w kazdej chwili moze zaczac lac, a nie mam zamiaru zmoknac ;) wiec siedzimy w domku i pozniej zejdziemy na plac ;D

A ja nie mam rodzenstwa i Przemek tez nie wiec musimy sobie sami radzic :) Chrzestna Sandruni mieszka 80km od nas wiec nie przyjezdza za czesto :( a chrzestny w Irlandii :D wiec od czerwca go nie ma, ale na roczek ma przyjechac ;D No ja mam nadzieje ;D

Kangurki biedny ten Maksiu co chwilka cos mu jest, wspolczuje mu i buziaczki od cioci w oczko aby nie bolalo :-* :-* :-*
A twoj maz to niezly aparat ;) z facetami to gozej niz z dziecmi ;D

Duzo zdrowka dla Martynki i Olafka zeby bez operacji sie obylo.
Nie chorujcie malenstwa!!!!!
Szybko zdrowiejcie !! Bo mamy sie martwia.

Dobrze, ze Matiemu nic sie nie stalo. Szybko zadzialalas. Udanego zakupu fotlika miyu pokaz nam jaki wybraliscie :)

aguula ladny chlopak z tego Dawidka :) a z ciebie fajowa mama ;D Czekamy na reszte fotek :)

Ineczko pisz na bierzaco co tam z Milenka i jej wynikami bo sie przejmuje.

Joanko jak się okazało nie byliśmy u dr G, bo go zastępował wczoraj jakiś młody doktorek. A G przyjmuje na Żelaznej? Toż to nasza przychodnia Proximum. A co do zabiegu to wyobraźni mi nie starcza, a jak już to podsuwa same okropieństwa, więc będziesz musiała mi wszystko opowiedzieć, ale to już ptzy następnej "randce".

Maksiu bidulku całuski od cioteczki i Olafka

reklama
Dziewczyny macie moze ksiazke w wersji elektroniczej oczywiscie :) "Uśnij wreszcie" i "Język niemowląt" T.Hogg ? ? ?

Chcialam sobie wydrukowac i nie moge na dysku znalezc ??? chyba gdzies mi sie zapodziala ::) ::)

A dla wszystkich wrzesnioweczek
haveanicedayyq9.gif

Do góry