reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

oj kochana z Toba to pewnie 1000 min by sie szybko skonczylo, ale zawsze jest drugie tysiac meza ;D
ja chyba niedlugo tez bede szla lulu bo gg nie dziala i komp mi sie wiesza, przez tel gadalam tylko 20 min i juz mi sie nie chce dzwonic :p
a Niki wlasnie mowi ni baba chyba mu sie cos sni ;D

reklama
baboki kochane u mnie upał , upał i jeszcze raz upał :p
chłodzimy sie jak możemy,
Marcel jak zwykle zasnął po 23 czyli nic nowego, moje dziecko jest niezmordowane ::) ::) ::)
wyszedł już 5 ząbek, górna dwojka i mały pokazuje je komu może 8)
dośc bezproblemowo wchodza te ząbki ;D

Kinek a to Wam fajnie, super postępy poczyniła Hanusia, służy jej kllimat i otoczenia
zuch dziewczyna ;)

Joanko tak mi przykro ,że znów cos małemu Krzysiowi dolega :(, wystarczy juz tych problemów, teraz już ma byc dobrze :-* :-* :-*

Miyu gratuluje :laugh:

łomatko musze sie wykąpać jeszcze i lece do łóżka
buziaki

jeny Maksik jutro kończy roczek:)
od wczoraj chodzę i się dziwię:)

dziś będzie wielkie sprzątanie i gotowanie;/ już mi się nie chce:p

kupiłam wczoraj Maksowi sandałki, jak je ubrał to już wcale nie chciał raczkować i tylko za palce i chodzi:)

no i w końcu trochę zimniej się zrobiło
fajnie:D

miłego dzionka:p

czyli jutro pierwsza impreza urodzinowa naszego wrześniaka ::) :) :) :) :)

Pariska własnie podeszła dać mi buźki :D
wczoraj się tego nauczyła i teraz co chwilkę pzrychodzi po buziaczka ;D
zbliża swoją otwartą mordeczkę do moich ust i czeka aż jej cmoknę ;D

Rysia jest cała wysypana od jakiegoś czasu :p i kompletnie nie wiem od czego
w pi #@$@$@@ z tymi wysypkami i alergiami :p

nie wiem czy jest sens iść do lekarza ::)

może w ramach spacerku pójdziemy, zobaczymy.....

a u mnie pada ;D
i jest chłodno
YEAH !!! ;D

juz jutro pierwsze urodziny ::) jak ten czas szybko leci, my ciagle mlode a nasze dzieci coraz starsze :)

Melanie jak fajnie, super musi wygladac jak Pariska czeka na buziaka :) ja czasami jestem zawiedziona bo Nikolas zbytnio nie lubi sie przytulac ,a jak chce mu dac buziaka odpycha mnie raczka :(

Cześć Dziewczyny
Jutro wyjeżdżam, a jeszcze nic nie mam przygotowane do wyjazdu, więc pewnie nie dam rady dziś wskoczyć na bb :( Życzę Wam mile spędzonych dni w te gorące lato :D na pogaduszkach w bb :D. Ja będę z rodzinką wypoczywać przez dwa tygodnie najpierw u rodziny a potem przez tydzień nad morzem. Będę pstrykać foteczki i jak wrócę powklejem w galerii. Może być, że w pierwszym tygodniu uda mi się do Was zajrzeć, bo rodzinka ma net. Tylko nie wiem jak nam wyjdzie z czasem i czy mnie dopuszczą do komputera ;)
Maksiu oto życzenia z okazji Twojego PIERWSZEGO ROCZKU
Życzę Ci rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe,
piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach,
drzew, na które dobrze się wspinać...​

Dzien dobry :)
U mnie wreszcie deszczyk, nie jest goraco, ale i tak nie ma czym oddychac :)
Na popoludnie umowilam sie lipcowka, Melll. Mam nadzieje, ze przestanie padac do tej pory :)
Kuba stoi w lozeczku i obgryza szczebelki. Miejscami zdarl juz lakier swoimi zabkami.

hehe my tez mamy obgryziony lakier ;D

pozdrów ode mnie Melllcie :)

baasia ale Pariska trzaska mnie też po pysku :p
po żołądku i wkłąda palce do oczu
ale nie tak powoli i delikatnie tylko z nienacka :p
czasami mam ochote jej oddać >:D :p
już nawet ryczałam jak mi kiedyś wypaskudziła w nos :p

Melanie a ja juz myslalam ,ze tylko moj Nicolas taki niedelikatny :p a ja pare razy krzyknelam jak mnie uderzyl albo pociagnol za wlosy, ale musze uwazac - bo on wtedy robi taka mine jakby chcial powiedziec naprawde nie chcialem :( i zaczyna ryczec

a poza tym pogoda przepiekna jak maly sie wyspi to ruszamy na spacerek, tylko troche plecy mnie bola bo zle podnioslam moj slodki ciezar - i cos mi przeskoczylo :p

reklama
Do góry