reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Gosiczka pisze:
Blanus pisze:
Gosiczko to Kuba musi miec glos, skoro dal rade caly kosciol zagluszyc ;D

Glosik to on ma. Tak glosno spiewal, ze az mi wstyd chwilami bylo za niego. A jak nie spiewal to plul, ale to na szczescie cicho robil.

Ja juz o tym pisałam
Pariska wrzeszczy w niebogłosy - czasem też pluje a raczej parska ::)
np jak idziemy na poczte u nas we wsi :p to przeważnie ktos mi zwraca uwagę albo zabija mnie wzrokiem ;D
ale co ja mam zrobić? wetknąć jej szmatkę w buzie ??? ::)

reklama
Witajcie w ciepłe....uf....gorące południe

Cały wczorajszy dzień robiliśmy przemeblowanie, zamieniliśmy pokoje bo ten co był dziennym jest większy no i lepiej sie teraz tam śpi....była niezła robota, ale już wszystko jest prawie cacy, jeszcze tylko wykończenie....

Aniulko super ze imprezka sie udała,
U nas Julka jeszcze nie upadła ( na szczęście) szczebelki zalicza po kolei, ale dzisiaj przeszła samą siebie bo chciałą ugryźć komodę z szufladami, no i nieźle sie rąbnęła w ząbki...

Gosiczka pisze:
O, jestem dzisiaj pierwsza :)

Kuba byl dzisiaj w kosciele, po raz 1 od chrztu (czyli od grudnia). Grzecznie przesiedzial w wozeczku cala msze, tylko spiewal glosniej niz wszyscy pozostali razem wzieci ;)

;D ;D

Niezły śpiewak z Kuby ;) może będzie organistą ??? :)
Julka w Kościele ostatnio wytrzymała aż 15 minut (do czasu aż sie kazanie nie zaczęło), no i wtedy pusciła wodze wyobraźni i zaczęła sie drzeć, i śpiewać lalalala z okropnym fałszem ;) i tupać w wózku, wszyscy sie gapili wiec wyszłysmy z Kościoła i oglądałysmy kwiatuszki na dworze ;)

Całuski dla Was Babeczki
Miłej niedzieli

aaa miałam jeszcze napisać ze wczoraj byłysmy u kontroli i Jula zdrowa juz jeszcze tylko końcówka katarku ale reszta ok ;)

Doberek! :)

U nas jak zwykle skwarno i duszno. :p Niebo się lekko zaciągnęło więc mam nadzieję na deszcz. ::) Już mam dosyć tej pogody. Mój biedny małżon smazy sie w pracy a ja bede się piekła w nocy. :( :( Łukasz śpi więc korzystam z okazji i oczywiście czytam co u Was. ;)

Po obiadku lecimy do babiji na służbe. A potem do pracy :p ::) :(

Miłej chłodnej reszty niedzieli zycze :)

czesc babeczki
u nas juz duchota ale jakos wiatraczek nas ratuje wiec niema zle niunia juz spi dzis po raz drugi chyba te upaly ja tak wykanczaj ze tak ladnie idzie spac i czesto dobra ja musze soie zaraz zabierac za pisanie dalej pracy

Dobry wieczór.

Dziś ledwo udało mi się przeżyć ten skwar - turlając się z jednego cienia w drugi. Współczuję Maciusiowi, na szczęście bida pół dnia może spędzić w basenie.
Byliśmy dziś u teściów, wieczorkiem wróciliśmy do domu, gdzie postanowiłam zostać do wtorku - potem uciekam na wieś - z resztą nie wiem czy nawet do wtorku wytrzymam w tym bloku jak będzie dalej takie piekło.
I gdybym tam (na wsi) miała internet to pewnie w ogóle bym do Elbląga nie przyjeżdżała, a tak to tęsknię za forum i choć od czasu do czasu chce mi się nadrobić zaległości, poczytać co tam u Was i pogadać...

Teraz pewnie wszystkie oglądacie mecz... Karne?

A propos kościołów - Maciek też śpiewa, ale to normalne i chyba nikt krzywo na niego nie patrzy :p

Tydzień temu jak byłam w kościele to z chóru (czyli z dość wysoka) spadł 6-letni chłopczyk... i jakiś chrześcijanin chodzący co niedzielę na msze zamiast sprawdzić czy wszystko z nim ok, skomentował, że dobrze że spadł, bo za bardzo szalał i on miał już go stamtąd ściągnąć. A dziecko jak spadło, od razu uklękło, w takim było szoku! Chłopak tak się potłukł, że tydzień spędził w szpitalu.

Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Włosi Mistrzami Świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj Wy, niedobre!
Gdzie się podziewacie?
Dlaczego jak ja akurat, przypadkiem, od wielkiego dzwonu, mam dostęp do forum, że cały wieczór mogę poświęcić tylko Wam, to Was nie ma? Buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! :( :mad: :mad: :mad: :mad:

No dobra, widzę że nie ma co czekać, spadam lulu, ale ponieważ moje dziecko budzi mnie około 5 (częściej 4 ::)), będę tu od rana i wszystkie też macie być, więc nastawić sobie budziki!

Dobranocka i kolorowych snów.

reklama
Nie napisze Dzien Dobry, bo by mi palce powykrecalo :p :mad:
Zatem WITAJCIE moje Kochane Wrzesniowki!

Jezdem pierwsza ;D

a teraz pedze po kawe, bo mi system nerwowy nawala bez tego plynu ;)

Do góry