reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
dzień dobry!

a ja wcale nie uważam że atmosfera jest zgniła!

Mel, jaka nagonka???? wtedy owszem, ale nie teraz. każdemu każde imię się jakoś kojarzy, jednemu źle jednemu dobrze i to chyba normalne, ale przecież nikt tutaj nie robił żadnej nagonki. to, że akurat był poruszony temat imienia Pariski, to nie znaczy, że ktoś jakąś nagonkę urządza.
troszeczkę wyluzuj.
bo wtedy to się robi sztucznie zgniła atmosfera.
tyle mojej kwestii w tej sprawie.

cholera nóg nie widziałam!

lecimy na spacerek, bo już grzeje.

miłego dnia!

a ja sie nie dziwie Melanie bo 2 osoby przesadzily troche a zwlaszcza jedna, bo jak ktos przyszedlby do mnie i opowiadal ze znal czy widzial Nicholasa, ktory jest narkomanem i alkoholikiem, bije zone i niedba o dzieci ,jeszcze sie awanturuje etc to potraktowalabym to osobiscie bo moje dziecko ma tak na imie i ta osoba jest poprostu beszczelna i sugieruje mi ze moj syn tez taki moze byc... uwazam , ze naleza jej sie przeprosiny...

Dzien Dobry!

ale sukces wreszcie udalo mi sie wyslac posta ;D ;D ;D

widze, ze jakies dziwna atmosfera sie zrobila
wiec, jako stara wrzesniowka zaraz sie wezme za porzadki :police: :police: :police: :police: i prosze nie protestowac
bo... >:D >:D

:-*

Mel tą atmosfere to raczej ty wprowadzasz...ja się wypowiadam na temat Paris Hilton a ty bierzesz to jakbym atakowała twoją córke, i atakujesz mnie o np tu :
Melanie pisze:
swoją drogą tak sobie myślę, że jak się tak miyu czepiasz tej wstrętnej puszczalskiej lafiryndy Paris Hilton, to sama powinnaś być świętą kobietą 
a z tego co nam o sobie opowiedziałaś to nijak nie wynika żebyś była 

ile razy ty kogoś opisywałaś nie znając go? nie bądż hipokrytką Mel :)

baasia pisze:
a ja sie nie dziwie Melanie bo 2 osoby przesadzily troche a zwlaszcza jedna, bo jak ktos przyszedlby do mnie i opowiadal ze znal czy widzial Nicholasa, ktory jest narkomanem i alkoholikiem, bije zone i niedba o dzieci ,jeszcze sie awanturuje etc to potraktowalabym to osobiscie bo moje dziecko ma tak na imie i ta osoba jest poprostu beszczelna i sugieruje mi ze moj syn tez taki moze byc... uwazam , ze naleza jej sie przeprosiny...
Basiu może przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i się troszkę zastanów...nikt nigdzie nie twierdził i nie sugerował że, córka Mel będzie taka jak Paris Hilton...tylko jak się komu imiona kojarzą, naprawdę nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy. Idąc twoim tokiem myślenia to dziecko mające na imię Roman będzie taki jak Giertych? :)

reklama
a wiec...

Kochane, slowo pisane ma to do siebie, ze jak juz cos napiszemy, to nasza radosna tworczosc zaczyna zyc wlasnym zyciem i autor traci mozliwosc panowania nad tym, jak sie jego tekst zinterpretuje... na forum jest latwiej, nie dosc, ze mozemy pisac posta jednego po drugim (tlumaczac, co mialysmy na mysli, jesli pojawiaja sie watpliwosci), to dostajemy do dyspozycji emoty, moglo by byc ich wiecej, ale...

Dyskusja byla glupia
nie bede nikogo przepraszac za doslownosc, mozecie sie na mnie wyzyc :p

to, ze napisalam o dyskusji glupia nie oznacza, ze uwazam, ktoras z Was za "madra inaczej"
ale zasada dyskusji jest taka, ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie, nawet jesli nie jest takie samo, jak ogolu
i mimo wielu argumentow za czy przeciw, wcale na koniec dyskusji nie trzeba zmnieniac zdania, ktore sie mialo na poczatku

ja tez kojarze wiele imion z ludzmi, ktorych nie zawsze lubie
Paris Hilton podziwem nie darze - rozwijac czemu nie bede, nie chce mi sie i szkoda mi czasu na pisanie...

w kazdym razie nie oznacza to, ze nie podziwiam Twojej corki Mel ;)

jesli macie do powiedzenia sobie cos osobistego korzystajcie z priva
nie zasmiecajcie watkow >:D
Melanie mnie tez codzienna serdecznosc Polakow boli, ale nastepnym razem pisz o tym na: "ulzyj sobie"

jestem nerwowa, czasem nawet za bardzo, przez co mowie rzeczy, ktorych potem zaluje
pisanie daje mi "luksus" czasu i dystansu do wlasnej wypowiedzi
namawiam Was zatem do zdystansowania sie
dokladnego czytania
nie nadinterpretowania
jesli chcemy, zeby bylo milo na Wrzesniu, to dbajmy o to

dotyczy starych i nowych Wrzesniowek

Do góry