M
Melanie
Gość
kangurki pisze:Ładne nogi
nie były moje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kangurki pisze:Ładne nogi
Melanie pisze:swoją drogą tak sobie myślę, że jak się tak miyu czepiasz tej wstrętnej puszczalskiej lafiryndy Paris Hilton, to sama powinnaś być świętą kobietą
a z tego co nam o sobie opowiedziałaś to nijak nie wynika żebyś była
Basiu może przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i się troszkę zastanów...nikt nigdzie nie twierdził i nie sugerował że, córka Mel będzie taka jak Paris Hilton...tylko jak się komu imiona kojarzą, naprawdę nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy. Idąc twoim tokiem myślenia to dziecko mające na imię Roman będzie taki jak Giertych?baasia pisze:a ja sie nie dziwie Melanie bo 2 osoby przesadzily troche a zwlaszcza jedna, bo jak ktos przyszedlby do mnie i opowiadal ze znal czy widzial Nicholasa, ktory jest narkomanem i alkoholikiem, bije zone i niedba o dzieci ,jeszcze sie awanturuje etc to potraktowalabym to osobiscie bo moje dziecko ma tak na imie i ta osoba jest poprostu beszczelna i sugieruje mi ze moj syn tez taki moze byc... uwazam , ze naleza jej sie przeprosiny...