reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie
Aniulko, tak się cieszę  :) :) :) Gratuluję i czekam na cd.

Winiu, witaj w domu i ucałuj od nas swoją pierwszą samodzielną Damę Wrześniową  :-* :-*

Luleczko, dużo pozytywnej energii, coby Mała J. szybko zrobiła papa kaszelkowi i jemu pokrewnym

U nas mecz pany, a kiedy tak jest to natura małpy z człowieka wyłazi i tak to u nas wygląda dzisiejszy wieczór. Dodam, że w gronie Piotrek i mój brat. krzyś całe szczęście postanowił opuścić pierwotne acz rozrywkowe towarzystwo i udał się na komary dosłownie ( niestety) i w przenośni.

Jutro jedziemy do moich teściów. Niedługo Piotrka siostra będzie rodzić i Maja będzie miała mniej okazji do szaleństw ze swoją 6-cio letnią kuzynką. Poza tym taaaakie upały jednak spędza się lepiej w chłodnym dou niż w paro-bloku.
Piotrka zostawiamy sam na sam ze swoim ukochanym TV i niech sobie siedzi i obrasta w tłuszcz i marazm. Nie ,uszę dodawać że przez cały mundial nie tknął angielskiego... :mad:
Krzyś będzie  brykał po swojskiej trawce a młode pannice taplać się w ogrodowym basenie.
Mamusia zasiądzie sobie na leżaku i d...y nie ruszy przez 4 dni. W niedzielę wracamy.
Życzę Wam więc Kochane miłego lipca od 05 do 10 a później to się zobaczy, ...w jakim nastroju wrócę... ::)

Buziaki  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Hej Babeczki ;)

dzionek nasz zaczął się o 3ej wielkim płaczem i lamentem, do 8 Julka szalała, a ja razem z nią, potem zasnęła ale juz nie spi bo stwierdziłą pewnie że co za długo to nie zdrowo ;(
teraz zaczyna sie walka za katarem no i płacz wiec ide stoczyć tą bitwę

Miłego dzionka Życzę Wszystkim

i bardzo dziękuje w imieniu Julki za ciepłe słówka :-* :-* :-* :-* :-*

Dzień dobry.

Przyjechałam dziś do swojej mieściny złożyć wniosek o nowe prawo jazdy, bo oczywiście nie wymieniłam w terminie i teraz się boję jeździć ::)
Będę czekać miesiąc - dobrze mi, jakbym się za to wzięła wcześniej, czekałabym 2 tygodnie.
Muszę sobie zrobić zdjęcie - czego nienawidzę i odstać w kolejce w urzędzie - za tym też nie przepadam.

A poza tym to u nas parno, nie ma się gdzie schować, wyrwałam się ze wsi bez synka, więc chyba wskoczę na jakieś zakupy - może do lumpka, może choć raz uda mi się coś wyłowić 8)

Dzien dobry :)

u nas dzionek zaczol sie o 4 wielkim placzem- a przyczyna tego byla powodz w lozeczku ;D mlody w nocy wypil 2 butelki herbatki no i kompletnie sie zasikal, niewiadomo dlaczego pielucha nie wytrzymala ;D biedaczek stal w lozeczku i mnie wolal- chyba sam sie przerazil, szybko sobie z tym poradzilismy i spalismy jeszcze razem do 7 :)

poza tym pogoda ladiutka, Niki wlasnie zasnol ,ja lece pod prysznic a jak sie obudzi to na spacerek :)

Juleczko zdrowka :-* :-* :-*

Elo, dzis to naprawde mam juz dosyc, spacyfikowalam wlasnie moja corcie, ktora dzisiaj byla strasznym upierdliwczykiem. Wszystko bylo na nie i caly dzien marudzila, myslalam ze to zeby, ale nowych jak nie bylo, tak ni ma ::) ;D ;D
Od dluzszego czasu wkurzaja mnie tez golebie. Wiem, ze sa symbolem pokoju, ale dla mnie nie odkad sraja mi na balkon i gruchaja od 5 rano. Jeszcze niedawno wymyslily sobie ze zaloza u nas gniazdo i mialy juz stosik galezi, ale grzecznie dalam im do zrozumienia, ze nic z tego. Wszystkiemu winien jest gosc, ktory ma golebnik na srodku placu, caly czas zastanawiamy sie czy to jest legalne??? :police: :police: :police:
Jak budza Majke rano to ma ochote im wszystkie piora z .... powyrywac >:D >:D >:D ;D ;D ;D

dobry wieczor ;D
dzis rano wykorzystalismy darmowa sluzbe zdrowia dla zrobienia badan krwi i moczu
zdecydowalam sie tez Milence fundnac posiew moczu (pobranie za rada niezastapionej Joanki) i mam nadzieje, ze nic zlego sie nie wyhoduje ;D
w poludnie chowalismy sie po piwnicach i cieniach
a po poludniu basenik ;D
wieczorem Milenka wykonczona wrazeniami prawie spala w kapieli, na przemian placzac ze zmeczenia i cieszac sie ze znow jest w wodzie ;D
koniec meldunku ;D

odmaszerować :police:

Paris jest czarna jak diabełek
strasznie się szybko opala ::) nawet na filtrze 30
na basenie ostatnio wyglądała jak mulata a inne dzieci były bialusieńkie
o rany a teraz w sobote, to pomyslą pewnie, że mnie powaliło i specjalnie dzieciaka kisze na słońcu dla ciemnej skóry ::)
wiecie, że ostatnio na basenie jedno dziecko miało rajstopki :o
tzn nie we wodzie :p

a inne pływało ze smoczkiem ::) nawet pod wode szło ze smoczkiem ::)
o rany ale ja sie czepiam
ide spać

reklama
Do góry