reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witajcie mamuski. :laugh: :laugh:

Jestem, ::) dopłynęłam do domu we własnym pocie... bleeeeeeee :p :p :p :p :p

U mnie w pracy było dzisiaj 30 stopni!!! :o :o Klima się posuła i nie ma widoków na rychłe naprawienie.... >:D >:D >:D >:D jutro powtórka z rozrywki :( :(

Grooha nie smutaj się kochana.... może warto by było pomyslec o jakims kredyciku i pójśc na swoje??? Ciasne ale wlasne. Ja od dawna o tym marzę.... no ale wiecie bo pisałam na innym watku ;)

miłej resztki dnia :laugh: :laugh:

reklama
Dzięki dziewczyny ale w naszej sytuacji żaden bank nam nie da kredytu (za niskie zarobki). I widzę, że nawet o TBSach nie mamy co marzyć, ale może coś wymyślę.

Mel o tym też myślę i sama się dziwię, bo zawsze byłam zdania, że ja tam nie pojadę.
No i Tom musiałby jechać sam najpierw i nie wiadomo czy utrzymałby naszą trójkę. Mam bardzo dużo "ale" w tej kwestii.

no tak
musicie sobie wywarzyć swoje za i przeciw ::)

wiecie co przed chwilką zrobiłam?
przebrałam pieluszkę śpiącej królewnie ;D
wyrodna matka jestem, bo niezauważyłam, że jest oqpana pieluszka :(
Pariska marudziła dzisiaj troche a ja nie zakumałam o co chodzi
dopiero później jak zasnęła wywęszyłam o co chodziło ;D

ale ze mnie matka...
...nie ma co :p

no ale za zmiane pieluszki na śpiocha, to możecie na mnie wołać mistrzuniu ;D

Mistrzuniu ;D Gratuluje przekroczenia dziesiatego tysiecznika ;D

Groszka mam nadzieje, ze szybko podejmiesz dobra decyzje
nie mialam pojecia, ze zabieraja jeszcze rezerwistow na szkolenia ??

Joanko, czyli w tym mieszkanku wyzszy czynsz to taka rata za to mieszkanko, ktore wkoncu bedzie splacone i czynsz bedzie nizszy ??
u nas chyba nie ma takich TBSow

wyspacerowalysmy sie dzis znow sporo, pogoda w sam raz, troche wiaterku i duzo slonka ;D
zeby tylko nie bylo po tym takiej burzy jak w sobote

Grooha, my jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac... tak mi sie wydaje... Wiec mowie pierwsze: "czesc" i zycze powodzenia, na pewno wszystko sie ulozy.
Mojego meza siostra tez nie mogla dostac kredytu na mieszkanie ze wzgledu na zarobki.. dogadali sie z rodzicami, ze rodzice wezma ten kredyt na siebie a oni go beda splacac. I tak sie dzieje.Dzisiaj odebrali klucze do mieszkania... Moze u Was tez wchodzilaby taka opcja... nie wiem... tak sobie "gdybam" ...
Pozdrawiam

wow, ja nigdy nie zmeniałam pieluchy na śpiocha, ale przyznaję zdarzyło mi sie nie wiedzieć czego dzieciątko ode mnie cierpi a to była oqpana pielucha :laugh:

grooszko no cóż mam Ci powiedzieć, musicie koniecznie coś zmienić, mam nadzieję że Wam się uda

reklama
Mel Mistrzuniu to nielada wyczyn zarowno pielucha jak i posty gratulacje :)
Grooha a moze warto pomyslec o UK... moim zdaniem jest wiecej za niz przeciw.
Aniulka trzymam kciuki za szybka naprawe klimy.

u nas kolejna nocka cala przespana :) a Niki nie mogl mnie dzis obudzic ;D jak sie przebudzilam to ciagnol kabel od lampki nocnej a ona uderzala o sciane- tak mocno spalam :) ale sie wyspalam
dzisiaj czeka mnie sprzatanie domu, prasowanie, zakupy, obiad czyli szara rzeczywistosc...
pogoda sie poprawia- mam nadzieje,ze znowu zawita ciepelko :)a wtedy park i kocyk :)
no i Dzien Dobry Mamusie :)

Do góry