koreczek83
Mama wrześniowa 2005
uwierz mi mam pojecie bo jakos tydzien temu Darunia [pzrespała cała noc bez przebudki to była dopiero radocha :laugh:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aguula pisze:Gratulacje dla Krzysia!
Dawid tez sie puszcza (...)
Joanka pisze:aguula pisze:Gratulacje dla Krzysia!
Dawid tez sie puszcza (...)
Dzięki Aguula i wszystkim Mamusiom. Krzyś faktycznie radochę sobie robi nieustannie z faktu swobody, tylko to zasypianie....o rety...
Aguula, zaznaczyłam fragment wypowiedzi , fakt, urwany z kontekstu, ale tak mnie rozbawiłaś tymi słowami, że nie mogłam się powstrzymać. Uważaj na Dawidka... ;D
edyta27 pisze:Joanko strasznie dobra ta wiadomość o zdjęciu szyny Krzysiakowi. Patrz, jak ten czas szybko leci... dzielnego masz tego synka. Teraz pewnie zacznie chodzic pierwszy z wrześniaków.