reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Cześć ;)

weekend mam wolny, więc pogoda do bani.... :( :( pada i słońca ani skrawka... echhhh a jutro pewnie znowu żar z nieba sie poleje, kiedy ja bedę w pracy siedziała.... ::) ::)

Joanko jak dobrze że Krzysiek pozbył sie tego dziadostwa! :laugh: :laugh: Pewnie pierwszy z naszych dzieciaczków zacznie sam tuptać. Bystrzacha z Twojego smyka! ;) A pamietam jak kiedys sie martwiłas, że Krzyś nie robi niektórych rzeczy, które robiły juz inne dzieci... i co??? przegania wszystkie dzieciaczki!! :p Brawa dla Krzysia. Jestem pod wielkim wrazeniem :o :o

Równiez gratulacje dla Milenki :laugh: :laugh: . Ineczka siedzi cichutko, niczym się nie chwali, a jak juz cos powie to same konkrety. ;)

Mojej kolezanki córeczka, która urodziła się 3 sierpnia 2005 juz sama chodzi do piaskownicy! Ma 10 miesięcy a zasuwa, jakby urodziła sie z umiejetnoscia chodzenia. Nie wierzyłam dopóki sama wczoraj nie zobaczyłam.

Miłej niedzieli mamuski :-*

Joanko super że Krzyś wreszcie wolny, napewno odetchnełaś :)
U mnie noc koszmarna Mati budził się co godzinę wstawał w łóżeczku i krzyczał żeby mama wstała dała mu smoka i go położyła :/
Burze w nocy miałam taką, że normalnie aż w starchu byłam, nad nami dosłownie takie pioruny że szok ::) a Marcin z Matim spali w najlepsze ;D

aguula pisze:
Gratulacje dla Krzysia!

Dawid tez sie puszcza (...)

Dzięki Aguula i wszystkim Mamusiom. Krzyś faktycznie radochę sobie robi nieustannie z faktu swobody, tylko to zasypianie....o rety...

Aguula, zaznaczyłam fragment wypowiedzi , fakt, urwany z kontekstu, ale tak mnie rozbawiłaś tymi słowami, że nie mogłam się powstrzymać. Uważaj na Dawidka... ;) ;D

a i dodam słów kilka o pogodzie, taka jak dzisiaj mogłaby być wiecznie, temp. w okolicy 25 stopni, raz słonko raz chmurka dla ochłody. ;D
Marzenie..no a jutro wracamy do Afryki i 36 stopni... :p :-[ :p
miłej resztki niedzieli i długiego weekendu

A ...Majka jest z nami, cała i zasmarkana... ;D koszmar to nasze wrocławskie powietrze :p :p

Joanka pisze:
aguula pisze:
Gratulacje dla Krzysia!

Dawid tez sie puszcza (...)

Dzięki Aguula i wszystkim Mamusiom. Krzyś faktycznie radochę sobie robi nieustannie z faktu swobody, tylko to zasypianie....o rety...

Aguula, zaznaczyłam fragment wypowiedzi , fakt, urwany z kontekstu, ale tak mnie rozbawiłaś tymi słowami, że nie mogłam się powstrzymać. Uważaj na Dawidka... ;) ;D

Joanka, bede uwazac... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Joanko mam nadzieję ze synoptycy sie pomylą i jutro pogoda będzie taka jak dzisiaj. Pracuję jutro cały dzień i pogoda typu Afryka dzika wcale mi nie na rękę. :p ::) ::)

edyta27 pisze:
Joanko strasznie dobra ta wiadomość o zdjęciu szyny Krzysiakowi. Patrz, jak ten czas szybko leci... dzielnego masz tego synka. Teraz pewnie zacznie chodzic pierwszy z wrześniaków.

otóż to
w końcu zobaczymy Krzysia sprintera na fotkach ;D
... może nawet jakiś filmik się nam trafi ;D

reklama
baby kochane ;D ;D witam
:laugh:
padam przy Marcelu, zasnął dopiero przed chwilą
a przez dzień pospał 1,5 godziny
wstał o 7 , wczoraj też zasnął o 23
co za dziecko :p

Joanko super ,że nie musi Krzysiu nosić tej szyny, teraz dopiero pokaże co potrafi i pewnie migiem zacznie mykać sam na 2 nóżkach :)

Brawo dla Milenki!!!!Marcel zafacynowany raczkowaniem , wszedzie dojdzie, wszystko otworzy ::) ::) nie spieszy się do chodzenia

Do góry