reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam słonecznie!

Mamy kolejny przepiękny poranek, słońce daje na mxa i dziś to chyba dopiero będzie upał.
Zaraz spadam do pracy, ale jutro już wolne, potem 3 dni i wakacje. Nareszcie.

Już się nie mogę doczekac, bo ostatnio za mało czasu spędzam z małym.

Żuyczę Wam wszystkim wspaniałego dnia.

reklama
witam kobitki

ale miałam noc...
i wcale nie gorącą:p
Maks nie spał prawie wcale, płakał i powyskakiwały mu na całym brzuchu takie plamy oparzeniowe:(
musi go to cholernie boleć, umówiłam się już do doca, a na razie posmarowałam wszystko bephantenem
chciałam mu lód przyłożyć, ale nie chciał;/

aż mi się ryczeć chce, bo on biedaczek "chodzi" i krzyczy, wcale mu się nie dziwie

Joanko Majka jest identyczna jak Krzyś:)))

a co do kręgosłupa to ze 2 mce temu lekarz powiedział że mam dyskopatie, zapisał megasilne leki przeciwbólowe-pochodne morfiny-i na jakiś czas przeszło
ale znowu mnie napierdziela, w okolicy nerek, przeważnie z lewej strony i najbardziej jak się ruszam, co jest nieuniknione niestety:/no i czasem drętwieją mi palce
eh...starość nie radość

i qwa znowu upał więc siedzimy w domu:(

Miłego dzionka

Biedny Maksiu, szybko pozbywajcie się tych plam, a swoją drogą - co to za cholerstwo? I czemu to wszystko czepia się tych biednych dzieci? Kangurki, trzymaj sie..

to takie poparzone plamy, jak się kiedyś oparzyłam żelazkiem to tak samo wyglądało:/

dziwne kurcze jak można się poparzyć nie dotykając niczego

zaraz Maksowi dam paracetamol bo ryczy, tylko nie wiem czy to pomoże

Kangurki, a późno masz tą wizytę? Bo takie plamy to chyba trzeba by szybko pokazać - pewnie to nic poważnego, ale lepiej nie zwlekać. A dużo ich ma?

BNIedny Maksio NIech mu to szybko pzrejdzie

My tez idziemy mam nadzieje na ostatnia wizyte W poradni patologii noworóadków i że juz nie bedziemy musieli tam chodzić

Pozatym dzien upalny no to korzystamy chociaz troche z tego słoneczka

dzień dobry!

dziękuję babeczki, za odpowiedzi :)

wysmażyłabym się, ale cholerka nie mam jak. jestem sama z Rozi, a z nią na takie słońce nie wyjdę.

pół nocy nie spałam i to nie przez Rozi, tylko przez moje zapalenie zatok!!! kurna co roku w czerwcu dopada mnie maksymalnie!
Aniulko, nie jestem masochistką, tylko od czasu do czasu lubię sobie zrobić rzeźnię ;D

a moja siostra na obczyźnie się nie odezwała jeszcze i cholera zaczynam się denerwować. w dodatku pewnie zapomniała go naładować, bo dzwonię i dzwonię a tam cisza.

Maksiu, bidulinko trzymaj się dzielnie!
ja kiedyś miałam takie oparzenia od biustonosza,od materiału z którego był zrobiony. naprawdę plamy jak po poparzeniu, nic przyjemnego.jakąś maścią wyleczyłam.swędziało i piekło jak cholera. tylko, że ja to już wtedy stara byłam, wyrzuciłam biustonosz, a bidulinka Maksiu to pieluchy musi mieć.

Czesc :)

Kurcze cos przed chwila przeskoczylo mi w kregoslupie, ze schylac sie nie moge ( juz wczesniej mnie pobolewalo ale myslala ze to normalne)- boli mnie z lewej strony w okolicy nerek- chyba musze isc z tym do lekarza bo widze ,ze podobnie jak pisze Kangurki najgorsze ,ze Nicolasa nie moge podniesc a maz bedzie dopiero o 18 :p masakra
Poza tym na dworzu pochmurno- pewnie w weekend jak pojde do pracy znowu zrobi si ladnie.
Maksiu bidulek zeby mu to szybko przeszlo.
Joanka fajne zdjecie w avaterku i zdjecia z basenu super :)

no i Maks ma uczulenie albo na pieluszki albo na słońce a w sumie jedno z drugim:(

więc zero spacerków, zero słońca:/
a i tak go to musi strasznie boleć:(

baasia doc mi powiedział że my w porównaniu do naszych rodziców np. mamy fatalne kręgosłupy i 2 razy częściej będziemy z tego powodu chorować w przyszłości:D

reklama
od rana jestem zestresowana, nie przez zatoki, nie przez truskawki, nawet nie przez to że nie chce mi się magisterki pisać, ale przez to, że gramy dzisiaj z niemcami!!!

jestem kibicem na całego!!!! jeszcze trochę się łudzę, ale tak naprawdę wierzę, że wygramy 1:0 ;D

Do góry