reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ja glupia zamiast wczoraj na sloneczko sie wylozyc poszlam na solar.I nie wiem czemu, bo nie bylam dlugo, jestem rozowa bardziej niz Prosiaczek :p A do tego pospacerowalam dzisiaj sporo i jeszcze bardziej sie zarozowilam :p Obiad sie robi, maz korzysta z chorobowego i grzebie w aucie, Klusek spi a ja sie lenie :p

Klusek dalej zakatarzony, ale juz mu przechodzi :)

reklama
dzień dobry!

a co moje wrześniówki takie pogodowe marudy???

ja kocham temp. powyżej 30 stopni i piękne słońce ;D cały rok na to czekam.

niestety przez upał nie mogę do woli z Rozi spacerować, a tak bym się wygrzała :) poza tym dobijają mnie pyły i zatoki.

Rozusia naszczęście postanowiła kimnąć chwilkę. nie nadążam za nią ma tyle energii, że aż się boję.

upału w ogóle nie odczuwam a w domu szczególnie. jest tak rewelacyjnie jakbyśmy mieli klimę w chałupie.

moja siostrunia mnie opuściła i z rańca pognała do norwegii!

mój bidulek Tatulek ma złamany obojczyk! wyścigów kolarskich mu się zachciało :) ktoś go zachaczył, wywinął orła i unieruchomiony na 4 tyg. naszczęście nie w gipsie.

ale z tego powodu musimy się we trzy ewakuować, moja mama, Rozi i ja, bo chory facet to tragedia, normalnie zaraz umrze!

poza tym moja ciocia w szpitalu, cholera! ma cukrzycę i ostatnie kilka dni poziom cukru wzrastał pow 500, do tego koszmarnie schudła :(

no to by było na tyle :)

witam aguulę!

a jeszcze wam powiem jaka jestem mądra ;D
idiotka zajebista ze mnie! mam alergię na truskawki, no i normalnie nie powinnam ich jeść. normalnie, ale że normalna nie jestem to się najadłam !!! czuję wodę pod skórą zaczynają wyskakiwać mi czerwone plamy, ledwie dyszę leki nie pomagają i tak jest co roku :) !! no za nic w świecie nie potrafię sobie odmówić...

Dziekuje Wam za przywitanie.

Melanie, rodzilam w terminie i to idealnie co do dnia. Powiedz, a po tej kaszce kukurydzianej wysypalo Pariske?

Kangurki , masz racje samo miasto Gdynia tj. centrum nie ma takiego uroku jak Sopot czy Gdansk, ale wg mnie krajobrazowo (gorki, pagorki, lasy, jeziorka, morze itp.) najfajniejsza jest Gdynia. Trzeba poznac te fajne miejsca i mozna sie w Gdyni zakochac... :)
Ja np. mieszkalam w Gdansku ok. 2 lat i nie chcialabym tam wracac, jakos lepiej mieszka mi sie tutaj... Wiekszosc ludzi mi sie dziwi, bo zazwyczaj woli sie Gdansk od Gdyni, no ale w moim przypadku jest odwrotnie.

Ineczka, fakt troche mi sie zeszlo... ale najpierw musialam wstawic zdjecie i linijke aby zawitac na watku glownym ;) :laugh: A zaczelam tam pisac, bo o tych bakteriach troche tam bylo, wiec stwierdzilam, ze moze mnie poratujecie - oczywiscie nie tylko mamusie chlopcow :)

witamy aguule fajnie, ze do nas dolaczylas :) ja jestem z Gdyni i uwielbiam to miasto i nie zgadzam sie z Taba kangurki z 3miasta ja nie lubie Gdanska :p
a w jakiej dzielnicy mieszkasz jesli mozna wiedziec?no i fajnie byloby zobaczyc pare fotek z Gdyni  :) podziwiam Twoich rodzicow ,to naprawde duze poswiecenie.

Tunia ale lakomczuszek z Ciebie ;) a ja chyba tez niemoglabym sobie odmowic truskawek ;D

Baasiu , mieszkam na Wielkim Kacku a dokladnie na Fikakowie. Ciesze sie tez uwielbiasz to miasto :-) A zamierzasz tu jeszcze wrocic?

A jakies fotki Gdyni sprobuje w najblizszym czasie zrobic i umieszcze je tutaj, abys troszke zatesknila za Gdynia ;)

Aguula fajne to osiedle :) niby na uboczu a masz wszedzie blisko, ja mieszkalam w cisowej.
Wrocic juz nie, chyba ze na wakacje- tak sie zycie ulozylo ze nie bylo tam miejsca dla mnie a na fotki czekam z niecierpliwoscia :)

cześć Kochane, witaj aguula!
ja też najbardziej lubię Gdynię :)
Gosiczko przybij piątkę, ja też przesadziłam na solarium i mam dupę jak truskawka (tzn koloru truskawki) ;D :p
mnie jakos wyjątkowo nie ciągnie do truskawek w tym roku więc sporadycznie jem, ale nie dziwię Ci się tuniu że się oprzeć nie możesz :laugh:

a pogoda mi nie przeszkadza - ja lubię skrajne przypadki pogodowe czyli mróz i upał, no na drugim miejscu jest ciepła wiosna i złota jesień, nie cierpię jesiennej pluchy i zimnej wiosny, bo zawsze sie ubiorę jak idiotka i marznę ::) :p

reklama
Hej Kobitki.

Witaj aguula. Super że się w końcu zdecydowałaś odezwać, u nas jest naprawdę fajnie ;D

My dopiero dziś zjechaliśmy do domu po weekendzie i weselu, z którego fotek niestety nie posiadam, bo ostatnio z mężem mamy fotograficznego lenia - żadnemu z nas nie chce się robić zdjęć ani nosić aparatu.

Dziś u nas upał, podobnie jak Paris, Maciek też się spiekł i jest różowiutki. A był na słońcu nie za długo. Kurde, strasznie trzeba uważać z tym słonkiem...
Maciek zaliczył dziś nawet pierwszą kąpiel w baseniku ;D. Był wniebowzięty i ryczał jak cholera kiedy go wyciągnęłam.

Do góry