reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

niestety fotek nie mamy
...w sumie to chyba nawet lepiej, że nie mamy
:D :D :D

Z Pariską została moja mama
w sumie to koło 2 bylismy już w domu
ale wynik butelkowy z imrezki był naprawdę szokujący :o O0

co do byczenia się, to chętnie bym się pobyczyła jakby mnie nic nie bolało
nawet mam coś z kręgosłupem :p
Łupie mnie w lędźwiach, czasem tak zakłuje, normalnie jakby chwilowy paraliż :p

starość jest straszna

reklama
Mel od dawna cię kregosłup bol i? Może za dużo Pariskę nosisz ? Musisz iść z tym do lekarza przed wyjazdem !!! Albo zafunduj sobie jakieś masaże ..

o tak Mel starość jest straszna kurde mnie kregosłup boli tak często, ze nie wiem co bedzie za parę lat...kurcze to nasze pokolenie z jakieś podróby zrobione chyba...chyba jesteśmy made in china :p :p :p

u nas też pogoda suuuper :D

a widziałyście nową reklamę plusa z kurzcakiem??? tak sie uśmiałam ;D ;D ;D ;D ;D czekam ą zznowu na nią trafię

wiesz co?
czasem mnie tak pobolewa ::)
chętnie poszłabym na masaż ale moja mama wyjeżdża a mąż ma bardzo dużo pracy i nie da rady wrócić zamin masażystka skończy pracę :(
trudno...

Pariski prawie wcale nie noszę ::)
w nocy wyciagam ją z 2 razy z łóżeczka ::)
no i kilka razy podniosę ja w ciągu dnia ::)

wczoraj byłam na lotnisku i czekałam na mame Damiana, nie dośc, że przylot sie opóźnił, to w dodatku mieli jakieś kłopoty z wytarganiem bagazy z samolotu, jakas taśma sie posóła
i stałam prawie 2 godziny :p wtedy mnie tak rozbolaly te plecy

jak ćwiczylam i podnosiłam dośc duże ciężary, to mnie tak nie bolało :p oj czas się trochę wzmocnić, jednak ćwiczenia kardio to nie wszystko ::)

Witajce Wy moje przeze mnie utęsknione !

w końcu mam w głeboko w d..filologię aniegielską. KOlejny rozdział zamknięty, zdałam dzisiaj śpiewająco ostatni egzamin ..i... o rety...normalnie nie wiem co z czasem zrobic ! Gdyby jeszcze tylko Majuśka była z nami, byłąbym najszczęśliwszą mamą o imieniu Joanka na świecie  ;D

Melanie, zabierz mnie ze sobą proszę. Australia zawsze była dla mnie krainą i marzeniem z 5001 nocy. Już widzę zdjęcia Pariski na billboardach, w gazetach itd. przecież takiego cudu australijskie oko nie przegapi !

Siwasku, no i co z tą wiosną na rynku ????????

miłej niedzieli Mamusie !

Joanka pisze:
Siwasku, no i co z tą wiosną na rynku ????????

miłej niedzieli Mamusie !
Joanka gratuluje zdanych egzaminów :)
a ryneczek jak dla mnie bardzo chętnie :laugh: tylko nie wiem czy wiosna bedzie atualna, lato zaczyna sie 23(chyba) wiec moze jeszcze zdążymy

reklama
Nooo Joanka
przyjmij serdeczne gratulacje ode mnie :)

w nagrose możesz lecieć ze mną do Australii
takie wesołe jak Ty zabrałabym ze sobą wszędzie :)

Do góry