reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Hejka ;D

ale meczyk, co?

Ja oglądałam z mężm przy browcu i ciastkach ale...
po pierwszej połowie poszłam spać

nudy i tyle :p

dzisiaj idziemy na basen ale pierwszy raz bez taty Paris, bo on śmiga do worku
babcia z nami pojedzie :)

Miłego
:)

Dzień dobry.

U nas pogoda dziś piękna, świeci słonesczko i jest ciepło - może to lato wreszcie przyjdzie :)

Zaraz lecę do fryzjera, bo na 16 mamy ślub i muszę jakoś wyglądać.

Maciek się właśnie obudził. Lecę!

Cześc dziewczyny :D
A ja mam chwilkę na kawkę i na bb. Robert zasnął sam w kojcu i jest teraz ze mną w dużym pokoju. Mały pokoik jest zajęty, bo Sara ze swoją koleżanką urzędują. Jacek (mój mąż) wybył na działkę pomóc swoim rodzicom. Ten super stan długo nie potrwa, bo Robert będzie pewnie spał jak zwykle pół godziny.

czesc ;D
Karioka, zycze Ci wiecej takich wolnych chwil ;D
Edytka juz sie bawi na weselu ;D
na spacerze widzialysmy kilka slubow, bo mijalysmy 3 koscioly,
jedna para po wyjsciu puszczala sliczne golebie ;D romantycznie to wygladalo ;D

Kinek
, a Wy nie bedziecie bawic na weselisku kolegi od ostatniego wieczoru kawalerskiego?

pogoda zapowiadala sie dzis ladna, ale zlapal nas dzis 2 razy deszcz, przemoklam, ale na szczescie Milenka byla bezpieczna pod pudka ;D

meczyk wczoraj ogladalam, a dokladniej ostatnie 30 minut, bo grali slamazarnie i szkoda mi bylo czasu tak caly czas ogladac
grali jak lajzy i do tego mieli strasznego pecha :(

a ja sie obżarłam własnie truskawkami i brzuch mi pęka....boże czemu one smakują tak tylko w czerwcu ???

edytka baw sie dobrze na weselu, tez bym sobie poszła poprzytupywac ;D 8)

Mel ale suuuuper wakacje :) już sie nie moge doczekac zdjęc jakie przywieziecie :laugh:

jak ja jestem to was nie ma :p :mad:
ide spac a zasadzie ide do łóżka a czy zasne to sie okaże bo dzis pełnia a najczesciej ajk pełnia jest, to nie moge zasnąc :p

bobranoc

reklama
Ineczko tak jak kiedyś pisałam, tych błogich chwil nie mam za wiele ::), bo mój najmłodszy w ciągu dnia śpi tylko po pół godziny :(. W tym czasie nie za wiele zdąże zrobić. Jak nie śpi, to wszędzie go pełno i muszę pilnować go aby czegoś nie zbroił :police: ;) A tak ogólnie, to mimo tej jego ruchliwości ma bardzo spokojne usposobienie.
Jeżeli chodzi o wesele, to w tym roku zaliczyliśmy już dwa i jeszcze jedno mamy w sierpniu. Robert i Sara spisali się na medal. Głosna muzyka Robertowi bardzo odpowiadała, bez problemu przy niej zasypiał ;D A Sara prawie na nas nie zwracała uwagi, tylko tańcowała i z innymi dziećmi bawiła. Mogliśmy więc z mężem się pobawić :D :D

Do góry