reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie pisze:
Laski pamiętacie jak Wam pisałam, że jedziemy na wakacje do UK ??
No to plany się zmieniły  ;D

Lecimy do Australii !!!!!
Odezwał się kuzyn męża i zaproponował nam wakacje u siebie  ;D

Z tym, że te wakacje zaczną się gdzieś we wrześniu  ::)
no ale co tam, tam będzie elegancka pogoda  ;D

Bosko co
??

Suuppeeeeeeerrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!1
Ciesze sie razem z toba ;D ;D
I czekam na podcztoweczke z kangurami ;) :p

Dobry wieczor kochaniutkie :)

U nas wszstko fajnie :D
Maz okupuje kompa i mecze na satelicie oglada wiec nie mam jak na bb wejsc.
Ale jak znajduje chwilke to was podczytuje ;D

Pozdrawiam serdecznie i milej niedzielki wam zycze :)

Chyba bedemusiala go zgonic :p

A tak powaznie to nich sobie patrzy, bo od poniedzialku bedzie calymi dniami w pracy siedzial wiec ja bede miala kompa dla siebie ;D

Ok zmykam lulu :)
Kolorowych snow :D

hejka ;D
oboje z mężem zdychamy na kaca :p :p :p
bylismy wczoraj na imprezce u naszej super koleżanki, kiedyś widziałyście ją na fotkach z Pariską - to ta ładna laska - dziewczyna z plakatu ;D

ale zaszaleliśmy uuuuuu normalnie ledwo co dychamy :p :p :p

Melanie to super, że się wczoraj wybawiliście :D. Dziś pozostaje Wam byczyć się cały dzień. Miłego leczenia kaca ;D

reklama
Dzieńdoberek

Ale pogoda się piękna zrobiła, co? Aż się żyć chce !!! Weekend spędzam miło...w piątek wieczorem firmowe regaty na jeziorze Kiekrz i grill, wczoraj cały dzień na ciotkowej działce i grill, a dzisiaj jeszcze nie wiemy....może wycieczka do Rogalina..
Od wczoraj testujemy nowy fotelik.Hanka nawet nie zauważyła, że podróżuje przodem do kierunku jazdy . Od razu zasypia.Fotelik ma pozycję półleżącą ale jestem troszkę zawiedziona, bo myślałam ,że dziecko faktycznie leży. niestety nie i Hanuli zdarzyło się że głowka opadała. Na szczęście jej to nie przeszkadza. Może ze względów bezpieczeństwa nie ma leżącej pozycji ?

Mel a to historia z tą Australią. Ja już włosy rwałam , że ty do UK wyjeżdżasz a to się okazuje że aż na Antypody :(. Idę szukać suchej gałęzi...Tylko nie zapomnij o BB, please. I masz wrócić z tej wycieczki. Niech ci do głowy nie przychodzi osiedlanie się wśród kangurków. Czy oni mają tam internet ???
Cieszę się,że imprezka ci się udała. Pariskę z babcią zostawiliście? A fotki imprezowe posiadasz ;)?

Ineczka pisze:

Kinek
, a Wy nie bedziecie bawic na weselisku kolegi od ostatniego wieczoru kawalerskiego?
Ineczka..niestety nie, bo akurat jedziemy do Augustowa. A poszalałabym sobie ::)

Do góry