reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Mel toż to koniec świata! rany ale macie super, słów normalnie brakuje!!!
chciałabym kiedyś tam pojechać... osiedl się to mnie zaprosisz O0 O0 O0 :angel:

wooow Mel ale super!!! :o :o :o
tylko nie zapomnij o bb... O0 O0 >:D >:D

Australia i kangury to marzenie mojego brata.... notabene tez się tam wybiera.... może sie gdzieś spotkacie??? ;D ;D ;D ;D ;D

No wlasnie, mundial sie zaczal to pewnie kobietki polsce kibicuja ;D Ja sie ciesze ze Asiek nie lubi futbolu bo bym z nim zwariowala :p Wystarczy ze sasiedzi z dolu mecz ogladaja i tak sie ekscytuja ze caly blok slyszy :p Ostatnio jak zajrzalam w tv to bylo 1:0 Dla Ekwadoru - pewnie Polska dostanie po dupie od nich :) bo nie wierze ze nasi wygraja

Mój mąz też nie lubi piłki. Woli żużel. Ale dzisiejszy mecz ogląda bo się założył z kumplem o browara, że nasi dostaną w du...ę 2:1 ;D ;D ;D ;D ;D

dobre... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

baby! odejdźcie od telewizorów i chodźcie na bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nie chcę tu byc sama.... a dzisiaj mam czas to Was nie ma... :( :( :( :(

tia, no i 2:0 ... no comment
trochę sie Janas zmartwi ;D ;D ;D
mój małżon tak się wydarł na tym pierwszym meczu jak Kostaryka strzeliła gola, że Majka ryczała przez pięć minut... :p głupie te chłopy, naprawdę

reklama
Mój se poszedł do teściów do pokoju oglądac więc mam cisze i spokój. Ale już mi sie nie chce siedziec przed kompem, więc dobranoc Beatko

Do góry