reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Gosiczka pisze:
Witam wieczorem :) Kuba mial dzisiaj Dzien Marudy :p Wreszcie po wielu trudach zasnal, ale dawno juz nie mielismy tak ciezkiego dnia.

a Pariska dzisiaj się zachowywała jakby była po kilku kawach ::) ::) ::)
normalnie o mało nie wybuchła z nadmiaru energii ::)

reklama
;D Tato Paris mieliśmy tego nie mówić ;D

Ineczka nie smutaj się z okazji imieninkowego deszczu :)
Zobaczysz jaka piękna pogoda będzie na roczek :) :) :)
Proszę wycałować Milenkę jak sie tylko da z okazji imieninek :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

yo yo
wrocilam pelna wiary, ze jednak chce tam mieszkac ::)
troszke tam posprzatalismy no i musimy dokupic kilka sprzetow.

Milenko cmokasy, buziakasy dla Ciebie Krolewno

;D dzieki cioteczki ;D Milenka wycalowana ;D

Anineczka, ale polechtalas ;D
salonik zapowiada sie wspaniale

Paris spida dostala,
a co sama bedzie cicho siedziec jak wszyscy wokol energia tryskaja ;D

Anineczko i jeszcze kominek ;) super

Milenko kochana :-* :-* :-*
Najlepsze zyczonka, duzo zdrowka i slonka, humoru dobrego, zycia kolorowego i wielkich wrazen przy spelnianiu marzen!

Melanie pisze:
a Pariska dzisiaj się zachowywała jakby była po kilku kawach ::) ::) ::)
normalnie o mało nie wybuchła z nadmiaru energii ::)
u nas tak samo cały dzień Marcel szalał, padł koło 20 by po 15 minutach obudzić się i wojować od nowa ::) ::) ::) :p
przed chwilą zasnął , mam nadzieje ,że na dobre

Dobry wieczor :)

U nas dzien jak co dzien :) Pogoda kiepscutka, zero slonka :( ale i tak sopacerek zaliczony :D Bylismy dzis u dziadka mojego (pradziadka Sandruni) posiedzielismy, pogadalismy i tyle :p Jutro jedziemy do nefrologa z niunka i zobaczymy co nam powie ciekawego.

A teraz zmykam sie kapsac :)

Kinus nic sie ciotka nie martw Hania ladna dziewczynka i w dobrej wadze :)

Joanko duzo zdrowka dla Krzysia :-*

Ineczko wszystkiego najlepszego dla Milenki  ;D ;D ;D duzo duzo zdrowka  ;D ;D ;D wycaluj ja od cioci Marty :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Sandrunia miala imieninki 18 maja  ;D ;D i wiecie co tylko mama z tata pamietali :p :p :)

Anineczko   super kominek i napewno rewelacyjny domek ;D

Dobrej nocki wrzesnioweczki :-* :-* :-*

reklama
yezoo
od rana forum mi nie działa, teraz nie moge wysłać wiadomości, co za dzień:/

już rano wiedziałam że coś będzie nie tak, mąż wstał w złym humorze to i mi przy okazji go popsuł
nie będę sie dziś do niego odzywać:p

no i jeszcze czekam na @ :p
z niecierpliwością :p

anieczko zajebista chatka:)

MILENKO spóźnione ale i tak najlepsze życzonka z okazji pierwszych imieninek:) i buziaki od Maksia:)[/b]

Do góry