reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

zjadłam wczoraj arbuza:) i 2 kremówki i kinderczekolade

i będę gruba:p

a dziś rano szukałam ciuchów na podłodze żeby się ubrać:p a Maks raczkował naokoło łóżka i nagle zrobił się cicho:) patrze a on siedzi i wcina kinderczekolade przez papierek:)
on zawsze patrzy co my jemy albo jak pijemy cole i chce to samo:D

Melta łódka, którą robi mój mężuś to raczej nie dla nas, w każdym razie ja na niej pływać nie będę:)
to taka zabawka będzie, potem go pewnie sprzedamy
a pływamy co roku trochę na zatoce - np. z Gdańska na Hel:)
i dużo na jeziorkach, ale w tym roku pewnie nam się nie uda
nie wyobrażam sobie Maksa zamkniętego w łajbie 3x3 metry cały dzień na jeziorze:p

a najbardziej to chciałabym w wakacje popłynąć zajebistym jachtem na rejs po morzu śródziemnym:)

reklama
Witam
Pogoda jak narazie spoko, choc szczerze mam to gdzies bo dzis dzien caly w pracy :mad:
Ale tylko do soboty ;D
Antek spal cala noc, ale i tak czuje sie niewyspana, moze dlatego, ze do poznej nocy wybieralam w myslach kolor do pokoju.
I tak wymyslilam do naszego-wrzosowy lub jasny fiolet... no juz sama niewiem. ::)

Tez czekam na @. Ale pewnie przyjdzie w niedzele  8) :)
Dobra spadam szukac spodni do pracy.
Przez to wszystko niewiem co gdzie mam :p

czesc ;D

Milenka sie az zarumienila od Maksiowego buziaka :laugh:

Kangurk
i, takie wakacje jachtem bylyby super ;D
ciekawe gdzie Edytka wyplynie w tym roku

nowe forum? byloby szkoda jakby posty poszly sie pasc :(

Anineczko wrzosowy bylby sliczny, a jakby tak jeszcze jedna sciane troche ciemniej a druga troche jasniej pomalowac to juz wogole odlot ;D

Miyu to Ty juz dzis Dzien matki swietujesz ;D
wozeczek bardzo fajny, tez sie za takim rozgladam ;D
ciekawe czy Gosiczka juz swoja parasolke kupila ?

idziemy o 11tej na kontrolna rehabilitacje po poltoramiesiecznej przerwie
pani ma sprawdzic, czy Milenka prawidlowo czworakuje
ciekawe jak to sie sprawdza ::)

na szczescie pogoda zapowiada sie sliczna i mam nadzieje ze przewietrzymy nasze kosci na sloneczku ;D

milego dnia ;D

Dokładnie...i myślałam że dziś 26 i dzwonie do swojej mamy składam życzenia i dopiero jak spojrzałam na date na monitorze się zorientowałam ze dziś 25 ;D

kangurki pisze:
zjadłam wczoraj arbuza:) i 2 kremówki i kinderczekolade

i będę gruba:p

a dziś rano szukałam ciuchów na podłodze żeby się ubrać:p a Maks raczkował naokoło łóżka i nagle zrobił się cicho:) patrze a on siedzi i wcina kinderczekolade przez papierek:)
on zawsze patrzy co my jemy albo jak pijemy cole i chce to samo:D

Melta łódka, którą robi mój mężuś to raczej nie dla nas, w każdym razie ja na niej pływać nie będę:)
to taka zabawka będzie, potem go pewnie sprzedamy
a pływamy co roku trochę na zatoce - np. z Gdańska na Hel:)
i dużo na jeziorkach, ale w tym roku pewnie nam się nie uda
nie wyobrażam sobie Maksa zamkniętego w łajbie 3x3 metry cały dzień na jeziorze:p

a najbardziej to chciałabym w wakacje popłynąć zajebistym jachtem na rejs po morzu śródziemnym:)

ja jeszcze nigy nie pływałam
ale opcja jacht i morze środziemne należy do sfery moich marzeń ;D

a mi się właśnie konczy @ ;D
mam świetny sposób na szybkie zakończenia @
ide na rower przejeżdżam około 30 km po lesie i nagle mi zanika @ :D

Anineczka widze, że Wy tem nie złe wypasy bedziecie mieli
niemoge sie doczekac na zdjęcia po remontowe :)

Jesli o mnie chodzi, to ja bym wolała, żeby stare posty zniknały
dlatego, że nikt z nas nie będzie wszystkiego czytał od początku a po co pewne informacje mają się dostać w niepowołane łapy :p

reklama
Do góry