reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kinek co za ciotunia!!!
W sumie z jej ust padly same komplementy ;D
Ja to sie ciesze, jak mowia,ze Antek dobrze wyglada ;D ;D
Don't worry kinek
Ciocia chyba zazdrosna, ze Hania tak ladnie wyglada, a jej wnuki to szczypiory :p

Mielismy we wrzesniu sie wybrac na krete, ale okazuje sie ,ze prawdopodobnie tescie nas odwiedza ;D
Antek bedzie mial roczek, no i przydali by sie dziadkowie na impreze :)
O chrzestnych nawet nie marze, ze przyjada :( to chociaz dzaidki beda :laugh:
A do Polski nie chce jechac. Dosc jak narazie podrozy do kraju.
Ale o tym dlaczego dosc to pozniej.... bo teraz jade na nowa chawirke ;D ;D
Papatki :)

reklama
kinek te ciotki to są jednak głupie:p

mam ciąg słodyczowy:)
chyba zaraz lece do sklepu po coś dobrego - tylko nie wiem co:/

chłop mi uciekł do swojego warsztatu i dokańcza swoje drugie dziecko - jachcik:)

Joanko dużo zdrówka dla Kriska
ten się biedaczek namęczy w życiu...

moje dziecko właśnie wylało miske wody na podłoge i teraz goni pieska z parówką w ręku
jak tatuś wróci będzie miał co sprzątać :p

u nas leje od rana, wstretna wilgoc :(
dzien bez spaceru to dzien stracony
siedzimy wszyscy w domu i ogladamy zalegle filmy
dzis Milenka ma imieninki i tak bardzo chcialam dzis ladnej pogody, ale sie nie spelnilo

Kangurki mnie sie marzy ciastko z bita smietana, a Ty co wkoncu pochlonelas?

Anineczko, juz sie slinie na ogladanie foteczek domku ;D

Kinek, widze, ze cioteczka zadbala, zeby Ci dzis nie bylo zbyt wesolo ::)
Hania jest sliczna i grzeczniutka, kazdy powinien marzyc, zeby miec takie idealne dziecko
a skoro cioteczkowe wnuczki inaczej chowane to juz jej strata ;D

Joanko, mam nadzieje, ze Krzys nie cierpi z powodu tej niespodziewanej wysypki
zeby szybko sobie poszla, razem i innymi cholerami

Mel, Paris potrafi wymiatac konkurencje :D

Witam wieczorem :) Kuba mial dzisiaj Dzien Marudy :p Wreszcie po wielu trudach zasnal, ale dawno juz nie mielismy tak ciezkiego dnia.

kinek pisze:
Mel to Rysia już wychodzi sama z łożeczka ? :o

miyu pisze:
Mel a tak konkretnie to po co wam paszporty?
no właśnie . Dowody nie wystarczą ?

Nie no co Ty
jeszcze nie wyłazi sama
poprostu nad ranem jak ja biorę do karmienia - bo tak mi łatwiej - to ona już zostaje aż się obudzimy

paszporty wolimy mieć bo:
- może będą potrzebne do wynajęcia białego małego ;)
- może zdecydujemy się zaludnić inny kontynent ::) ;)

reklama
Kinek ta Twoja cioteczka powinna się w niedziele pomodlić w kościele, że nie jest moją cioteczką :p
Pierdoli 3 po 3 ;D

Kangurki ale się ubawiłam jak sobie wyobraziłam Maksa z parówką i uciekającego psa :D :D :D :D
A gdzie będziecie jachtować ?? :)

Joanka
co jest z tymi bakteriami ??? ::) ::) ::) ::) ::)
Cholera jasna by je wzięła :p

Do góry