reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no to ja uciekam dostalismy niestety telefon i musilmy jechac na zaklad a myslalam ze dzisiaj troszke sobie posiedze ::)

reklama
Melanie miedzy miastami napewno sie przyda i ulatwi zycie :)
Kociak zyczymy mamie szybkiego powrotu do zdrowka- napewno bedzie dobrze- trzymamy kciuki.

witam wieczorowa porą. Dzieci spią, mąż na zuzel poszedł, a ja?.... no oczywiscie myk na bb. ;D

Bylismy dzisiaj na kawce u mojej mamy, potem mały spacerek no i to wszystko.... :p

Humoru nadal brak :( (z wiadomych przyczyn) Kołacze mi się po głowie pewna jak dla mnie super myśl, ale mój dożywotni słyszec o tym nie chce.... dodatkowo mnie dobił >:D >:D

Hej, Babeczki! :)

wpadam na chwilke, bo padam na twarz :-[ ::) ::)

Mloda dopiero usnela ::)
chce mnie wykonczyc... chyba...
wczoraj bylismy u znajomych na grillu, bylam z Arisy dumna - non-stop byla przez kogos noszona (ja sama bym zglupiala) i usmiech nie zchodzil jej z buziola, ani razu nie plakala ;D, a powody byly (nawet 6 powodow) szczeniaki biegaly i podszczypywaly dzieci ;)
Bylo jeszcze dwoch chlopakow jeden starszy o 6 mcy, a drugi (wrzesniowy chlopaczyna) o 1 rok i 8 mcy :)
Pierwsze lody przelamane :)
Dzis spedzilysmy dzien u dziadkow, wiec znow nadmiar emocji spowodowal, ze w ciagu dnia nasze szczescie spalo az pol godziny...

Aniulka
wyrazy wspolczucia z powodu @ :-*

Kociak jeeeeju, ale Cie dluuugo nie bylo! :)
Buziole dla Martynki :-* :-*

wlasnie ostatnio myslalam o Tobie Kociaku, o Beaci i Luleczce...

dobra, koncze prace i ide spac!

Sciskam Was mocno :)

a nam zaraz wyłączą wodę na cały dzień ::)

miałam wczoraj migrenokaca, zdychałam do wieczora bo w sobote wypiłam 4 piwa:/ to już nie ta kondycja co kiedyś...
byliśmy na koncercie Kombi, kicha, ale spotkaliśmy się ze znajomymi i było całkiem fajnie, nawet jak przez cały wieczór padał deszcz:D

gorzej wczoraj, bo Maks (już drugi raz...) po nocy u babci był wczoraj tak nieznośny, jak nigdy

jak po niego przyszliśmy to ryczał nie wiadomo dlaczego, potem musiałam go pół godziny uspokajać, i do wieczora marudził. Dlatego to był nasz ostatni wspólny wypad wieczorny. Wychowaliśmy rozpieszczonego cycolka:D

Szkoda, bo mieliśmy jechać na weekend w czerwcu na żagle z okazji rocznicy ślubu i moich urodzin...Ale może weźmiemy tam Maksa, albo pojedziemy w inne, przychylne dzieciom miejsce:)

ale to wszystko nic
reszta na zamkniętym:D

reklama
Dzien Dobry :)
U nas znowu leje -juz chyba nigdy nie przestanie :p
Nicolas grzeczny, nocke mozna zaliczyc do przespanych- tylko jedna pobudka na mleczko, no ale teraz smiga po calym pokoju i musze go miec ciagle na oku bo zawsze sobie upatrzy cos czego nie powiniem ruszac.
Dzisiaj czeka mnie mega sprzatanie bo juz jutro beda u nas moi rodzice :)

Do góry