reklama
Witam ponownie moje kochane mamusie ja tylko na chwilke zaraz mnie zwlekamala juz marudzi chyba bedziemy szly spac
staralam sie dostac do was godzinke temu ale net tak mi chodzi ze sie nie dalo
moje malenstwo tak rozrabia i marudzi ze sie nie da wytrzymac
zaczelam znowu jezdzic z rodzicami na zaklad musze wstawac o 4 rano : :
witam wszystkie jak dla mnie nowe mamy :*
M
Melanie
Gość
baasia pisze:Czesc dziewczynki
Kociak milo Cie poznac- mam nadzieje, ze teraz bedziesz u nas czesciej a widac, ze lubisz pisac
Melanie Nawigacja do samochodu fajna sprawa, ale niestety wiem z doswiadczenia, ze zawsze wybiera najdluzsza droge- chyba zeby ominac korki wiec czasami lepiej sprawdza sie atlas samochodowy. Jak jechalismy z Gloucaster do Birmingam na bus station to nawigator prowadzil nas naokolo po calym miescie jezdzilismy, a na koniec okazalo sie, ze jedna droga jest zablokowana ze wzgledu na roboty drogowe- i tak nie przejedziemy
a po naszym miescie z nawigatorem to tez lepiej nie jezdzic...
a u nas znowu dzisiaj pada, ale olalismy to i wybralismy sie na spacer- wrocilismy mokrzy jak kury
Kiedyś juz mieliśmy nawigacje i raz chcieliśmy gdzieś jechać któtszką drogą i wylądowaliśmy w polu ;D
w mieście to faktycznie różnie bywa z tą nawigacją
ale w drodze między miastami będzie (mam nadzieję ) lepiej
Grooszka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
M
Melanie
Gość
Kociak pisze:Witam ponownie moje kochane mamusie ja tylko na chwilke zaraz mnie zwlekamala juz marudzi chyba bedziemy szly spac
:-* :-* :-* :-*
Kociak a z kim zostaje Martynka :
No i jak się układa z rajdowcem
melanie martyna zostaje z moja mama
miesiac temu mama wyladowala do szpitala okazalo sie ze ma wzody tarczyce i cos tam jeszcze teraz 29 maja jedzie na operacje bede jej wycinac tarczyce na zwolnieniu biedactwo siedzi i musze jezdzic wszytskie papiery za nia robic a od wrzesnie mam zamiar isc do szkoly ale mi sie chyba to nie uda za malo czasy mma na wszytsto teraz tylko mala zajmuje sie w niedziele :
miesiac temu mama wyladowala do szpitala okazalo sie ze ma wzody tarczyce i cos tam jeszcze teraz 29 maja jedzie na operacje bede jej wycinac tarczyce na zwolnieniu biedactwo siedzi i musze jezdzic wszytskie papiery za nia robic a od wrzesnie mam zamiar isc do szkoly ale mi sie chyba to nie uda za malo czasy mma na wszytsto teraz tylko mala zajmuje sie w niedziele :
M
Melanie
Gość
Kociak pisze:melanie jakos sie uklada ciezko ale jakos dajemy rade
czyli jak w małżeństwie ;D ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
Kociak pisze:melanie martyna zostaje z moja mama
mamusi życz szybkiego powrotu do zdrówka
moja babcia miała tez wycinanko : szybko wróciła do siebie
reklama
melanie dokladnie jak w kazdym raz lepiej raz gorzej jak z rodzicami sie mieszka to tez wiadomo jak moze byc :
dziekuje ci melanie mam nadzieje ze mam szybko dojdzie do siebie bo chce troszke odpoczac a w czerwcu jechac na impreze do czech
dziekuje ci melanie mam nadzieje ze mam szybko dojdzie do siebie bo chce troszke odpoczac a w czerwcu jechac na impreze do czech