reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beatka a gdzie jedziesz? ja tez uwielbialam zbierac grzyby :) tutaj jeszcze nie bylam na grzybach, ale podobno jest ich duzo bo nikt nie zbiera- nie wiedza ktore sa jadalne :)

reklama
Pozdrowienia z Londynu dla wszystkich wrzesniowek i wrzesniowych bobasow (czemu tu nie ma polskich znakow?)
Wracamy juz jutro ale strasznie sie nie chce.
A jutro juz pojutrze pokazemy zdjecia

Witam ponownie moje kochane mamusie :) ja tylko na chwilke zaraz mnie zwlekamala juz marudzi chyba bedziemy szly spac
staralam sie dostac do was godzinke temu ale net tak mi chodzi ze sie nie dalo
moje malenstwo tak rozrabia i marudzi ze sie nie da wytrzymac
zaczelam znowu jezdzic z rodzicami na zaklad musze wstawac o 4 rano ::) ::)

witam wszystkie jak dla mnie nowe mamy :*

baasia pisze:
Czesc dziewczynki :)

Kociak milo Cie poznac- mam nadzieje, ze teraz bedziesz u nas czesciej a widac, ze lubisz pisac :)
Melanie Nawigacja do samochodu fajna sprawa, ale niestety wiem z doswiadczenia, ze zawsze wybiera najdluzsza droge- chyba zeby ominac korki wiec czasami lepiej sprawdza sie atlas samochodowy. Jak jechalismy z Gloucaster do Birmingam na bus station to nawigator prowadzil nas naokolo po calym miescie jezdzilismy, a na koniec okazalo sie, ze jedna droga jest zablokowana ze wzgledu na roboty drogowe- i tak nie przejedziemy :p
a po naszym miescie z nawigatorem to tez lepiej nie jezdzic...

a u nas znowu dzisiaj pada, ale olalismy to i wybralismy sie na spacer- wrocilismy mokrzy jak kury :p

Kiedyś juz mieliśmy nawigacje i raz chcieliśmy gdzieś jechać któtszką drogą i wylądowaliśmy w polu :p ;D
w mieście to faktycznie różnie bywa z tą nawigacją
ale w drodze między miastami będzie (mam nadzieję ) lepiej

Grooszka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kociak pisze:
Witam ponownie moje kochane mamusie :) ja tylko na chwilke zaraz mnie zwlekamala juz marudzi chyba bedziemy szly spac
staralam sie dostac do was godzinke temu ale net tak mi chodzi ze sie nie dalo
moje malenstwo tak rozrabia i marudzi ze sie nie da wytrzymac
zaczelam znowu jezdzic z rodzicami na zaklad musze wstawac o 4 rano ::) ::)

witam wszystkie jak dla mnie nowe mamy :*

:-* :-* :-* :-*

Kociak a z kim zostaje Martynka ::)
No i jak się układa z rajdowcem ;)

melanie martyna zostaje z moja mama
miesiac temu mama wyladowala do szpitala okazalo sie ze ma wzody tarczyce i cos tam jeszcze teraz 29 maja jedzie na operacje bede jej wycinac tarczyce na zwolnieniu biedactwo siedzi i musze jezdzic wszytskie papiery za nia robic a od wrzesnie mam zamiar isc do szkoly ale mi sie chyba to nie uda za malo czasy mma na wszytsto teraz tylko mala zajmuje sie w niedziele :(:( ::)

Kociak pisze:
melanie martyna zostaje z moja mama
miesiac temu mama wyladowala do szpitala okazalo sie ze ma wzody tarczyce i cos tam jeszcze teraz 29 maja jedzie na operacje bede jej wycinac tarczyce na zwolnieniu biedactwo siedzi i musze jezdzic wszytskie papiery za nia robic a od wrzesnie mam zamiar isc do szkoly ale mi sie chyba to nie uda za malo czasy mma na wszytsto teraz tylko mala zajmuje sie w niedziele :(:( ::)

mamusi życz szybkiego powrotu do zdrówka
moja babcia miała tez wycinanko ::) szybko wróciła do siebie

reklama
melanie dokladnie jak w kazdym raz lepiej raz gorzej jak z rodzicami sie mieszka to tez wiadomo jak moze byc ::)

dziekuje ci melanie mam nadzieje ze mam szybko dojdzie do siebie bo chce troszke odpoczac a w czerwcu jechac na impreze ;) do czech

Do góry