reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

kinek mieszkam w czestochowie na slasku :)
no ponac 8 miesiecy mnie tu nie bylo nawet 9 tylko wpadalam na chilke i pisalam jednego posta :( teraz przeprowadzilam sie do domku i neta brak ;)

reklama
moja goscina dobiegla konca moj smyk sie obudzil juz bardzo szakeje nie da sie jej zostawic samej zaraz cos spsoci :)

Dzień dobry :)

U nas też jak u Kinka zimno i deszczowo. Całe 12 stopni brrr i do tego wieje. Chwilami słonko się przeciera ale pogoda raczej nie spacerowa. :(

Kociak kooopę lat! My się juz witałysmy, no ale teraz oficjalnie. Pisz co u Ciebie, jak Martynka itd.... :laugh: :laugh:

A ja dostałam dzisiaj @ i nie mam humoru :p

witam , Kociak brakowalao Cie tutaj ;)

u nas ciepło ale wiatr okrutny
jejku jaka jestem nie wyspana. Marcel o 1 w nocy sobie wymyślił ,że poraczkuje troche
nie spał do 3:30 podnosił się piszczał, chciał się bawić , zasypial na 5 minut i od nowa ::) :p
i wstał o 7 wyspany i usmiechnięty ::)

miłej niedziel życzę babulki kochane :laugh:

Kociak noooo w końcu :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Brakowało nam Ciebie nie mniej niż Tobie nas :) :) :) :) :) :)

U mnie pogoda jak u Aniulki ale niepada
Kupilismy sobie dzisiaj nawigacje do samochodu
będze nam sie zajebiście jeździło po UK ;D

Witam :)

Czesc kociak milo mi cie poznac :)

U nas pogoda wietrzna i dlatego siedzimy w domku.
Jestesmy dzis same, bo maz pojechal do mamy cos tam jej pomoc :p a nam sie nie chcialo ;)
I jeszcze net mi szwamnkuje, a nie mam co robic :p :p

Jacek pojechał po szefową do Warszawy a ja wojuję z Hanką, bo dzisiaj ma zdecydowanie gorszy dzień. Bez przerwy domaga się, żeby sie nią interesować, marudzi, mniej je. Tak zaciskała ustka, że łyżeczka hippa nam się połamała i koniec obiadku :p. Nie wiem czy to ząbkowanie ...raczej nie... Rzadko jej się to zdarza i dlatego jest to dokuczliwe.
Beatka a ty jedziesz nad morze na 2 miesiące? Pewnie już o tym pisałaś ale jakoś mi umknęło ::)

hahaha, Kinuś jak Ty to zrobiłaś ;D żeby złamać /przynajmniej moją/ łyżeczkę hippa to by trza niezłej siły ;D ;D ;D

ano jadę sobie nad morze, nie wiem dokładnie kiedy ale pod koniec czerwca i nie wiem kiedy wrócę. jedno jest pewne - będę siedziała do oporu jak pogoda pozwoli :) tak dawno nie zbierałam grzybów, że chyba z pół września jeszcze zabaluję ::) uwielbiam grzyby i zbierać i jeść

reklama
Czesc dziewczynki :)

Kociak milo Cie poznac- mam nadzieje, ze teraz bedziesz u nas czesciej a widac, ze lubisz pisac :)
Melanie Nawigacja do samochodu fajna sprawa, ale niestety wiem z doswiadczenia, ze zawsze wybiera najdluzsza droge- chyba zeby ominac korki wiec czasami lepiej sprawdza sie atlas samochodowy. Jak jechalismy z Gloucaster do Birmingam na bus station to nawigator prowadzil nas naokolo po calym miescie jezdzilismy, a na koniec okazalo sie, ze jedna droga jest zablokowana ze wzgledu na roboty drogowe- i tak nie przejedziemy :p
a po naszym miescie z nawigatorem to tez lepiej nie jezdzic...

a u nas znowu dzisiaj pada, ale olalismy to i wybralismy sie na spacer- wrocilismy mokrzy jak kury :p

Do góry