reklama
Dzień dobry
U nas też jak u Kinka zimno i deszczowo. Całe 12 stopni brrr i do tego wieje. Chwilami słonko się przeciera ale pogoda raczej nie spacerowa.
Kociak kooopę lat! My się juz witałysmy, no ale teraz oficjalnie. Pisz co u Ciebie, jak Martynka itd.... :laugh: :laugh:
A ja dostałam dzisiaj @ i nie mam humoru
U nas też jak u Kinka zimno i deszczowo. Całe 12 stopni brrr i do tego wieje. Chwilami słonko się przeciera ale pogoda raczej nie spacerowa.
Kociak kooopę lat! My się juz witałysmy, no ale teraz oficjalnie. Pisz co u Ciebie, jak Martynka itd.... :laugh: :laugh:
A ja dostałam dzisiaj @ i nie mam humoru
witam , Kociak brakowalao Cie tutaj
u nas ciepło ale wiatr okrutny
jejku jaka jestem nie wyspana. Marcel o 1 w nocy sobie wymyślił ,że poraczkuje troche
nie spał do 3:30 podnosił się piszczał, chciał się bawić , zasypial na 5 minut i od nowa :
i wstał o 7 wyspany i usmiechnięty :
miłej niedziel życzę babulki kochane :laugh:
u nas ciepło ale wiatr okrutny
jejku jaka jestem nie wyspana. Marcel o 1 w nocy sobie wymyślił ,że poraczkuje troche
nie spał do 3:30 podnosił się piszczał, chciał się bawić , zasypial na 5 minut i od nowa :
i wstał o 7 wyspany i usmiechnięty :
miłej niedziel życzę babulki kochane :laugh:
M
Melanie
Gość
Kociak noooo w końcu :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Brakowało nam Ciebie nie mniej niż Tobie nas
U mnie pogoda jak u Aniulki ale niepada
Kupilismy sobie dzisiaj nawigacje do samochodu
będze nam sie zajebiście jeździło po UK ;D
Brakowało nam Ciebie nie mniej niż Tobie nas
U mnie pogoda jak u Aniulki ale niepada
Kupilismy sobie dzisiaj nawigacje do samochodu
będze nam sie zajebiście jeździło po UK ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam
Czesc kociak milo mi cie poznac
U nas pogoda wietrzna i dlatego siedzimy w domku.
Jestesmy dzis same, bo maz pojechal do mamy cos tam jej pomoc a nam sie nie chcialo
I jeszcze net mi szwamnkuje, a nie mam co robic
Czesc kociak milo mi cie poznac
U nas pogoda wietrzna i dlatego siedzimy w domku.
Jestesmy dzis same, bo maz pojechal do mamy cos tam jej pomoc a nam sie nie chcialo
I jeszcze net mi szwamnkuje, a nie mam co robic
M
Melanie
Gość
u mnie też juz pada od około 2 godzin
Jacek pojechał po szefową do Warszawy a ja wojuję z Hanką, bo dzisiaj ma zdecydowanie gorszy dzień. Bez przerwy domaga się, żeby sie nią interesować, marudzi, mniej je. Tak zaciskała ustka, że łyżeczka hippa nam się połamała i koniec obiadku . Nie wiem czy to ząbkowanie ...raczej nie... Rzadko jej się to zdarza i dlatego jest to dokuczliwe.
Beatka a ty jedziesz nad morze na 2 miesiące? Pewnie już o tym pisałaś ale jakoś mi umknęło :
Beatka a ty jedziesz nad morze na 2 miesiące? Pewnie już o tym pisałaś ale jakoś mi umknęło :
hahaha, Kinuś jak Ty to zrobiłaś ;D żeby złamać /przynajmniej moją/ łyżeczkę hippa to by trza niezłej siły ;D ;D ;D
ano jadę sobie nad morze, nie wiem dokładnie kiedy ale pod koniec czerwca i nie wiem kiedy wrócę. jedno jest pewne - będę siedziała do oporu jak pogoda pozwoli tak dawno nie zbierałam grzybów, że chyba z pół września jeszcze zabaluję : uwielbiam grzyby i zbierać i jeść
ano jadę sobie nad morze, nie wiem dokładnie kiedy ale pod koniec czerwca i nie wiem kiedy wrócę. jedno jest pewne - będę siedziała do oporu jak pogoda pozwoli tak dawno nie zbierałam grzybów, że chyba z pół września jeszcze zabaluję : uwielbiam grzyby i zbierać i jeść
reklama
Czesc dziewczynki
Kociak milo Cie poznac- mam nadzieje, ze teraz bedziesz u nas czesciej a widac, ze lubisz pisac
Melanie Nawigacja do samochodu fajna sprawa, ale niestety wiem z doswiadczenia, ze zawsze wybiera najdluzsza droge- chyba zeby ominac korki wiec czasami lepiej sprawdza sie atlas samochodowy. Jak jechalismy z Gloucaster do Birmingam na bus station to nawigator prowadzil nas naokolo po calym miescie jezdzilismy, a na koniec okazalo sie, ze jedna droga jest zablokowana ze wzgledu na roboty drogowe- i tak nie przejedziemy
a po naszym miescie z nawigatorem to tez lepiej nie jezdzic...
a u nas znowu dzisiaj pada, ale olalismy to i wybralismy sie na spacer- wrocilismy mokrzy jak kury
Kociak milo Cie poznac- mam nadzieje, ze teraz bedziesz u nas czesciej a widac, ze lubisz pisac
Melanie Nawigacja do samochodu fajna sprawa, ale niestety wiem z doswiadczenia, ze zawsze wybiera najdluzsza droge- chyba zeby ominac korki wiec czasami lepiej sprawdza sie atlas samochodowy. Jak jechalismy z Gloucaster do Birmingam na bus station to nawigator prowadzil nas naokolo po calym miescie jezdzilismy, a na koniec okazalo sie, ze jedna droga jest zablokowana ze wzgledu na roboty drogowe- i tak nie przejedziemy
a po naszym miescie z nawigatorem to tez lepiej nie jezdzic...
a u nas znowu dzisiaj pada, ale olalismy to i wybralismy sie na spacer- wrocilismy mokrzy jak kury