reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc ;)

My dzis z myszka same siedzimy :p
Plany an dzis hhhhmmmm
Zrobic pranie i powiesic na dworku, posprzatac, podlac kwiatki i ugotowac jakis obiadek no i oczywiscie z dzidzia na spacerek ;D

To chyba tyle co na dzis ma do zrobienia.

Ok wlasnie sie pranko wypralo wiec lece go z pralki wyjac :)
Potem obiadek przyszykuje :)
Myszka spi to musze sie wyrobic.

reklama
Dzien dobry :)
My dzisiaj w domku zalegamy bo jak zwykle leje :mad:
Niki troche marudny i niebardzo chce spac- ale to chyba zasluga gornej jedyneczki, ktora powinna niebawem sie przebic.

ja mam tez pare pracek na koncie- sprzedawalam hamburgery i rybki smazone turystom w Gdyni :p - mialam chyba 17 lat i niezbyt mile to wspominam ,ale byla kaska na reszte wakacji
ktoregos lata bylam barmanka potem zaliczylam hipermarket gdzie wykladalam towar i pakowalam ludziom zakupy
potem ok roku pracowalam w kancelarii prawdej jako sekretarka, nastepnie razem ze swoim bylym narzeczonym prowadzilam stacje benzynowa- a ostatni rok przed wyjazdem do Anglii pracowalam w Castoramie w informacji i to by bylo chyba na tyle.

a u nas burze baasiu :laugh: ja dzisiaj dwa razy zmokłam, taka zdolna jestem.
umówiłam się z rodzicami w parku i tam chowaliśmy się gdzie się da - specjalnie dla ludzi otworzyli knajpę żebyśmy się pochowali pod ich parasolami :)
a potem jak wracałam to się zasiedziałam w Hendersonie, wydałam trochę kasy ::) i przez to zmokłam w drodze do domu... ludzie się dziwnie na mnie patrzyli jak jechałam w najgorszy deszcz, ale stwierdziłam, że nie będę 100 metrów od domu czekała aż przestanie padać :p

u mnie dzisiaj nie padało
była nawet ładna pogoda ale dość wietrzna
podobno od poniedziałku ma być około 30 stopni :p :p :p :p

Czesc moje kochane mamusie :*:*:*:*:*:*:*
tesknilam za wami bardzo bardzo nie moglam sie doczekac ;)
jestem w swoim nowym domuku i nawet mam neta od wczoraj :) wchodzac na forum poplakalam sie ze szczescia ze moge znowu do was wejsc
Martynka rosnie i ma swoje dwa wlasne zeby :)

jeju ja nigdy nie nadrobie tego czytania jeste tego tyle ze musiala bym siedziec kilka dni i czytac a niestety nie mam na to czasu jeszcze przy moim necie ktory ledwo chodzi to jest nie do wykonania :)

Witam Cię Kociaku :)

W imieniu wszystkich wrześniówek, które pewnie byczą się gdzieś na łonie natury. Ja niestety nie, bo w Poznaniu pogoda pod psem. Zimno, mokro i ze spaceru znowu nici :p
Napewno czytanie raz dwa nadrobisz ;) Koniecznie pokaż zębatą Martynkę i nowy domek !!!

reklama
Kociak a z którego zakątka naszego deszczowego kraju piszesz? Długo cię tu nie było co? Bo ja chyba od stycznia tu jestem i nie miałyśmy przyjemności gadać ::) Ale ilość twoich postów wskazuje, że z Ciebie stała bywalczyni BB. Ja chyba bym się rozchorowała gdyby mi teraz neta odcięto :laugh:

Do góry