reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A tak z innej, mniej ciekawej i mniej chlubnej działki, oglądałyście wczoraj Eurowizji półfinał ?
Szok i żenada, nic więcej nie dodam !

reklama
grooha1 pisze:
Pozdrawiam was wszystkie i wpadam, żeby się pożegnać (i przeżegnać) przed odlotem. Za godzinkę jedziemy na lotnisko, pogoda piękna więc się cieszymy (ciekawe jak w Londku?).
Postaram się odezwać jutro jak już się odnajdziemy.
Całuski papapa

Grooszka relaksujcie się na wyjeździe
i bużka na drogę :-*

Joanka pisze:
A tak z innej, mniej ciekawej i mniej chlubnej działki, oglądałyście wczoraj Eurowizji półfinał ?
Szok i żenada, nic więcej nie dodam !

Joanka napiszę brzydko h....nia z patatajnią :p Co jeden kawałek to gorszy. Klan Wisniewskich w barokowym złocie i ta ciąża jakaś taka na pokaz i zielonowłosy" potwór" całujacy bez przerwy brzuszek swojej girl- frend bleee :p Ogólnie bardzo kiepski poziom. Piosenki innych zespołów tragiczne a układy choreograficzne niektórych grup co najmniej zaskakujące ::)

kinek pisze:
Melanie pisze:
Ineczka pisze:
z prawej do poprasowania, z lewej do poskladania ;D

a ja już od około 2 miesięcy nie prasuje !!!

Niech żyje wolość !!!! ;D ;D ;D
Czemu rzuciłaś prasowanie, jakieś tkaniny niegniotące wprowadziłaś do swojej szafy ::) ;D ?

ogólnie to ja NIGDY nie prasowałam ;D
jakoś tak kupuję coiuchy nie wymagające prasowania ;D
mąz prasuje sobie sam
prasowałam tylko dla Pariski ale już przestałam ;D

Mel to super, że mąż potrafi i chce. Jak widze Jacka, który zabiera sie do prasowania, to zaraz żyłka mi pulsuje jak tej wiewiórce z "epoki lodowcowej" I nie żałuj, że eurowizji nie oglądałaś. Ja w tym czasie byłam na 3 kanałach : Vabank, gotowe na wszystko i eurowizja :p Ty napewno milej spędzałaś czas

kinek pisze:
a ja nawet dzinsy muszę Jackowi prasować  :p Moja mama nawet gatki prasuje, ale to juz lekka przesada  ::)

A mojej mamy kumpela z pracy nawet skarpetki :p dla mnie to zboczenie :) ale jak sie komus nudzi...czemu nie? ;D ;D ;D

reklama
Do góry