reklama
Czemu rzuciłaś prasowanie, jakieś tkaniny niegniotące wprowadziłaś do swojej szafy :Melanie pisze:Ineczka pisze:z prawej do poprasowania, z lewej do poskladania ;D
a ja już od około 2 miesięcy nie prasuje !!!
Niech żyje wolość !!!! ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
grooha1 pisze:Pozdrawiam was wszystkie i wpadam, żeby się pożegnać (i przeżegnać) przed odlotem. Za godzinkę jedziemy na lotnisko, pogoda piękna więc się cieszymy (ciekawe jak w Londku?).
Postaram się odezwać jutro jak już się odnajdziemy.
Całuski papapa
Grooszka relaksujcie się na wyjeździe
i bużka na drogę :-*
Joanka pisze:A tak z innej, mniej ciekawej i mniej chlubnej działki, oglądałyście wczoraj Eurowizji półfinał ?
Szok i żenada, nic więcej nie dodam !
Joanka napiszę brzydko h....nia z patatajnią
M
Melanie
Gość
kinek pisze:Czemu rzuciłaś prasowanie, jakieś tkaniny niegniotące wprowadziłaś do swojej szafy :Melanie pisze:Ineczka pisze:z prawej do poprasowania, z lewej do poskladania ;D
a ja już od około 2 miesięcy nie prasuje !!!
Niech żyje wolość !!!! ;D ;D ;D;D ?
ogólnie to ja NIGDY nie prasowałam ;D
jakoś tak kupuję coiuchy nie wymagające prasowania ;D
mąz prasuje sobie sam
prasowałam tylko dla Pariski ale już przestałam ;D
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:A tak z innej, mniej ciekawej i mniej chlubnej działki, oglądałyście wczoraj Eurowizji półfinał ?
Szok i żenada, nic więcej nie dodam !
nie widziałam , szkoda
Mel to super, że mąż potrafi i chce. Jak widze Jacka, który zabiera sie do prasowania, to zaraz żyłka mi pulsuje jak tej wiewiórce z "epoki lodowcowej" I nie żałuj, że eurowizji nie oglądałaś. Ja w tym czasie byłam na 3 kanałach : Vabank, gotowe na wszystko i eurowizja
Ty napewno milej spędzałaś czas
Gosiczka
Mamusia Kubusia
kinek pisze:a ja nawet dzinsy muszę Jackowi prasowaćMoja mama nawet gatki prasuje, ale to juz lekka przesada :
![]()
A mojej mamy kumpela z pracy nawet skarpetki
Gosiczka
Mamusia Kubusia
kinek pisze:Gosiczka ale super masz!!!! Jak mi się chce gdzieś wyjechać :A ta twoja teściowa, to nie taka ostatnia
![]()
Sa gorsze tesciowe od mojej
reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
kinek pisze:Jakaś wypasiona pralka !!!!!!Gosiczka pisze:Ja nie prasuje nic poza koszulami do garnituru, ktore na szczescie potrzebne sa raz na kilka miesiecySzkoda mi czasu na machanie zelazkiem
Wlaczam tylko w pralce "ochrone przed zagnieceniami" i wystarczy. Jak sie porzadnie rozwiesi pranie to nie jest wymiete
![]()
![]()
Zwykly bosch
http://www.rtvagd.sklep.pl/miele/pralki_w/?prod_id=7615