reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a funkcja "niemiecia" w pralce u mnie to zostawianie nieodwiriwanych ciuchow, ktore jak dla mnie za dlugo schna To ja też mam coś takiego ale nie używam z tych samych powodów :p

reklama
a ja tam odwirowane ciuchy głaszczę ;D żeby były dobre i niezmięte i większość się słucha :laugh:
a prasuję tylko koszule małżona i pieluchy tetrowe /czasem też mi się nie chce.../

kinek pisze:
Gosiczka pisze:
Ja nie prasuje nic poza koszulami do garnituru, ktore na szczescie potrzebne sa raz na kilka miesiecy :D Szkoda mi czasu na machanie zelazkiem :) Wlaczam tylko w pralce "ochrone przed zagnieceniami" i wystarczy. Jak sie porzadnie rozwiesi pranie to nie jest wymiete :)
Jakaś wypasiona pralka !!!!!! ;)

Nie wiezialam ,ze jest taki ochronny program w pralce , i ze sie sprawdza :) ja nistety wszystko prasuje oprocz bielizny i skarpetek ;D

Blanus super ten filmik ,ale juz go widzialam chyba Joanka juz go zamieszczala???

co do migreny to moj brat czasami dostaje- to chyba od przemeczenia, bierze jakis srodek przeciwbolowy i idzie spac- wtedy przechodzi

a moj maz jak mieszkal sam to mial patent z rozwieszaniem ciuchow po praniu tak zeby nie bylo trzeba prasowac, teraz niestety ten system sie nie sprawdza, bo chyba pol mieszkania musialabym zawiesic tymi ciuchami ;)

Blanuś filmik super !!! Już go widziałam , bo sama go na początku naszej bb- znajomości wklejałam. Ale fajnie go było przypomnieć. Słodkie dzieciaczki. Takie podobne do Joankowego Krzysia. Nie wiem jak bym sobie poradziła z takim poczwórnym szczęściem ::)

reklama
Do góry