reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Gosiczka pisze:
kinek pisze:
Gosiczka pisze:
Ja nie prasuje nic poza koszulami do garnituru, ktore na szczescie potrzebne sa raz na kilka miesiecy :D Szkoda mi czasu na machanie zelazkiem :) Wlaczam tylko w pralce "ochrone przed zagnieceniami" i wystarczy. Jak sie porzadnie rozwiesi pranie to nie jest wymiete :)
Jakaś wypasiona pralka !!!!!! ;)

Zwykly bosch ;) Dla mnie wypasiona pralka jest ta pralka:
http://www.rtvagd.sklep.pl/miele/pralki_w/?prod_id=7615

Faktycznie wypasiona .....i pralka i cena ;D

reklama
Melanie pisze:
Ineczka pisze:
z prawej do poprasowania, z lewej do poskladania ;D

a ja już od około 2 miesięcy nie prasuje !!!

Niech żyje wolość !!!!  ;D ;D ;D

Ja prasuje tylko rzeczy Sandruni ;D
Naszych mi sie nie chce i jak bardzo sa pomiete to przed wyjsciem przeprasuje i jest git :)

A swoja droga to kupa sie nazbierala i jakos mi sie nie chce jej ruszyc :p :p :p

Gosiczka pisze:
kinek pisze:
Gosiczka pisze:
Ja nie prasuje nic poza koszulami do garnituru, ktore na szczescie potrzebne sa raz na kilka miesiecy :D Szkoda mi czasu na machanie zelazkiem :) Wlaczam tylko w pralce "ochrone przed zagnieceniami" i wystarczy. Jak sie porzadnie rozwiesi pranie to nie jest wymiete :)

za taka cene pralka bez suszarki to przesada ;D

kinek pisze:
Mel to super, że mąż potrafi i chce. Jak widze Jacka, który zabiera sie do prasowania, to zaraz żyłka mi pulsuje jak tej wiewiórce z "epoki lodowcowej" I nie żałuj, że eurowizji nie oglądałaś. Ja w tym czasie byłam na 3 kanałach : Vabank, gotowe na wszystko i eurowizja :p Ty napewno milej spędzałaś czas
oczywiście !!
na BB ;D

ja też już nie prasuje:)

mąż czasem sam sobie koszule prasuje, ale reszta jest taka jak po praniu:)to kwestia rozwieszenia:p

Joanko ketonal fatalnie wpływał na mój żołądek:/ zresztą jak wszystko ostatnio, co zjem tabletke to idę żygać:(

Gosiczka pisze:
kinek pisze:
Gosiczka pisze:

samo to, że to BOSCH to juz wypas :)

nie ma jak to BOSZ ;)

a jutro u nas jest festyn wiejski i będzie...
STACHURSKY
NORBI
VIRGIN ALBO KOMBI:)

kurcze mieliśmy dziś jechać na juwenalia, ale babcia pojechała się dokształcać i nie mamy z kim małego zostawić:/

może jutro na disco pojdziemy
jak nie zasnę do 21:D

zła jestem jak pieron ::)
Igor nową ( znaczy się 4 miesięczną) mikrofalówke zepsuł
włozył mleko w metalowym garnuszku :mad: ::) :p i czekał az sie zagrzeje, jeszcez dał na maxymalne bo mu się nie grzało
ja na górze mysle co tak śmierdzi a on na dole nie czuł
no i stopił sie pierścien , ten z rolkami bo si.e metal nagrzał

łomatko ale się darłam na niego >:D >:D >:D
ciekawe czy dokupie ten pierścień

reklama
Eh te mikrofale to takie delikatne :) Nam sie stlukl talerz przy wyciaganiu z kartonu. Nowy moga od producenta za 80 zeta sprowadzic a my poszlismy na latwizne i zwykly plaski talerz wstawilismy i jest git :p

Do góry