reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam kochane :)

U nas wszystko dobrze :D
Niunia obudzila sie w  nocy wiec wzielam ja do nas i bylam taka padnieta, ze nawet nie wiem kiedy zasnelam.
A dzidzia spala z nami w lozku do rana samego bo nikt nie mial sily odniesc jej do lozeczka ;D

Rano lapalismy mocz ;)  i cyrki byly jak nie wiem co az w koncu zalozylam jej woreczek, bo inaczej wogole by nie nasiusiala :p
Wczoraj tak bylo od 6 do 9 czekalismy a ona jak na zlosc ani kropelki :p

No i maz zawiozl do analizy do prywatnego labolatorium i idziemy dzis z wynikami do lekarza to sie dowiemy czy bedzie to szczepienie w koncu czy nie.

Filmika jeszcze nie sciagnelam bo jakies bledy sa ale chyba taki sam wkleilam dzic na hihihi :p :p :p

Pozdrawiam was wszystkie i wpadam, żeby się pożegnać (i przeżegnać) przed odlotem. Za godzinkę jedziemy na lotnisko, pogoda piękna więc się cieszymy (ciekawe jak w Londku?).
Postaram się odezwać jutro jak już się odnajdziemy.
Całuski papapa

Grooha, zaszalejcie i wracajcie miękko i względnie szybko  :laugh: No niestety niebo nad Wrocławiem nie jest tak cudowne jak to opisałaś, czarno jak wiesz gdzie na zmianę z lazurem, dlatego życzę nie tylko szerokiego nieba ale i pomyślnych wiatrów.

Kangurki, już chyba o tym kiedyś pisałam, mi na migreny pomaga Ketonal Forte, a najbardziej to samo prosto w . upę od kogoś z pogotowia, kiedy już umieram na tyle, że chciałabym faktycznie umrzeć... ;) ;D

Za prasowanie zabieram się, kiedy ma natchnienie, a do tego zbawiennego czasu "qpa" piętrzy mi się na pianinie i woła o pomstę do nieba...

Krzyś faktycznie jest podobny do tej czwórki z Filmiku, o którym wspomniała dziś Blanka. I wyobraźcie sobie, że rechocze się identycznie, z byle powodu włącza żabę, a rodzinka tuż za nim pada ze śmiechu. Więc kiedy oglądam ten filmik, a mam go w "ulubionych", widzę i słyszę Krzysia  razy 4.  ;D

z przyjemności, ale jak już chyba zauważyłyście mam fotokamerowersję niemą :-[ A czy film, lub jego część z normalnej kamery cyfrowej, można wklejać ? Jakoś ?

reklama
Do góry