reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko nie mozna tak gwaltownie odstawiac internetu, to grozi zapascia No właśnie Anieneczko Blanuś ma rację ;D. Musisz coś wymyślić i to szybko !!! Nie wyobrażam sobie bb bez ciebie ::)

reklama
U mnie z porządkami też na bakier...Gadam,gadam, Hanka obok w kosmicznym pojeździe albo rajcuje na łóżku ogrodzona poduchami ze wszystkich stron a za sprzątanie biorę się jak Jacko daje mi cynk, że jedzie do domu i wtedy dostaję turbodoładowania ;D

Blanus pisze:
u nas tez balagan non-top... moze gdyby byl drugi pokoj, to by mniej bylo...  ::)
eee... nie ma sie co ludzic  :p ;)

Masz racje, nie ma sie co ludzic. My mamy trzy pokoje a syf jak byl tak jest, nawet gorszy niz jak mieszkalismy w jednym pokoju :)

Blanus pisze:
kangurki moze Maksia po czyms suszylo? ;)

jego zawsze po czymś suszy

wiecie co, znalazłam super lek na migrene-coffecorn forte
na mnie nic nie działało (poza imigranem, którego 2 tabletki kosztują 70 zł i brałam go tylko w wypadkach zagrożenia życia:)
a ostatnio bolała mnie głowa, zjadłam 6 ibupromów max, a moja mama powiedziała że jej koleżanka w pracy dała jej na spróbowanie te tabletki
i wzięłam 1 i po pół godzinie nie czułam żeby mnie cokolwiek bolało:)

a dziś też od rana czułam pulsowanie więc wzięłam apap i jeden coffecorn i jest good:)

u mnie tez odgradzamy sie stertami
z prawej do poprasowania, z lewej do poskladania ;D
balagan ciagly i tez za bardzo nie ma miejsca, zeby te wszystkie rzeczy upchac ;D

u nas dzis strasznie leje :( a dzien bez spaceru ostatnio skonczyl sie bezsenna noca Milenki :(

u mnie też koszmar prasowania. Na dodatek w kącie stoi gigantyczny wór z za małymi ciuchami Hanki. Taki 160 L, to już 3 . Jacek niesie go na strych drugi tydzień :p Do wyniesienia jest też walizka, z którą przyjechał ze Stanów. Leży i czeka aż właściciel ją dostrzeże i odstawi na miejsce :p Chyba, że się jeszcze gdzieś wybiera a ja o tym nie wiem ::)

Ja nie prasuje nic poza koszulami do garnituru, ktore na szczescie potrzebne sa raz na kilka miesiecy :D Szkoda mi czasu na machanie zelazkiem :) Wlaczam tylko w pralce "ochrone przed zagnieceniami" i wystarczy. Jak sie porzadnie rozwiesi pranie to nie jest wymiete :)

Musze sie wam pochwalic, ze tesciowa nam funduje tygodniowe wczasy w Szczyrku, z wyzywieniem i podobno jakimis zabiegami :p (Nam czyli mnie, losiowi i juniorowi, ona nie jedzie ofkorz ;D ) yupi, jedziemy w polowie czerwca!!!

reklama
kurcze, dostalam niesamowity filmik z dzieciaczkami i nie laduje mi sie na megauploadzie :(
a jest BOSKI! ;D ;D ;D

ja nie prasuje niczego, co nie wyglada jak psu z gardla wyjal
a dla siebie przed samym wyjsciem hehehehe

Do góry