reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

baasia pisze:
Kinek a ja tez nie kocham Polski bo krzywdzi i okrada swoich rodakow, co chwile docieraja do nas jakies zle wiadomosci- wtedy mimo tego, ze mam do kraju sentyment ciesze sie ,ze go opuscilam i juz zdecydowalismy, ze bedziemy zmieniac obywatelstwo. Tesknota czasami doskwiera ale za bliskimi- rodzicami, dobrymi znajomymi, - ale oni nas odwiedzaja, no i rozmowy tel sa tak tanie, ze mozna gadac calymi godzinami, gdy sie tylko zateskni, jeszcze brakuje mi troche morza, bo mieszkalam w Gdyni i mialam bardzo blisko.

Ja bym chciała jeszcze dodać, że jest skype, gdzie można gadać za darmoche i moża się oglądać ;D
mój patriotyzm jest raczej wątpliwy, znam swój charakter i wiem, że nie wybaczam krzywd ;)
mogłabym tu pisać o niesprawiedliwości ale same wiecie jakie jest życie w polsce
pracujesz... pracujesz... pracujesz
a potem Ci nie zapłacą, tylko wyruch...ją
i siedzisz w długach i płacisz za kogoś

...już nie wspomnę o naszych opłatach do zusu albo do us :p :p :p :p

...albo o prawie naszym zajebistym przewspaniałym

.... albo o wybitnych politykach :p :p :p :p

and many many more ;D

reklama
Melanie pisze:
co do nijakiej mamy wilki
bleeeeee..... brzydzę się takimi świniami  :p :p :p :p :p

a wiecie jak się skończyła ta sprawa z "moją" oszustką co wpłaciłam siano na ciuszki i tyle o nich słyszałam  ::) >:D

a mianowicie skończyło się tak, że jedna laska ze Szczecina sie wqr..ła i wzięła adwokata i złożyła do sądu taką ogólną sprawę na rzecz kilku lasek poszkodowanych
i wiecie, że umorzyli  :( :( :( :(
powód:
mianowicie z komutera mogły pisać 3 osoby - podejrzana, jej mąż  i córka
i w związku z tym, nie mogą dojść do tego, kto oszukiwał
kumacie?
co za akcja....

PARANOJA, słów brakuje
:mad: ::)

Poczytałam na noworodku o mamie Wiki, ale swinia

dobry wieczór babeczki :)

marta3x pisze:
Melanie pisze:
co do nijakiej mamy wilki
bleeeeee..... brzydzę się takimi świniami :p :p :p :p :p

a wiecie jak się skończyła ta sprawa z "moją" oszustką co wpłaciłam siano na ciuszki i tyle o nich słyszałam ::) >:D

a mianowicie skończyło się tak, że jedna laska ze Szczecina sie wqr..ła i wzięła adwokata i złożyła do sądu taką ogólną sprawę na rzecz kilku lasek poszkodowanych
i wiecie, że umorzyli :( :( :( :(
powód:
mianowicie z komutera mogły pisać 3 osoby - podejrzana, jej mąż i córka
i w związku z tym, nie mogą dojść do tego, kto oszukiwał
kumacie?
co za akcja....

PARANOJA, słów brakuje
:mad: ::)

Poczytałam na noworodku o mamie Wiki, ale swinia

dobry wieczór babeczki :)

wcale tego nie skomentuję, bo mnie zaraz ........ streli >:D
szkoda, że nie mam się na kim wyżyć ::) ::) ::) ::) ::) ::)

...może pójdę i skopię jakieś dzrewo w lesie

...chyba dostane @, stąd te emocje :p :p :p :D

DOBRY WIECZÓR MARTECZKO :) :) :) :) :)

Aniulka pisze:
Marta bardzo się ciesze że Marcel nie jest alergikiem. A co do Igora to i tak fajnego masz syna i chyba nie umiecie się na siebie długo gniewać prawda?? Chciałabym żeby mój Kuba był podobny do Twojego Igora. Obecnie przechodzimy okres buntu, Wszystko jest na "NIE" :( :(

oj Aniulka  to nie zawsze jest tak kolorowo, my tez różne okresy przechodzimy , bunt byl nie raz.
dość dobry kontakt mamy, ale nie raz mnie już wkurzył swoim bałaganiarstwem, zapominaniem o ważnych rzeczach i przypomnieniem sobie np. 21:15 że ma przynieść do szkoły len , nici do wyszywania i naparstek ;) ::)
Twój Kuba super chłopak :) jeszcze nie jeden okres buntu przeżyjecie

Melanie wypij winko i przytul się do męża ;)
rozładuj te emocje ;D

ja uciekam pod prysznic i do spania

Dobranoc​

Czesc Wrzesniowki! :)

Pamietacie nas jeszcze?

Co jakis czas wpadam na bb - obowiazkowo ogladam galerie, staram sie takze poczytac, ale zwykle czasu wystarcza tylko na ostatnie str. watkow :( ale wiem, ze Wrzesniaczki rozwijaja sie w zastraszajacym tempie - jak tak dalej pojdzie, to beda biegac jeszcze w lipcu ;D ;D ;D

ja pracuje i pracuje ::) :-[
a wolne chwile od pracy oddaje calkowicie Arisie, bo i tak mam wrazenie, ze za duzo rzeczy z Jej zycia mi umyka...
na razie nie potrafie jeszcze "podrzucac" wnuczki dziadkom
nawet opuszczanie spacerow jest dla mnie bolesne, nie tylko ze wzgledu na Arise, ale takze na moj kregoslup ;)

na szczescie Niunia nam nie choruje, a i zabkowaniem (chyba) wreszcie przystopuje ;)
co innego, ze juz rozpuscilam Ja maksymalnie i tak naprawde spi w swoim lozku tylko do 1.00 - 2.00 w nocy, a reszte spedza z nami
mam ambitny plan odzwyczaic Arise od wiercenia sie w rodzicielskim lozu, ale odkladam go z nocy na noc ::) sporo walki bylo o zmniejszenie karmien nocnych, w koncu sie udalo :) musze sie troche zregenerowac i przystapie do drugiej batalii...

zebyscie zauwazyly nasza obecnosc popisze troche i na innych watkach
a co! ;D

Buziakow moc!

Blanus pisze:
Czesc Wrzesniowki! :)

Pamietacie nas jeszcze?

nie:pPP

fajnie że jesteście :)))

ja wysiadam
Maks znowu ząbkuje-dlaczego jak narazie to trwa 3/4 jego życia? Marudzi, stęka i żali się że go swędzą dziąsła...Ma też okresowe skoki temperatury i biegunkę
najgorsze jest zmienianie pieluch:D

i tym oto wesołym akcentem zaczynamy nowy tydzień:D

Blanus Maks też raczej nie używa swojego łóżeczka, chyba nie lubi być ograniczany:p zasypia u nas, potem go odkładamy, po godzinie budzi się wkurzony że go odłożyliśmy więc wraca do nas, a potem przeważnie to wszyscy śpimy tak do rana, bo nikomu się nie chce wstawać żeby Maksa przełożyć
chyba że się wierci tak, że ja śpię w nogach, to po północy nie wytrzymuję:) ale potem Maks znowu budzi się w (nie)swoim łózku i jest tak wkurzony że resztę nocy mamy do d...:D

reklama
umówiłam się na spacerek z babkami z forum z mojego miasta
mam nadzieję że są fajne:p bo ja raczej nie lubię nowych ludzi ;)

Do góry