M
Melanie
Gość
baasia pisze:Czy zawsze w weekend musi padac? a raczej lac- to jest chyba jakies fatum caly tydzien piekna pogoda a sobota i niedziela deszcz i znowu nici z rodzinnej wycieczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
baasia pisze:Czy zawsze w weekend musi padac? a raczej lac- to jest chyba jakies fatum caly tydzien piekna pogoda a sobota i niedziela deszcz i znowu nici z rodzinnej wycieczki
kinek pisze:Witam
Pogoda śliczna od rana a ja się czuję jakaś zmęczona.Nawet specjalnie na spacer nie chce mi się dzisiaj iść. W lesie mnóstwo komarów i kleszcze. Wczoraj 5 zdjęłam z Ambra.
Cały czas myślę o tym co napisała Mel, wiecie gdzie aż mnie głowa boli ...
Hanka od 7 wariuje a pospałabym sobie jeszcze z godzinkę :
Aniulka a ty już weekendujesz..odpoczywasz czy wynalazłaś w domku jakąś pracę..przyznaj się !!!
Mel wlkej zdjęcie Pariski z 4D...ciekawe czy była podobna do dzisiejszej Rysi
Ines życzę ci tego z całego serca :-*martusia_78 pisze:Ines wielkie gratulacje ;D ciesze sie razem z toba ;D Marika naprawde piekne imie
Areczek patrzy z gory i czuwa nad wami ;D i wszystko bedzie dobrze ;D
Moze bedzie odwrotnie najpierw cora a potem synciu
anineczka pisze:Witam.
Dzisiaj jade zobaczyc pieska ;D
I jak mi sie spodoba to wplacic kaucje za niego,zeby mi go nikt nie zabral, bo odbierzemy go dopiero za 2 tygodnie, po przeeprowadzce ;D
I mam kilka imon ale niewiem na ktore sie zdecydowac ;D
Moze pomozecie,albo cos podpowiecie? Moze macie wlasne pomysly? Chetnie wyslucham.
Oto kilka moich:
Paco
Roco
Wandal
Lemon
Yo ;D
Nero
To bedzie facet ;D
kangurki pisze:wiecie co
czytam sobie czasem noworodka, bo tam są laski z mojego miasta
i ostatnio doczytałam że niejaka ania19 czyteż mamawiki robi dziewczyny w konia
sprzedaje różne rzeczy które wcześniej dostała, potem ich nie wysyła
a jej sytuacja wcale nie jest taka zła jak pisała
shock co za ludzie!!! jej sprawę już na policji zgłosili
piszę bo ja ostatnio wysłałam jednej babce kosmetyki Maksa i różne pierdołki typu gryzaczki grzechotki itp.
i teraz zaczęłam się zastanawiać czy kurcze to też nie jest jakaś sciemniara
marta3x pisze:nas tez zaczepiją czy Marcelowi nie jest za zimno bo bez czapki i z gołymi nogami jeździmy :
a lekarka na szczepieniu nas pochwaliła że dziecka nie przegrzewam
całe popołudnie na ogrodzie spedziliśmy, trawe kosiłam a Marcel sie przyglądał
komar ugryzł Marcela w główke, nie płakał tylko ślad krwi był
wszystkie znaki wskazują ,że Marcel nie bedzie alergikiem
nie miał ciemieniuchy, nie puchnie po komarze( tzn w tym miejscu śladu nie ma)
odpukać w niemalowane... tfu, tfu
pokłóciłam się z Igorem bo mi pomóc nie chciał, obraził się na mnie ,że mu na 3 loda pieniędzy nie dałam , a wczesniej mu obiecałam naleśniki na kolacje, i nie zrobiłam
ale był zły na mnie, ale wieczorem już było dobrze ;D
dobrej nocki wrześniówki
i udanego weekendu