reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
czesc ;D
my tez dzis spacerowe ;D
pogoda jest, wiec trzeba polatac, bo strasza ze od jutra nieciekawie

minelam dzis kilka bardzo cieplo ubranych dzieciaczkow (rajtuzki, dlugie rekawki), a jedna mama to mnie nawet zapytala czy nie za wczesnie na krotki rekawek dla Milenki ::)
oczywiscie ze nie za wczesnie, bo jest goraco ;D

moj slubny sprzedal dzis nasza cyfrowke i zanim nie znajdziemy czegos nowego bede pstrykac tradycyjnie, ale tak sie przyzwyczailam, ze nie wiem co z tego bedzie ;D

Monia trzymam kciuki, zeby sad byl zbedny ;D

a my dzisiaj leniuchowalismy w domu- i okazalo sie ze dobrze bo ok 13 rozpetala sie taka burza, ze potem przez pol dnia lalo jak z cebra
Ineczka dobrze robisz, ze nie ubierasz tak cieplo Milenki, u nas przez ostatnie dni bylo ob 30 stopni i moj Niki tylko w body jezdzil- ale u nas to normalka wiec nikt nie robi glupich komentarzy ;D wczoraj bylam na spacerze z kolezanka, ktora przyjechala 2 miesiace temu z Polski z dzieckiem i ona tez ma tendencje do cieplego ubierania maluszka, ale jak zobaczyla jaki Niki zadowolony macha golymi stopkami to tez rozebrala dziecko, ktore gotowalo sie w dzinsowych ogrodniczkach, rajstopkach i dlugim rekawku.

nas tez zaczepiją czy Marcelowi nie jest za zimno bo bez czapki i z gołymi nogami jeździmy ::)
a lekarka na szczepieniu nas pochwaliła że dziecka nie przegrzewam
całe popołudnie na ogrodzie spedziliśmy, trawe kosiłam a Marcel sie przyglądał
komar ugryzł Marcela w główke, nie płakał tylko ślad krwi był :( :mad:
wszystkie znaki wskazują ,że Marcel nie bedzie alergikiem
nie miał ciemieniuchy, nie puchnie po komarze( tzn w tym miejscu śladu nie ma)
odpukać w niemalowane... tfu, tfu :)

pokłóciłam się z Igorem bo mi pomóc nie chciał, obraził się na mnie ,że mu na 3 loda pieniędzy nie dałam , a wczesniej mu obiecałam naleśniki na kolacje, i nie zrobiłam
ale był zły na mnie, ale wieczorem już było dobrze ;D ;)

dobrej nocki wrześniówki
i udanego weekendu :p

Ineczka my tez sprzedajemy sprzęty foto

Co do rozbieranie dzieci, to mi mówią, że stosuję tzw rosyjski chów ::)
Pariska nie miała nigdy ubranych rękawiczek i w domu biga tylko na pieluszcze
a jak wychodzimy z domu to zakładam jej sukienkę na naramkach albo bluzeczke i to wszystko.

Kurde jest tak wcześnie i dopiero za 2 godziny będzie Dzień Dobry TVN :p ::) ;D

Melanie, ale wszystko, oswietlenie tez ??
glowa boli jak te aparaty traca na wartosci ::(
a dzien dobry tvn tez lubie ;D zwlaszcza jak kinga i marcin prowadza, ;D
bo do ogladania molkowej i pienkowskiej to sie zmuszam - takie dwie ciasne lale :p

Eh jak wczoraj moja mama zobaczyla kluske bez skarpetek to malo na zawal nie padla. Ciagle mi wszyscy mowia ze go przeziebie,ale na razie Kubek zyje i ma sie rewelacyjnie, wiec ubieram go (a raczej rozbieram) po swojemu :)

Czy zawsze w weekend musi padac? a raczej lac- to jest chyba jakies fatum caly tydzien piekna pogoda a sobota i niedziela deszcz i znowu nici z rodzinnej wycieczki :(

reklama
Ineczka pisze:
Melanie, ale wszystko, oswietlenie tez ??
glowa boli jak te aparaty traca na wartosci ::(
a dzien dobry tvn tez lubie ;D zwlaszcza jak kinga i marcin prowadza, ;D
bo do ogladania molkowej i pienkowskiej to sie zmuszam - takie dwie ciasne lale :p

Ineczka wszystko, bo jak będzie potrzebne to kupi sie na miejscu
nie ma sensu tego wszystkiego wozić :p

Do góry