reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

anineczka pisze:
Witam.
Dzisiaj jade zobaczyc pieska ;D

I jak mi sie spodoba to wplacic kaucje za niego,zeby mi go nikt nie zabral, bo odbierzemy go dopiero za 2 tygodnie, po przeeprowadzce ;D
I mam kilka imon ale niewiem na ktore sie zdecydowac ;D
Moze pomozecie,albo cos podpowiecie? Moze macie wlasne pomysly? Chetnie wyslucham.
Oto kilka moich:
Paco
Roco
Wandal
Lemon
Yo ;D
Nero
To bedzie facet ;D

najlepsze są 2 sylabowe

mi się podobają 2 pierwsze
chyba bardziej Paco ::) :)

reklama
kinek pisze:
Roco brzmi fajnie

Wandal kojarzy się jednoznacznie

Umnie na osiedlu są:

Totti
Cezar
Olaf
Torro
Niki
Dagobert
Paco też jest ale go nie lubię, bo agresywny i ma durnego właściciela :p

moja znajoma zna Dagoberta, który mieszka na śląsku i jest człowiekiem

wiecie co

czytam sobie czasem noworodka, bo tam są laski z mojego miasta

i ostatnio doczytałam że niejaka ania19 czyteż mamawiki robi dziewczyny w konia

sprzedaje różne rzeczy które wcześniej dostała, potem ich nie wysyła

a jej sytuacja wcale nie jest taka zła jak pisała

shock co za ludzie!!! jej sprawę już na policji zgłosili

piszę bo ja ostatnio wysłałam jednej babce kosmetyki Maksa i różne pierdołki typu gryzaczki grzechotki itp.
i teraz zaczęłam się zastanawiać czy kurcze to też nie jest jakaś sciemniara

Mamawiki chyba sie u nas udzielala?
Rozne rzeczy ludzie robia. :mad:

ja tez obstaje za Paco ;D
Ide naladowac baterie w aparacie, cobyscie mogly sobie obejzec pozniej mojego psiaka ;D

Witam Dziewczymki :)
Oj cos ostatnio zabiegana jestem- i do tego sliczna pogoda ok 30 stopni wiec wogole nie chce sie siedziec w domu :)
Dzisiaj robie sobie labe i zamierzam troche poleniuchowac ;D
a i wczoraj maz mi zakomunikowal, ze w sobote jedziemy dom ogladac- ciekawe co z tego wyjdzie...

Anineczka mi tez sie podoba Paco
Mel fajna pamiatka to zdjecie Pariski z USG, jak ten czas szybko leci

kinek pisze:
Monia obcykaj ten twój domek, bo jestem strasznie ciekawa jak wygląda  :) i pewnie nie ja jedna  ::)

obcykam jak się tylko da :)

ale łatwo go sobie wyobrazić - to taka "kamienica" - późny gierek ;D - nic ciekawego, ale finansowo był atrakcyjny i w dobrym stanie, wiemy, że solidnie wykonany, bo po "znacznej" osobie, a poza tym nie było nic innego na widoku a nam sie dość śpieszyło, więc kupiliśmy "to" i ma duży plus - jest poza miastem - choć Krosno to taka duża wiocha, ale ja tego "miasta" nie znoszę i chciałam się z niego wyprowadzić :)

Ineczka pisze:

Monia
jak Ty sie wyrobisz z tym w miesiac, przed wyprowadzka z blokow??
ale dla wolnych przestrzeni warte sa wielkie wyrzeczenia ;D
pozniej tylko cisza, spokoj od sasiadow ;D

20. 05. wchodzą trzy ekipy i oni bdą się martwić ;D, mają skończyć do 10 czerwca, mamy podpisane z nimi umowy i jak się nie wyrobią, to pójdziemy do sądu :police: >:D
nam zostaje potem około tygodnia na malowanie - to dla męża ;), sprzątanie - to dla mnie :mad: i przewiezienie rzeczy :) powinniśmy więc zdążyć - nie mówię o drobiazgach typu powieszenie zaslon itd bo tym zajmiemy się później :)

masz racje - za ten spokój i cisze jesteśmy gotowi zapłacić wysoką cenę :)

reklama
no to trzeci post ;D
Mel
, ładna pamiątka, Paris nie podobna do siebie ;)

Anineczka
, mnie sie podoba Wandal, ale ja dziwna jestem ;)

Do góry