reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie a jest gdzieś na netku zdjątko Pariski z 4D? To powinnam się pewnie pospieszyć i niedługo się wybrać... :)

reklama
Ines wielkie gratulacje :D ;D ciesze sie razem z toba ;D Marika naprawde piekne imie :)
Areczek patrzy z gory i czuwa nad wami ;D i wszystko bedzie dobrze ;D
Moze bedzie odwrotnie najpierw cora a potem synciu :)

Co do usg to nie mam pojeci. Zapytaj swojego gina moze ci podpowie.

Marta dzieki za checi ;) kod juz do mnie idzie ;D wiec juz mam komplet na zabaweczke :)

Dobranoc Aniulko slodkich i koloowych snow :)

Co z tym glosowaniem ??? dajcie znac jak weszlyscie i zaglosowalyscie ::)

Martusia ja tez nie głosowałam nie mogę :(
ale nic z tym nie zrobiłam
pasowałoby do kogos napisać
ale do kogo/>???

Witam

Pogoda śliczna od rana a ja się czuję jakaś zmęczona.Nawet specjalnie na spacer nie chce mi się dzisiaj iść. W lesie mnóstwo komarów i kleszcze. Wczoraj 5 zdjęłam z Ambra.
Cały czas myślę o tym co napisała Mel, wiecie gdzie aż mnie głowa boli ...
Hanka od 7 wariuje a pospałabym sobie jeszcze z godzinkę ::)

Aniulka a ty już weekendujesz..odpoczywasz czy wynalazłaś w domku jakąś pracę..przyznaj się !!!

Mel wlkej zdjęcie Pariski z 4D...ciekawe czy była podobna do dzisiejszej Rysi

martusia_78 pisze:
Ines wielkie gratulacje :D ;D ciesze sie razem z toba ;D Marika naprawde piekne imie :)
Areczek patrzy z gory i czuwa nad wami ;D i wszystko bedzie dobrze ;D
Moze bedzie odwrotnie najpierw cora a potem synciu :)
Ines życzę ci tego z całego serca :-*

reklama
Niesamowite!!!! Nie tak dawno, te małe wiercipięty były w naszych brzuszkach.
Ale podobieństwa jeszcze nie było widać...nosek zupełnie inny..
Jakie to szczęście, że nasze dzieciątka są zdrowe i są z nami :)

Do góry