reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobry wieczór.

Mam już weekend. Huraaaaaaa!!!!
11_12_13.gif

Tym bardziej się ciesze że zapowiada się super pogoda.

Gosiczka ja Was pamietam! A jakże!! Matko jak ja się za Wami wszystkimi steskniłam!!!

Grooha super udanego wyjazdu zycze

Beatko :-* No z tym Helem to wielka szkoda. Tak się paliłam na to nasze spotkanie, ale niestety... nie załapie się :( :( :( No trudno... może w innym terminie i miejscu. Wierze że w końcu się spotkamy. ;)

Jak zawsze miłego wieczorku mamuski
3_8_15.gif

disco.gif

reklama
Kochane babki
doczytuję Was z doskoku i nie jestem wstanie zagadać do każdej, bo już nie pamietam co poprzednio czytałam :mad:

Napiszę Wam, że u nas duże zmiany się kroją ale o tym nie tutaj ;)

Wróciliśmy właśnie z ogniska u leśniczego i było fajosko ;D
Mój mąz umówił się na koniki ;D ale się nie mogę doczekac jak go zobaczę w akcji ;D
on dzisiaj drugi raz w życiu głaskał konia :D

Idę tam ;) i Wam napisze co i jak i nas

pochodzilam dzis troche za sandalkami, ale na nic sie nie moglam zdecydowac, zaden do mnie nie przemowil :( jakby zamontowywali w nich pozytywki to mieliby wiele wiekszy zbyt ;D
ominal mnie przeglad zabkow, bo opryszczka po zeszlorocznej goraczce przy zatruciu jeszcze mi nie zeszla :(

Monia
jak Ty sie wyrobisz z tym w miesiac, przed wyprowadzka z blokow??
ale dla wolnych przestrzeni warte sa wielkie wyrzeczenia ;D
pozniej tylko cisza, spokoj od sasiadow ;D

Gosiczka, ale eksperymentujesz z tym kompem ::)
fajnie, ze Kubusiowi spacery sluza
my tez duzo jezdzimy, ale juz Milenka nie spi tylko podrywa przechodniow ;D

Aniulka
Ty jak zwykle obowiazki juz odbebnilas(praca) a przyjemnosci(wolne) na deserek ;D

Kinek
pewnie juz sciskasz Jacka po powrocie

Groocha
pewnie sie juz byczy ;D

Ineczko nie do końca... :-[ :-[ :-[ dwie michy z czubkiem prasowania leżą obok mnie i spedzaja sen z powiek...leżą już tak trzy dni ::) ::) ::)

Melanie toś mnie zaintrygowała....

Cześć dziewczyny :)
Przyszłam Wam się pochwalić, że tym razem to chyba jest córeczka ;D Dziś miałam USG i lekarz na 75% określił ze dziewuszka :) Będzie miała na imię Marika.
A 22 maja będe miała dokładne USG połówkowe i jescze raz będziemy się przyglądać ;)

Poradzcie w którym tygodniu najlepiej zrobić USG 3D lub 4D?

Ines wiem ze chciałas bardzo chłopczyka, ale gratuluje :-* :-*. Grunt że zdrowe!! Kochać będziecie tak samo. Ja Tobie nie poradzę bo w mojej dziurze nie robią usg 3D a o 4 nie wspomne... :(

witam wieczorową porą ::)
wpadłam poczytac co u Was

Ines gratuluje z całego serca, Marika piekne imię, jak byłam młodziutka to myślałam sobie jak kiedyś urodze dziewczynke to bedzie to Marika
co do 3D lub 4D tez nie poradze :laugh:

Martusiu ja ma kody z pampersów ale 4+ , chyba to nie te o ile dobrze pamietam

ja ma troche roboty jeszcze więc miłego wieczorku zyczę

Wiesz Aniulka w pierwszej ciąży chciałam chłopczyka i był Areczek... Teraz po przejściach z Areczkiem chciałam ZDROWEGO dzidziusia i płec kompletnie nie ważna. A dziś cieszę się jak głupia z Mariczki ;)
Szkoda tylko że nie do końca będzie jak sobie wymarzyłam... gdzyby Areczek żył to tak by było... starszy chłopczyk i młodsza dziewuszka. Tak sobie marzyłam o takiej parce...

Wiem Ines, rozumiem Cie... Grunt, że będzie dzidzius i Mariczka bedzie wypieszczoną ukochana Waszą córunią...a może jeszcze czeka Cię niespodzianka i Mariczka okaże się Tomeczkiem?? ;) Czytałam że masz przeczucia, ze to chłopiec, więc może... kobieta ma takie przeczucia. U mnie się sprawdziły. :)

reklama
Ines pisze:
Cześć dziewczyny :)
Przyszłam Wam się pochwalić, że tym razem to chyba jest córeczka ;D Dziś miałam USG i lekarz na 75% określił ze dziewuszka :) Będzie miała na imię Marika.
A 22 maja będe miała dokładne USG połówkowe i jescze raz będziemy się przyglądać ;)

Poradzcie w którym tygodniu najlepiej zrobić USG 3D lub 4D?

GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ines
4d robiłam w 16 tygodniu i mam wypasioną pamiątkę buźki Pariski
ale podobno po 30 tygodniu dzidzia ma już za ciasno i nie ma sensu robić 4 d :)

Do góry