reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no, przebrnęłam przez wrzesień :)

baasiu, ucz się dobrze ;) ;D

kinek, bo męska rzecz być daleko... mój mąż w niedzielę wyjeżdża do Drezna i z tego powodu przeryczałam cały poniedziałek... nienawidzę tych jego wyjazdów, on też ich nienawidzi, ale co zrobić... taka praca :(

anineczko
, gratuluje nowego domu  :D - uwielbiam wyobrażać sobie, jak nowe pokoje można umeblować :)

beatko, uroki stolicy... ;)

nasz długi weekend był taki sobie... pogoda różna, nigdzie nie wyjeżdżaliśmy - trochę spacerków, trochę czasu spędziliśmy u jednych i drugich dziadków Kamili, trochę w domu, trochę załatwiania spraw z kupnem tego naszego domu, kilka rozmów z fachowcami itd, itp...

mąż podczas długiego weekendu miał pracować, ale wziął urlop ;D, za to teraz to Drezno, az mnie brzuch boli :(

reklama
Witam!

Ja tylko na chwilkę, akurat mam przerwę w pracy :)
Już odliczam dni do końca roku i niewiele tego zostało, co mnie cieszy niezmiernie ;D

Ostatnie 3 noce spałam po 3 godziny, bo cierpiałam na bezsenność. Chciałam a nie mogłam. Aż momentami ryczałam, bo przecież rano do pracy, a tu snu nie widać... Dziś było lepiej :)
Poza tym moje dziecko budzi się w okolicach 2 i jest wyspany i roześmiany i chce się bawić ::)
Szok, nie wiem co się z nim dzieje - spał całe noce, a teraz wszystko na odwrót. Za to w dzień spałby po 6 - 7 godzin, tylko mu nie pozwalamy, ale to nic nie daje - w nocy i tak nie śpi.....

Jak wszystko nie wróci do normy to się wykończę :mad:

Miłego dnia Wrześniówki.

Witam!!

a to się Maciusiowi poprzestawiało, koniecznie musicie zmniejszyć ilość snu w dzień Edytko
ale musisz byc zmeczona, noce nie przespane i rano do pracy
jeszcze ta bezsennośc, co to jakies stresy spać nie pozwalaja?

Monia długo cię nie było ::)

a co z Aniulka , tez długo sie nie odzywa, Łukaszek coś chory był ostatnio, nic nie pisała co z nimi

Baasia gratulacje!!!fajnie że bierzesz się za naukę ;)

Beatko a już doczytałam <Majeczka nie ma juz gorączki, wyczytałam na lipcówkach ,że dają podają dzieciakom kaszke mannę z bobovity, podobnież bardzo dobra
jeżeli dajesz juz małej gluten moze spróbujesz , może Majeczce posmakuje :)

a u nas dziś zimno bardzo, musiałam iść z Igorem do dentysty
a rano było dość ciepło i zmarzliśmy
gdzie ta wiosna, jeszcze teraz pada :p ::)

a wczoraj byłam z Marcelem na zaległym szczepieniu, i zostawiłam książeczkę zdrowia w przychodni
dobrze że się znalazła :-[

czesc ;D
wczoraj mielismy tak ladna pogode, ze prawie caly dzien spedzilismy poza domem, zwlaszcza, ze maz mial urlop ;D
za to dzis od rana zmiana frontu: zimno, wietrznie, spac sie chce
Milenka przespala do 10. jak za dawnych czasow ;D

Beatko, zawsze jak slysze o protestach w Warszawie to zastanawiam sie jak sobie radzicie i skad ciagle bierzecie cierpliwosc do tego wszystkiego ::) wiadomo, ze kazdy ma prawo protestowac, szkoda tylko, ze na Was sie to odbija :(

Monia ;D tak sobie wlasnie myslalam, ze przestawiasz fachowcow przy wykonczeniach w domku ;D
ciesze sie, ze Kamilka w dobrej formie ;D

Baasiu widze, ze to nie byle jakie kursy dla obcokrajowcow, ze tak wczesnie masz egzamin ::)

Kangurki ;D to sie maz niepotrzebnie nasymulowal ;D
tez trzymam kciuki za Wasze pieluszki
ja niestety nadal nie moge zaglosowac i jeszcze nie doszlam dlaczego, cos tam podobno rok temu wykasowali w tamtej bazie danych :(

Edytko, moze Macius nie spi, gdy ma Was blisko, a jak jestescie w pracy to regeneruje sily ;D

My juz po spacerku .Amber wytaplał mi się w bagnie, takim prawdziwym łosiowym i musiał pływac w stawie a dzisiaj nie chciałam go kąpać, bo przychodzi ciotka a mokry pies to niestety pies śmierdzący :p No ale lepszy taki niż czarny jakby sypiał w komórce z węglem.
Hance bardzo podoba się jak gwiżdżę, Robię to raczej kiepsko a ona i tak zachwycona.Czuję się dowartościowana ::)
A jak tam wasze spacerki?

I widziałam dziś takiego motyla..

nymantiopa011sv.jpg

Przeważnie lataja cytrynki i bielinki kapustniki a tu taka miła odmiana.. ::).Rusałka żałobnik(Nymphalis antiopa)

Yo yo yo ;D
Antek zaliczyl spacerek rano z mamusia, a teraz poszedl z ojcem na laski ;D
Obiecalam mezowi, ze za ten czas zdrzemne sie, ale najpierw sprawdze co tam u was slychac.
Dzisiaj bylo tak strasznie cieplo (jakies 27 stopni) :p, ze Antatol w krotkich spodenkach smigal, jadl obiad w ogrodzie i lapal koty.
Wymeczyl mnie dzisiaj bo spal raptem 20 minut w ciagu calego dnia. :p ::) ;D
Kinek piekny motyl ,to ty trzaslas to zdjecie?
Fajowy dzis dzien.
Aaa i bylam u siebie w pracy, tak na chwilke pogdadac. No i zobaczylam swoj grafik na maj.
od 28.05.2006 pisalo : Finish.
Dziwie sie troche wtedy poczulam :( Przeciez pracowalam tam odkad zawojowalismy Irlandie :(
Wiem,ze to na wlasne zyczenie i ciesze sie ze bede z Antkiem, ale to tak jakos przykro ::)
Ale tak pozatym spoko dzionek.
No i mezus obiecal wykapac Antka, uspac i poprasowac ciuchy...zycie jest piekne ;D

reklama
Anineczka 27 stopni, pieknie ;D
u nas teraz całe 8 stopni ::), właśnie w centralnym napaliłam
ale od piątku ma być ciepło
rzeczywiście masz męża anioła ;)

piękny motyl Kinek, ja jeszcze nie widziałam tego roku
a może nie zwróciłam uwagi :p

Marcel już śpi, kochany mój syneczek ;D

Do góry