Ja sobie wczoraj kupiłam fajną kieckę letnią ;D A w dodatku różową taką na naramkach. Rozmiar troszkę większy ale w brzuszku luzik mam jeszcze więc ponoszę.Powszywałam sobie trochę w biuście bo tam mi była za duża no i na takie upały jak znalazł. A do tego cena całkiem przyzwoita
reklama
A
Anik
Gość
No witam. Nie było mnie trochę i tak się rozpisałyscie, że nie sposób tego przeczytać. Edit - może streściz mi ostatni miesiąc, co?
Niestety praca pochłania mój cały wolny czas. A upały mnie zabijają. Nogi puchną.... i w ogóle. Jak wy się czujecie?
Póki co pozdrawiam
a
Niestety praca pochłania mój cały wolny czas. A upały mnie zabijają. Nogi puchną.... i w ogóle. Jak wy się czujecie?
Póki co pozdrawiam
a
Kociak to musisz troszkę pospacerowac po jakichś młodzieżowych sklepach. Ja tą sukienkę wypatrzyłam w sklepie z wyprzedażą odzieży katalogowej. Nie wiem czy u Was jest coś takiego. U mnie jest kilka takich sklepów. Gdybyś mieszkała bliżej mnie to podpowiedziałabym Ci kilka fajnych miejsc. Ale niestety nie moge.....
Witaj Anik chyba będziesz musiała troszkę poczytać albo śledź na bierząco, to szybko łykniesz temat, bo tu co chwilę inne tematy
Witaj Anik chyba będziesz musiała troszkę poczytać albo śledź na bierząco, to szybko łykniesz temat, bo tu co chwilę inne tematy
No fajne to ale to nie jest sukienka, pod to musisz meć spodnie lub spódniczkę :
A nie ma u Was sklepu z odzieżą ciążową? Teraz są upały to w sklepach pojawia się sukienki, a Ty Kociaku jesteś malutka i szczuplutka i na pewno cos znajdziesz. Gorzej mają "duże" dziewczyny
A nie ma u Was sklepu z odzieżą ciążową? Teraz są upały to w sklepach pojawia się sukienki, a Ty Kociaku jesteś malutka i szczuplutka i na pewno cos znajdziesz. Gorzej mają "duże" dziewczyny
reklama
w sklepach ciążowych to masz racje, nie ma nic ciekawego, dlatego ja kupuje w zwykłych sklepach.
Znikam na razie bo mąż dobija się do kompa. Może jak się dopcham to jeszcze tu wpadne. A tym czasem życzę wszystkim miłego wieczoru pa pa
Znikam na razie bo mąż dobija się do kompa. Może jak się dopcham to jeszcze tu wpadne. A tym czasem życzę wszystkim miłego wieczoru pa pa