reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ja moze niedlugo bede miec jakies nowe zdjecie moze ktos zrobi a jak nie to sama zaczne kombinowac :) moze cos z tego wyjdzie W sumie to sie nie dziwie wszyscy w domu chodza do pracy A ja tylko siedze w domu  ::) ::)

ja tez teraz spedzam wiecej czasu w domku , staram sie wychodzic to tu to tam ,bo poprostu w domu niemoge juz wytrzymac a jeszcze taka ladna pogoda .... chociaz nawet na loda z kolezanka wyskoczy ci poplotkowac to juz duzo daje:):)mezusia narazie niemam przy sobie wiec zameczam koelzanki spacerami:)

Moja fasolka ostatnio cos malo daje znac o sobie jest jakas leniwa malo co sie rusza kopie mnie a bardzo chyba jej sie to podobalo :) jak ja oczywiscie straszylam ze wleje albo cos  ;D ;D ;D Dzisiaj troszke mialam nerwowy dzien to od poludnia to ani razu nie czulam zeby cos sie tam ruszylo pusto  ::) ::)

niemartw sie kociak moja dzidzia kopie przewaznie poznym wieczorem , 23,24 i w nocy troche a w dzien spokoj:) raz na jakis czas a tak to cicho:)

reklama
Moja zawsze kopala podczas dnia i rano jak byla pora zeby wstac zjesc cos :) A tak to w nocy spalo raczej tak mi sie wydaje nie czulam zeby kopalo ;) mam nadzieje ze poszlo spac dlatego sie nie wierci

Do góry