reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witanko ;D

Kinuś a dlaczego J. nie napisał? Miał pisać? Czy poprostu pisze jak ma czas?
Jedno jest pewnie napewno za Wami tęski tak samo jak Wy za nim :)

My nie wyjeżdżamy nigdzie i się bardzo ciesze, bo ja nie lubie tłumów :p :p :p :p
No i ta pogoda ::)

Zaraz lecimy na basenik i zamówimy wczoraj upatrzone kafle.

Miłej sobotki ;)

reklama
czesc ;D
pogoda u nas nawet znosna, ale chyba biometr niezbyt, Milenka zasnela i spi, wiec na spacer jeszcze nie wyszlysmy
mielismy dzis wyskoczyc gdzies na pizze ze znajomymi, ale oni dzialke dzis wlasnie przekopuja i chyba sie nie wyrobia :( a niebo coraz bardziej szare
pozostanie mi chyba zrobic jakies przyjemne zakupki i ot cale plany ;D

dzień dobry!

u nas pogoda fatalna, całe 10 stopni i pada!

nam teraz ten brak słońca aż tak bardzo nie przeszkadza. lekarz stwierdził, że ta nowa wysypka Rozi to najpewniej słońce. zwiększył wit d i kazał kompletnie izolować od słońca a na buźkę oilatum. więc tak zrobiłam a po oilatum Rozi wyskoczyły mega bąble i coś co wyglądało jak strupki. więc pobiegłam do lekarza i do apteki wyskoczyłam ze stówki i kupiłam elidel, po nim jest ok.
zdecydowanie zabronił kremu bambino.

szukam teraz czegoś dobrego z filtrem. chyba zdecyduję się na to http://vena-vita.pl/product_info.php?products_id=2799

sama używam i jest ok. przynajmniej ten dla dorosłych jest bardzo wydajny, na całe lato mi wtystarcza na twarz, szyję, delkot a smaruję się codziennie. kosztuje ok 60 ale się opłaca.

Witam serdecznie :)

U nas paskudna pogoda leje caly czas. Szaro i buro wiec nici ze spacerku.
Siedzimy dzis w domku.

Sprzatamy na dlugi weekend. Ale mi sie nie chce blee :p

Milej sobotki wam zycze :D

hejka !
u nas deszcz popadał rano, z czego sie cieszę bo nie będe musiała podlewać moich nowych krzewinek i drzewek w ogrodzie :p
a teraz cieplutko

Tuniu wiesz ,że elidel można tylko kilka dni stosować bo to jednak maść sterydowa

co do kremu to narazie postępuje nieodpowiedzialnie , smaruje Marcela ziajką a sprawdziłam przed chwilą żadnych filtrów nie ma
musze się rozglądnąc za czyms ::)

chciałabym też kupić leciutką spacerówke,
http://www.allegro.pl/item100554208_samochodzik_auto_2006_chicco_4_w_1_super_tanio_.html
i taki samochodzik mi sie podoba
i rower musimy nowy Igorowi kupić
koszty tego wszystkiego mnie przerażają ::) ::)

my tez dużo na polku spedzamy czasu, Marcel wrecz zły gdy do domu wchodzimy :p
tyle rzeczy interesujących na zewnątrz a w domu już wszystko zna

miłego weekendu życzę wszystkim
tym wyjeżdzającym i tym stacjonarnym ;)
ja tez w domku zostaje, ale znajomi się zapowiedzieli więc miło bedzie napewno :laugh:

Dzien dobry.

U nas pogoda tragiczna - co prawda ciepło, ale co z tego? Leje, jest ciemno, szaro i ponuro.

My nigdzie nie wyjezdzamy na weekend bo Maciuś chory i ząbkuje i wszystko na raz. tragedia!

Wszystkim wyjeżdżającym życzę ciepłego i słonecznego weekendu.

marta3x pisze:
Tuniu wiesz ,że elidel można tylko kilka dni stosować bo to jednak maść sterydowa

absolutnie pozwolę się nie zgodzić, bo przecież Elidel jest kremem immunosupresyjnym, czyli działającym poprzez obniżenie aktywności systemu immunologicznego. Nie jest to lek sterydowy i można stosować go przez długi okres czasu.

btw, lek to lek nie ma w 100% bezpiecznego.

tunia pisze:
dzień dobry!

u nas pogoda fatalna, całe 10 stopni i pada!

nam teraz ten brak słońca aż tak bardzo nie przeszkadza. lekarz stwierdził, że ta nowa wysypka Rozi to najpewniej słońce. zwiększył wit d i kazał kompletnie izolować od słońca a na buźkę oilatum. więc tak zrobiłam a po oilatum Rozi wyskoczyły mega bąble i coś co wyglądało jak strupki. więc pobiegłam do lekarza i do apteki wyskoczyłam ze stówki i kupiłam elidel, po nim jest ok.
zdecydowanie zabronił kremu bambino.

szukam teraz czegoś dobrego z filtrem. chyba zdecyduję się na to http://vena-vita.pl/product_info.php?products_id=2799

sama używam i jest ok. przynajmniej ten dla dorosłych jest bardzo wydajny, na całe lato mi wtystarcza na twarz, szyję, delkot a smaruję się codziennie. kosztuje ok 60 ale się opłaca.
Tunia u nas jest jedna apteka gdzie Elidel kosztuje połowę ::)

reklama
Melanie pisze:
marta3x pisze:

to NIE jest lek sterydowy
oj to przepraszam za zamieszanie
niedawno rozmawiałam z kuzynką i on a właśnie mi takiej informacji udzieliła
jej dziecko ma problemy z uczuleniami i powiedziała ,że elidel mu pomaga
ale nie może go stosowac często bo to lek sterydowy
musze i ją w yprowadzić z błędu

Do góry