reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

grooha1 pisze:
monia uwięziona, a to dobre...to Cię małżon urządził.
a na co przerabiacie centralne jeśli można wiedzieć?
mamy robić nowe w domu - takie supernowoczesne :)

Joanka pisze:
Moniu, zrzuć warkocz przez okno, może jakiś ksiąze się zlituje ? ;D w końcu ma dwie księzniczki do ocalenia ;) ;D

to musiałabym mieć z 200 lat żeby sie takich długich warkoczy dochować ;D

reklama
czesc ;D
dawno nie piaslam, ale takie piekne cieple dni, ze siedzimy dlugo na polku, a wieczorem jestem tak padnieta, ze zasypiam na stojaco
w sobote obchodzilismy z mezem 10 lat bycia razem ;D
zrobilismy sobie romantyczna randke ze sniadaniem ;D

a wczoraj maz mial imieninki, wiec tez staralam sie go rozpieszczac ;D

zaszalalam dzis w ksiegarni i kupilam kilka bajek dla Milenki oraz przewodniki dla siostry na majowy weekend
lubie sie tak zapomniec i wrocic do domu z fajnymi zakupami, ale co potem jesc ;D

postaram sie teraz poczytac co napisalyscie przez weekend ;D

Mój mały terrorysta właśnie wchodzi w fazę "przylepka mamusi". Już mi się nic nie chce przez niego, bo jak tylko nie widzi mnie dłużej niż 30 sekund to włącza mu się syrena. A najlepiej siedziec u mamy na kolankach i walic w klawiaturę od kompa albo gryźc pilota od tv. Ufff Teraz właśnie zamiast spac przewraca się w łóżeczku na brzuchol i latam go przekręcac, bo na brzuchu nie zaśnie. Ciężko go spacyfikowac.

Jak Pariskę "odkładam" do łożka, to ona skacze po łóżeczku
rzuca się na wszystkie strony (tzn traci równowagę i upada) poprostu cała główka czerwona, a ona dalej wstaje ::)
o 19 ją nakarmiłam na noc i zasnęła - ale jak ją odkładałam do wyrka to się obudziła ;D :p
potem wstawiłam ją do kojca, bo w łóżeczku ją zostawić to normalnie strach
w kojcu pofikała koziołki (wczesniej wspomniane zachwiania równowagi ) ;D
potem fikała po wykładzinie aż w końcu usnęła u męża na kolanach tzn siedział w siadzie skrzyżnym, a dziecko na jego nogach :) :) :)

reklama
Mati też bez mamy niezbyt jest zadowolony, a szkodnik jest już taki mobilny, że dziś do mnie do kuchni przyraczkował ;D

Do góry