reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dobry dzionek ;););

widze że na Wrześniaczkach sie dużo dzieje, to dobrze, Tuniu trzymam kciukasy, zeby ś szybko tą pracę napisała!!!!
Dziewczynki miałąm zamiar popisać, ale właśnie "Potworzyca" się obudziła i nici z pisania...
wiec uciakema na chwile albo dwie
miłego dzionka życzę!!!
papa

Melanie pisze:
fajny ten LL cool J   ;D  co?

g26.jpg

nio mnie sie podoba, ale z figurki bo z buzi nie bardzo.

Ja bardzo lubie i podoba mi sie Vin Diesel ;D ;D ;D ;D
Jak znajde jakas fajna fotke to wam wysle ;)

Dzis jest piekna pogoda u nas wiec zaraz robie kawke i zmykam na plac z moja gwiazda marudna ;)

Moj maz to ma farta wyslal smska do radia, oddzwonili do niego odpowiedzial na pytanko i wygral 2 bilety na koncert.

Ok ja zmykam milego dzionka babeczki

witam panie :)

ale u nas pogoda 8) 8) 8) 8) 8)

wczoraj Kama spacerowała w jednej warstwie odzieży i bez czapki 8)

a dzisiaj pobudka o 5.40 - wiosna dziecku w głowie zawróciła ;D

co do prezentowanych "panów", to obaj nie w moim typie :p - jeden za bardzo napakowany, drugi za bardzo delikatny, ale gdybym miała wybierać, wybieram "pana" miyu :)

przed chwilą się zorientowałam, że mąż wychodząc do pracy zamknął mnie na dolny zamek i zostałam uwięziona ;D :p

a poza tym mąż dzwonił z wiadomością, ile będzie kosztowało przerobienie centralnego :o :o :o :o - prawie spadłam z krzesła...

Dzien Dobry Mile Panie :)
Jak zwykle po weekendzie nadrabiam czytanie uffff... jest tego troszke ale jakos mi sie udalo, tylko juz zabardzo niepamietam co chcialam napisc ;D

U nas wkoncu sliczna pogoda wiec spacery, spacery i jeszcze raz spacery a w sobote o 7 wyjezdzamy na dlugi weekend 3,5 godziny autokarem w jedna strone , a potem ok 1 godz samochodem ,mam nadzieje, ze maly dobrze zniesie podroz :) powrot we wtorek wieczorkiem.

Dzisiaj czuje sie potrzebna i doswiadczona :) ;D od rana telefony jednej kolezance przed chwila odszedl czop sluzowy i pewnie bedzie niedlugo rodzic wiec ostatnie zapytania co i jak ,tymbardziej ze juz prawie 2 tygodnie jest po terminie- mam nadzieje ,ze urodzi przed naszym wyjazdem zebym mogla ja w szpitalu odwiedzic :)
Natepna znajoma przyjechala niedawno do Anglii z malym dzieckiem i jest troche zakrecona, wiec umowilysmy sie na srode zeby pogadac i zapisc ja do przychodni- tylko jest maly problem ona nie mowi po angielsku - chyba bede musiala wszystko sama zlatwiac- ale moge dopisac do listy kolejny dobry uczynaek ;D

i jeszce jedno chyba otworze pralnie ;) znajomi Polacy nie maja pralki no i oczywiscie zgodzilam sie ,ze moga u mnie wyprac i tak przynosza pranie najpierw jedni ,dzisiaj nastepni i tak sobie piore :p

tez poparlam akcje przeciwdzialania przemocy w rodzinie, wprost w glowie sie nie miesci, ze ludzie moga byc tak okrutni.............

Baasiu, złoty z Ciebie człowieczek, w dodatku z klasą :)

Moniu, zrzuć warkocz przez okno, może jakiś ksiąze się zlituje ? ;D w końcu ma dwie księzniczki do ocalenia ;) ;D

reklama
Do góry