Dzien Dobry Mile Panie
Jak zwykle po weekendzie nadrabiam czytanie uffff... jest tego troszke ale jakos mi sie udalo, tylko juz zabardzo niepamietam co chcialam napisc ;D
U nas wkoncu sliczna pogoda wiec spacery, spacery i jeszcze raz spacery a w sobote o 7 wyjezdzamy na dlugi weekend 3,5 godziny autokarem w jedna strone , a potem ok 1 godz samochodem ,mam nadzieje, ze maly dobrze zniesie podroz
powrot we wtorek wieczorkiem.
Dzisiaj czuje sie potrzebna i doswiadczona
;D od rana telefony jednej kolezance przed chwila odszedl czop sluzowy i pewnie bedzie niedlugo rodzic wiec ostatnie zapytania co i jak ,tymbardziej ze juz prawie 2 tygodnie jest po terminie- mam nadzieje ,ze urodzi przed naszym wyjazdem zebym mogla ja w szpitalu odwiedzic
Natepna znajoma przyjechala niedawno do Anglii z malym dzieckiem i jest troche zakrecona, wiec umowilysmy sie na srode zeby pogadac i zapisc ja do przychodni- tylko jest maly problem ona nie mowi po angielsku - chyba bede musiala wszystko sama zlatwiac- ale moge dopisac do listy kolejny dobry uczynaek ;D
i jeszce jedno chyba otworze pralnie
znajomi Polacy nie maja pralki no i oczywiscie zgodzilam sie ,ze moga u mnie wyprac i tak przynosza pranie najpierw jedni ,dzisiaj nastepni i tak sobie piore
tez poparlam akcje przeciwdzialania przemocy w rodzinie, wprost w glowie sie nie miesci, ze ludzie moga byc tak okrutni.............