reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobranoc

Ja jutro wstaję 4,45 ale jakoś nie chce mi sie stąd iść. Dawno nie było wieczorem tutaj tak tłoczno i chłonę Was całą sobą...

Tylko czy Wy mnie jeszcze lubicie????

reklama
:) jak miło że mnie ściągacie myślami :-*

kurcze walczę prawie jak tunia z pracą magisterską - prawie robi dużą różnicę, bo nikt mnie nie ciśnie z terminem poza tym że chce mieć to z głowy wreszcie i... i nic /tu emot wyrywający sobie włosy z głowy/

Aniulka >:D co to ma znaczyć
Tylko czy Wy mnie jeszcze lubicie? ???
?
bez takich proszę ;)

dobranoc Aniulka i niech Ci praca szybko zlatuje!
a teraz to każda ma swój /no nie do końca ;D / rytm, ustawiony przez dzieci i mężów ;) dlatego tak słabo idzie nam zgranie sie w czasie ::)

jeszcze jestem. :)

Dziękuję babeczki.

Jutro mąż ma nocke, więc pewnie bedę wieczorkiem. Jakby któras miała czas i ochotę to ja tu bede ( z przerwa na M jak M) ;D ;D ;D

Witajcie żabule Wy moje kochane, Beatko :-* :-* :-* kopę lat ! ;D Jak było w SPA rodzinnym ?

Parówki tygryski Majka ma w planach na jutrzejsze śniadanie, i nie martwię się shitem w składzie. jak widziałam co jedzą Anglicy na śniadanie, jestem skłonna stwierdzić , że parówki odnotowują na ich liście shitów jadalnych szczyty zdrowej żywności ;D

Beatko, Tuniu, duszą zwisłą na wieszaku jestem z Wami, gryzę klawisze kolejno jeden po drugim, słowa mnie uwierają i za cholerę nie chcą wejśc do worda, praca tkwi w martwym punkcie a ja miliony razy dziennie zastanawiam się po jaką cholerę było mi to studiowanie na stare lata... :-[ termin oddania mam na połowę maja... toż to wieki całe ::) ;D

Martusiu, jestem z Wami, będzie dobrze ! :-*

reklama
Do góry