reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
heloł ;D

ale miałam dzisiaj fajny dzień ;D
rano poszlismy całą familią na 1,5 godzinny spacer do lasu
mąz na rowerze
ja z wózkiem i Pariską i psem na smyczy
Pariska cały czas spała a ja woziłam ją w obłędnym tempie po lesie ;D
spaliłam kalorii aby na 14 iśc na roczek i najeść się do bólu
a jak wróciliśmy to pojechałam sobie do centrum na rowerze
łącznie 20 km ;D

teraz sie relaksuję
o ! poproszę męża o drina

no tak nie przywitałam się! cześć wrześnióweczki :-* :-* :-*

trochę się rozmarzyłam i rozleniwiłam przez ten wyjazd, ale wszystko u nas ok i cieszymy się z nadejścia prawdziwej wiosny!

beatka normalnie stęskniłam się za Tobą i myślałam dzisiaj intensywnie o Tobie! Fajnie że jesteś.

A u nas chyba jest burza.... przed chwilą padało i coś tam co chwilę dudni za oknem ale nie chce mi sie sprawdzić.... a może to jakies fajerwerki???????

Jeżeli chodzi o parówki , to kupuję tylko cielęce albo drobiowe w nadziei, że to trochę lepszy shit ;)
A dzieciaczkom to chyba najlepiej upiec mięsko w piekarniku...

kinek pisze:
Jeżeli chodzi o parówki , to kupuję tylko cielęce albo drobiowe w nadziei, że to trochę lepszy shit ;)
A dzieciaczkom to chyba najlepiej upiec mięsko w piekarniku...

tak drobiowe, zmielone kości w ich składzie a podobno w kościach jest to co najgorsze :p

reklama
Witam

Nie bylo mnie kilka dni i juz mam oproblem z nadrobieniem czytania :)

U nas wszystko po staremu :)
Wstajemy okolo 10 jemy sniadanko, codziennie chodzimy na spacerki, potem gotujemy obiadek, jemy i maz wraca z pracki i zasiada na kompa, a my z niunia sie bawimy potem kapsanko i spanko, a ja zmeczona po calym dniu padam na twarz i nic mi sie juz nie chce. Dlatego rozumiecie chyba dlaczego tak zadko jestem. Postaram sie czesciej tu wpadac :) ;) Dzis jestem po wizycie wekendowej mamy chrzestnej Sandry i juz nic mi sie nie chce :D

W piatek poszlismy na kolejne badanie moczu i potem kontrole do lekarza i znow jasna cholera wyszly czerwone krwinki w moczu, wiec szczepienia znow nie bylo. A do tego wszystkiego dostalysmy skierowanie do poradni nefrologicznej zeby zobaczyc o co chodzi. Bo tak to Sandra zdrowiutka i infekcji nie ma, a wyniki bledne. No coz zadzwonie jutro z ranca i sue zobaczy na kiedy bedziemy mialy wizyte.

Ok weszlam na chwilke zeby wam to powiedziec, a teraz zykam sie wykapac i ide spac bo oczka mnie szczypia
Pozddrawiam moje drogie buziaczki :-* :-* :-* :-* :-* :-*
papapapa

Dobranoc

Do góry